Connect with us

Στοίχημα

Μπράιτον για «εκδίκηση», Γιουνάιτεντ για «σεντόνι»!

Με 1/3 κλείσαμε την μέρα εχθές και ποιος θα περίμενε, ότι η Μίλαν δεν θα κερδίσει (1-1) την Κρεμονέζε και θα μας «αδειάσει». Νίκη της από ημίχρονο με τρία γκολ και πάνω θέλαμε. Η Λίβερπουλ κέρδισε την Φούλαμ από ημίχρονο, όπως σωστά προβλέψαμε, αλλά μας λείψανε τα γκολ για να πληρωθούμε, αφού είχαμε και το over 2,5 μέσα στο σημείο μας. Ο Αγώνας Της Μόντσα με την Ρόμα πάντως, μας πλήρωσε (2Χ over 1,5 το σημείο μας), με το τελικό 1-1, καθώς ο αγώνας εξελίχθηκε όπως περιμέναμε. Πέμπτη σήμερα και όλη η Ευρώπη «παίζει» μπάλα, όπως και η Ελλάδα.

14:45 Κηφισιά – Α.Ε.Κ. Β΄

Με αγώνα από την δεύτερη κατηγορία της Ελλάδας θα κάνουμε την αρχή, όπου είναι και νωρίς-νωρίς μάλιστα. Μεγάλο φαβορί απέναντι στην Α.Ε.Κ. Β΄ είναι η Κηφισιά στο σημερινό παιχνίδι και με νίκη της θα «ξεφύγει» πέντε βαθμούς από την Καλλιθέα στην «μάχη» της απευθείας ανόδου.

Με ρεκόρ 16-3-1 και τέρματα 48-10, σαφώς και υπερτερεί από την αντίπαλό της που «τρέχει» 4-5-12 με 20-29, σε μία τραγική χρονιά. Εντάξει, δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης, καθώς οι γηπεδούχοι είναι δύο «κλικ» πάνω, τόσο με την Α.Ε.Κ. όσο και από τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας.

Τραγικές σαν την άμυνα των φιλοξενούμενων οι αποδόσεις όμως και θα ψάξουμε κέρδος στα γκολ. Πάνω από 1,80 το over 2,5 και αξίζει περισσότερο από κάθε άλλο σημείο.

22:00 Μπράιτον – Μαν. Γιουνάιτεντ

Σε τρομερή μέρα βρέθηκε προχθές η Μπράιτον κόντρα στην Γουλβς και την «κατασπάραξε» στην κυριολεξία. Το τελικοί 6-0! Είναι και λίγο για την ομάδα του Ντε Τζλερμπι που «τρέχει»  ρεκόρ 15-7-9 με 61-40 (το καλύτερο στην ιστορία της στην πρώτη κατηγόρια) και είναι στην όγδοη θέση της βαθμολογίας.

Με νίκη μάλιστα απόψε κόντρα στην Γιουνάιτεντ, «προσπερνάει» Άστον Βίλα και Τότεναμ στην μάχη για την έκτη θέση που δίνει Ευρωπαϊκό «εισιτήριο»!

Οι φιλοξενούμενοι τώρα, πριν λίγες μέρες απέκλεισαν την Μπράιτον (0-0 η κανονική διάρκεια) στα πέναλτι, πέρασαν στον τελικό του κυπέλλου και θα διεκδικήσουν κάποιον τίτλο. Και στο πρωτάθλημα έχουν στόχο φυσικά, που δεν είναι άλλος από την «τετράδα».

Στο 19-6-7 με 49-39, τέταρτοι και στο συν «πέντε» από την Λίβερπουλ, το ρεκόρ των «κόκκινων διαβόλων» που απόψε δίνονται σαν «αουτσάιντερ». Έχει μία λογική αυτό πάντως, αφού οι της Μπράιτον, στα δύο τελευταία εντός με την Γιουνάιτεντ μετράνε δύο νίκες σερί και μάλιστα πολύ ευκολίες.

Στο ποδόσφαιρο όμως, λογική δεν υπάρχει και ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με την Γιουνάιτεντ, όπου είναι μια ομάδα ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Σε αποδόσεις άνω του 2,15 το 2Χ με over 1,5 και θα ρισκάρουμε σε αυτό. ΥΓ. Οι γηπεδούχοι φέτος είναι πολύ δυνατοί και θα ψάξουν εκδίκηση» για τον αποκλεισμό στο κύπελλο και βάσει λογικής δεν θα κλειστούν.

23:00  Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπέτις

Με Ισπανία θα κλείσουμε τις επιλογές μας και μάλιστα με ένα παιχνίδι «no-bet» . 13-8-11 με 43-32. έβδομη και στο μείον «δύο» από την Μπέτις, η Μπιλμπάο, την υποδέχεται στο «Σαν Μαμές» για το «τρίποντο» που θα της δώσει το «πάνω» χέρι για έξοδο στην Ευρώπη. 1-1 εκτός με την Μαγιόρκα την αγωνιστική που πέρασε για το συγκρότημα του Βελβέρδε.

Η Μπέτις από την μεριά της, δεν μπόρεσε να κάνει και πολλά στην «Βαρκελώνη» και έφυγε με τέσσερα γκολ στην «πλάτη». Βέβαια, σε αυτό έπαιξε ρόλο και το ότι, από νωρίς έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Να αφήσουν πίσω το 0-4 αυτό, ζήτησε ο Πελεγκρίνι από τους παίκτες του και να κοιτάξουν το πώς θα φύγουν με βαθμολογικό όφελος από μία «καυτή» έδρα, όπως αυτήν της Μπιλμπάο.

14-7-11 με 39-39 και έκτοι στην βαθμολόγια οι  «σεβιλλιάνοι», όπου με νίκη «τελειώνουν» την Μπιλμπάο και μειώνουν στους «δύο», από την πέμπτη Βιγιαρεάλ. Για «γέλια» οι αποδόσεις στο «σετ», σε ένα τόσο κομβικό ματς. 1,70 και 1,80 στους γηπεδούχους είναι «εγκληματικό». Αμφίσκορο και τέλος εδώ πέρα!

Συνοπτικά προτείνω

Κηφισιά Β΄ – Α.Ε.Κ. Β΄ : Over 2,5 ( 1,83 – 1,90)

Μπράιτον – Μαν. Γιουνάιτεντ : 2X / over 1,5 (2,20 – 2,40)

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπέτις : G / G (1,90 – 2,00)

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα