Connect with us

Στοίχημα

Βγάλαμε τις γιορτές. Να βγάλουμε και το ρεύμα!

Καλημέρα φίλοι μου. Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε η εβδομάδα για την στήλη, αφού ΚΑΙ εχθές έκανε το τρία στα τρία πολύ εύκολα, για ακόμα μία φορά (η τέταρτη στις έξι τελευταίες μέρες). Έτσι, όπως όλα δείχνουν θα κάνετε Χριστούγεννα με τις τσέπες γεμάτες. Εμάς ο στόχος όμως, δεν είναι αυτός. Θέλουμε κάθε μέρα να μοιράζουμε χρήμα και για αυτό προσπαθούμε. «Ζωντάνια» έχουν από σήμερα τα κουπόνια μας, αφού είναι στις «επάλξεις» τα πάντα στον κόσμο και κυρίως στην Ευρώπη. Με Κύπελλο Αγγλίας και Πορτογαλίας, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το απόλυτο απόψε!

21:45 Γουλβς – Τζίλιγχαμ

Μόνο καλά δεν εξελίσσετε ως τώρα η χρονιά για την Γουλβς. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, μέχρι και την διακοπή, γιατί δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστεί από εδώ και πέρα. Μεγάλος στόχος είναι ξεκάθαρα να βρει τα «πατήματα» της στο πρωτάθλημα, (αφού είναι στον «πάτο» της βαθμολογίας) και τίποτα άλλο. Βέβαια, απόψε για το Κύπελλο και κόντρα στην Τζίλιγχαμ (τελευταία στην κατηγορία της), για να μην καταφέρει να κερδίσει, θέλει τεράστιο κόπο.

Με το Μουντιάλ να έχει τελειώσει πλέον, δεν ξέρουμε πως θα εμφανιστούν οι ομάδες και ειδικά αυτές που είχαν διεθνείς. Η Γουλβς είχε πολλούς πάντως. Έτσι και επειδή είναι πρώτο παιχνίδι μετά από ένα μήνα και κάτι, δεν θα «μπλέξω» σε σημεία. Το να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα πάντως, απέναντι σε αυτήν την Τζίλιγχαμ, πληρώνει αρκετά καλά και δεν αποτελεί μεγάλο ρίσκο.

21:45  Νιούκαστλ – Μπόρνμουθ

Συνεχίζουμε με τον ίδιο θεσμό και με ένα παιχνίδι, όπου έχει φαβορί. Τουλάχιστον στα «χαρτιά». Πολύ καλή χρονιά διαγράφει ως τώρα η Νιούκαστλ στην Αγγλία και αυτό το «εξαργυρώνει» με την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Μέχρι την διακοπή οι «καρακάξες» έχουν «φτιάξει» ένα σερί 7-3-0 και θέλουν να το επεκτείνουν, όπως και να προχωρήσουν στο Κύπελλο.

Η Μπόρνμουθ τώρα, πάτησε «φρένο» στην κατηφόρα που είχε πάρει, στο τελευταίο ματς πριν την διακοπή. Κέρδισε άνετα 3-0 την Έβερτον. Η βαθμολογική της θέση πάντως, είναι φυσιολογικό να την αναγκάζει σε «πάγωμα» του Κυπέλλου και να κοιτάξει πως θα «σώσει» την χρονιά. Αυτό δεν σημαίνει πως απόψε δεν θα παλέψει τον αγώνα. Αντιθέτως, με ένα καλό αποτέλεσμα θα πάρει τα «πάνω» της.

Το φαβορί όπως και να έχει, είναι η Νιούκαστλ απόψε και ειδικά αν παρουσιαστεί όπως και πριν την διακοπή. Αυτό δεν το ξέρουμε όμως, συν ότι έχει και πολλές απουσίες. Καλύτερα λοιπόν να μείνουμε μακρά από έναν «άσσο» που ούτως ή αλλιώς είναι σε αποδόσεις για γέλια και να ψάξουμε κέρδος στο αμφίσκορο.

22:15 Ακ. Βισέου – Μποαβίστα

Για τέλος άφησα ένα παιχνίδι, όπου έχει αρκετό «ψωμί» και …..μυρίζει έντονα μία «μίνι» έκπληξη. Για το Λιγκ Καπ στην Πορτογαλία υπάρχει ο αγώνας της Βισέου με την Μποαβίστα. Μία Μποαβίστα που στα «χαρτιά» τουλάχιστον είναι το φαβορί. Τις δύο ομάδες χωρίζει και μία κατηγορία εξάλλου.

Πάμε στα πιο «καυτά» τώρα. Η γηπεδούχος ομάδα έχει παίξει στον θεσμό ως τώρα, με Φαμαλικάο-Εστορίλ, που είναι ομάδες από την πρώτη κατηγορία, στα ίδια αγωνιστικά επίπεδα με την Μποαβίστα πάνω-κάτω και δεν έχει χάσει. Μετράει δεκατέσσερα ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έχει προπονητή τον Ζορζ Κόστα.

Η πρώην «σημαία» της Πόρτο. Θα μου πιέτε τη δουλειά έχει η Πόρτο στο ματς αυτό. Η Μπαοβίστα με την Πόρτο «μοιράζονται» την ίδια πόλη και τις «χωρίζει» μεγάλη έχθρα από πάντα. Οπότε ο τεχνικός της Βισέου, θα ήθελε ευχαρίστως να «πονέσει» έστω και έτσι την  Μποαβίστα.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα μου φτάνουν όλα αυτά ώστε να πάω στο «αουτσάιντερ».  Λιγκ Καπ είναι εξάλλου και οι εκπλήξεις πάνε και έρχονται. 1Χ με over 1,5 και τα λέμε αύριο «φορτωμένοι» πάλι!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα