Connect with us

Στοίχημα

Από χίλια «κύματα» θα περάσει η «τετράδα» στην Ιταλία. Για το σερί και όπου την βγάλει, η Λίβερπουλ!

Δεν λένε να βρουν ισορροπία οι ομάδες στην Ιταλία, με αποτέλεσμα (εκτός του πρωταθλητή), τα πάντα να είναι ανοικτά και για όλες τι θέσεις. Στην Αγγλία πάντως, είναι κάπως πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, αν και υπάρχουν ομάδες που «μαθηματικά» κυρίως, έχουν ελπίδες. Καλά καταλάβατε. Με Ιταλία κα Αγγλία θα ασχοληθούμε σήμερα. Στα χθεσινά τώρα.

Μόνο η Σοσιεδάδ μας πλήρωσε, αφού κέρδισε την Ρεάλ (1Χ over 1,5 το σημείο μας) εύκολα με 2-0 και δικαιωθήκαμε πλήρως που πήγαμε κόντρα στην ομάδα του Αντσελότι. Η Λάνς τώρα, κέρδισε την Τουλούζ, αλλά δεν μας πλήρωσε (2 over 1,5 παίζαμε), αφού το τελικό 1-0 δεν μας έφτανε. Στο ντέρμπι του Λονδίνου πάντως, «πέσαμε» τελείως έξω, μιας και η Τσέλσι συνέχισε να απογοητεύει. Για την ιστορία 2Χ over 2,5 παίζαμε, 3-1 κέρδισε η Άρσεναλ.

22:00 Λίβερπουλ – Φούλαμ

Συνεχίζει την προσπάθεια που κάνει η Λίβερπουλ για μία θέση στην «τετράδα», αν και είναι κάπως αργά για την ομάδα του Κλοπ. Στο ματς με την Τότεναμ, αν και η Λίβερπουλ ήταν 3-0 μπροστά στο σκορ μόλις στο 15ο λεπτό και όλα έδειχναν ένα εύκολο απόγευμα, για ανεξήγητους λόγους «έκατσε». Είδε την αντίπαλη ομάδα να μειώνει σε 3-2 και να ισοφαρίζει στο 90ο λεπτό. Αμέσως μετά όμως και με τον Ζότα οι «reds» έκαναν το 4-3 και πήραν το «τρίποντο» σε ένα ματς «θρίλερ».

Στο 16-8-9 με 65-42 και πέμπτη πλέον η Λίβερπουλ, στο συν «δύο» από την Τότεναμ και στο μείον «επτά» από την τέταρτη Γιουναϊτνετ θα ψάξει το απόλυτο μέχρι τέλους και μετά θα κάνει «ταμείο». Η Φούλαμ τώρα και ύστερα από τον καταπληκτικό πρώτο γύρο που έκανε, πάτησε «φρένο» ξαφνικά και απομακρύνθηκε από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Έχει ελπίδες βέβαια, αλλά μόνο «μαθηματικές». Στο ποδόσφαιρο από την άλλη, ποτέ μην λες ποτέ. Στην ήττα εντός έδρας από την Σίτι, πριν λίγες μέρες, δεν ήταν κακή, το πάλεψε, αλλά η Σίτι, απλά δεν «παίζεται». 13-6-14 με 45-45 το ρεκόρ της, δέκατη και χωρίς άγχος.

Το ότι δεν έχει άγχος είναι στα υπέρ μας, για το σημείο που έχουμε επιλέξει φυσικά. Από την αρχή της σεζόν για την ομάδα του Λονδίνου ο στόχος ήταν η παραμονή και ότι «βρέξει» από εκεί και πέρα. Το πέτυχε και μάλιστα συνδυάζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο και μεγάλες νίκες. Ανοικτά έπαιξε και με την Σίτι πριν λίγες μέρες, το ίδιο θα κάνει και απόψε λογικά.

Ανεβασμένη η Λίβερπουλ, με τέσσερις σερί νίκες και η λογική όσο και η παράδοση λένε, πως θα επεκτείνει το σερί της. Εξάλλου, αυτή «καίγεται» για το «τρίποντο» και έχει αποδείξει, πως όταν θέλει να πάρει παιχνίδι, το παίρνει με κάθε τρόπο. Εφικτό λοιπόν ένα ποντάρισμα στον «άσσο» από ημίχρονο με over 2,5 και σε τιμές άνω του 2,20, αξίζει την προσοχή μας.

22:00 Μίλαν – Κρεμονέζε

Πάμε και στην Ιταλία τώρα, όπου εκεί και αν έχουμε «θρίλερ». Έξι «στροφές» έχουν μείνει για το «φινάλε», με την μόνη θέση που έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό, να είναι του πρωταθλητή. Δίκαια το παίρνει η Νάπολι, αφού ήταν η καλύτερη ομάδα σε διάρκεια όλη την σεζόν.

Για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και τις τρείς θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως έχουμε το απόλυτο «θρίλερ». Με το ίδιο «νόμισμα» που την είχε πληρώσει στον πρώτο γύρο (2-2 με δυο γκολ από το 89ο και μετά)  η Ρόμα, πλήρωσε η Μίλαν αυτήν την φορά την ομάδα του Μουρίνιο.

Σε ένα παιχνίδι, όπου καμία ομάδα δεν ήθελε να το χάσει, Ρόμα και Μίλαν, το «έριξαν» στην τακτική και μοιραία δεν υπήρξαν καλές στιγμές. Η ομάδα του Μουρίνιο όμως, στις καθυστερήσεις άνοιξε το σκορ και εκεί που όλα έδειχναν νίκη «τετράδας», με την σέντρα η Μίλαν έκανε το 1-1 και τέλειωσε το ματς.

Στο 16-9-7 με 52-38 και πέμπτη η ομάδα Ρομανιόλι, υποδέχεται απόψε την Κρεμονέζε και θέλει μόνο την νίκη. Ισόβαθμη με την Ίντερ (παίζουν την άλλη βδομάδα στον ημιτελικό στον Τσάμπιονς Λιγκ), στο μείον «τρία» από την Γιουβέντους και στο μείον «τέσσερα» από την δεύτερη Λάτσιο.  

Η Κρεμονέζε τώρα και για να σωθεί, θα πρέπει να κάνει απανωτά «θαύματα», αφού μόνο «μαθηματικές» είναι οι ελπίδες της. Στο μείον «επτά» από την παραμονή, αλλά πολύ δύσκολα το «έργο» της. Θα παλέψει όμως και θα διεκδικήσει ότι της αναλογεί, μέχρι το τέλος.

3-11-18 με 28-58 το ρεκόρ της και δεύτερη από το τέλος η ομάδα του Μπαλαρντίνι.1-1 εντός έδρας με την Βερόνα πριν λίγες μέρες. Εντάξει, φαβορί και δίκαια η Μίλαν απόψε. Η «σοβαρή» Μίλαν όμως, αυτή που θέλει να παίξει αι του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι αποδόσεις βέβαια, είναι για «γέλια», σχεδόν σε όλα τα σημεία.

Δεν θα κάνει αλλαγές στο σχήμα ο Ρομανιόλι, αφού μέχρι το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ υπάρχουν μέρες μπροστά. Θα θελήσει όμως από τους παίκτριές του, να «καθαρίσουν» νωρίς το ματς, ώστε να μην αγχωθούν μετά. Εφικτός ο «άσσος» από ημίχρονο με over 1,5 και θα ποντάρουμε σε αυτόν. Από 2,10 και πάνω στην «αγορά».

22:00 Μόντσα – Ρόμα

Ότι ισχύει για την Μίλαν, ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για την Ρόμα. Μόνο που η ομάδα του Μουρίνιο είναι έκτη (ισόβαθμη με Μίλαν-Ίντερ) στην βαθμολογία. 17-6-9 με 44-30 το ρεκόρ της, ύστερα από το 1-1 με την Μίλαν και με την Μόντσα απόψε, θέλει μόνο νίκη.

Μία νίκη που αν την πάρει και με συνδυασμό, άλλων αποτελεσμάτων, μπορεί να βρεθεί τρίτη (σε ισοβαθμία με Γιουβέντους) και στο μείον «ένα» από την Λάτσιο! Οι γηπεδούχοι τώρα, αν και «νεοφώτιστοι» στην κατηγορία, μόνο τέτοια «εικόνα» δεν έχουν δείξει σε όλη την χρονιά.

12-8-12 με 40-43 και δέκατοι στην βαθμολογία, «σωσμένοι» και με ελπίδες «μαθηματικές» για έξοδο στην Ευρώπη! Σπουδαίο κατόρθωμα για μία ομάδα σαν την Μόντσα. σπουδαίο ήταν και το «διπλό» που πήρε (2-0) πριν λίγες μέρες στην Σπέτσια όμως και δίκαια μάλιστα.

Έτσι, χωρίς άγχος θα υποδεχθεί την Ρόμα απόψε και με στόχο, όπως πάντα, βαθμολογικό όφελος. Η Ρόμα που φέτος κάνει καλή χρονιά (για τα δεδομένα της) και εδώ που το έχει φτάσει το πράγμα, δύσκολα θα χάσει για δεύτερο σερί ματς, τους τρείς βαθμούς. Εξάλλου φέτος και με ομάδες του «χεριού» της , έχει τον τρόπο ακόμα στην κακή της μέρα να πάρει αυτό που θέλει.

Υπάρχει κούραση όμως, όπως και η πρόκλησή της ερχόμενης εβδομάδας για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ και θα ποντάρουμε με κάλυψη σε αυτήν, μιας και η Μόντσα, δεδομένα θα της βάλει «δύσκολα». Σε αποδόσεις άνω του 1,90 το 2Χ με over 1,5 και θα ποντάρουμε σε αυτό.

Συνοπτικά προτείνω

Λίβερπουλ – Φούλαμ : 1 ημ / 1 τελ  / over 2,5 (2,20 – 2,35)

Μίλαν – Κρεμονέζε : 1 ημ / 1 τελ  / over 1,5 (2,07 – 2,25)

Μόντσα – Ρόμα : 2X over 1,5 (1,91 – 2,20)        

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα