Connect with us

Στοίχημα

Βρίσκουν κατόχους και οι τελευταίες «κούπες» σε Αγγλία, Σκωτία και Γερμανία. Μένουμε μακριά απο σημεία όμως….

Τελευταίες ημέρες είναι αυτές που διανύουμε στα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Αύριο ρίχνουν «αυλαία» της Ιταλίας και της Ισπανίας και….καλό καλοκαίρι. Υπάρχουν και άλλα όμως που τελειώσανε πριν λίγες μέρες, αλλά ακόμα έχουν μερικές….εκκρεμότητες. Σήμερα όμως, θα κλείσουν και αυτές.

17:00 Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πρώτη επιλογή μας είναι από τον τελικό κυπέλλου της Αγγλίας, εκεί όπου θα κοντραριστούν οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ. Ασταμάτητη φέτος η ομάδα του Γκουαρδιόλα, όπου πήρε το πρωτάθλημα με ένα εκπληκτικό «ντεμαράζ» στον δεύτερο γύρο, εκμεταλλευόμενη βέβαια και την «λουζεριά» της Άρσεναλ. Αυτό ήταν το πέμπτο στα τελευταία έξι χρόνια για την Σίτι.

Μπροστά της τώρα έχει το κύπελλο, όπως και τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη εβδομάδα με την Ίντερ και πάει για ένα πολύ σπάνιο επίτευγμα, που το έχει κάνει μόνο η σημερινή της αντίπαλος στην χώρα. Να κατακτήσει και τις τρείς μεγάλες «κούπες».

Η Γιουνάιτεντ τώρα, ύστερα από μία τραγική «τετραετία», όπου δέχθηκε πολλά «χαστούκια» αγωνιστικά και εξαγωνιστικά, επέστρεψε στους τίτλους, καθώς κατέκτησε το Καραμπάο – Καπ, βγήκε στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει και το κύπελλο.

Βέβαια, μόνο εύκολο δεν θα είναι το «έργο» της, μιας και η Σίτι φέτος είναι «δαιμονισμένη» και «πεινασμένη» για το ιστορικό «τρεμπλ». Την δεδομένη χρονική στιγμή, οι «πολίτες» είναι το φαβορί και δίκαια μάλιστα.

Ειδικά το τελευταία διάστημα, όπου σκοράρουν από παντού και «σκορπάνε» τον κάθε αντίπαλο. Οι τελικοί πάντως, είναι διαφορετικοί από κάθε άλλο παιχνίδι της σεζόν και ειδικά ο συγκεκριμένος, όπου είναι ο πιο ιστορικός στο «νησί» και οι περισσότερες ομάδες τον έχουν πιο πάνω ακόμα και από το…πρωτάθλημα.

Έτσι, καλύτερα να μείνουμε μακριά από σημεία και να ψάξουμε κέρδος στα γκολ. Σε καλή απόδοση το αμφίσκορο μαζί με το over 2,5 και θα ποντάρουμε σε αυτό.

19:30 Σέλτικ – Ινβέρνες

Αλλάζουμε χώρα, αλλά μένουμε στο «νησί». Στην Σκωτία συγκεκριμένα, όπου έχουμε και εκεί τελικό κυπέλλου και μάλιστα με αδιαφιλονίκητο φαβορί. «Πάρτι» έκανε η Σέλτικ φέτος, όπου και πήρε πολύ εύκολα το πρωτάθλημα και ετοιμάζεται για το «νταμπλ».

Αντίπαλος της η Ινβέρνες, όπου επιστρέφει σε τελικό μετά από οκτώ χρόνια (ο δεύτερος στην ιστορία της), αλλά ξέρει την πραγματικότητα. Ότι είναι το «αουτσάιντερ». Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν θα παλέψει για να κάνει την….έκπληξη.

Η αλήθεια είναι πάντως, πως η χρονιά είναι πετυχημένη για την ομάδα του Ντοντς, αφού θα παίξει στην Ευρώπη! «Χάος» χωρίζει τις δύο ομάδες. Η Σέλτικ είναι σε τρομερή αγωνιστική  κατάσταση, αφού έκανε «πλάκα» όλη την χρονιά στο πρωτάθλημα, ενώ τις ομάδες, τις «χωρίζει» και μία κατηγορία.

Δεν υπάρχει λόγος να πάμε σε σημείο, αφού όλα είναι σε χαμηλές αποδόσεις και το over 1,5 ημιχρόνου, είναι ένα από τα λίγα bet που έχουν αξία.

21:30 Λειψία – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης

Με τελικό κυπέλλου θα κλείσουμε τις επιλογές μας για σήμερα και αυτός είναι από την Γερμανία. Λειψία εναντίον Αϊντραχτ λοιπόν, σε ένα τελικό ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα, σε σχέση με τους δύο πιο πάνω.

Φέτος οι δύο ομάδες δεν ήταν στα ίδια αγωνιστικά επίπεδα, καθώς η Λειψία ήταν σε πιο καλή αγωνιστική κατάσταση, όπου βγήκε τρίτη και θα παίξει Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό ήταν που «πλήρωσε» ακριβά φέτος η Αϊντραχτ όμως, καθώς η συμμετοχή της σε αυτό, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πορεία της στο πρωτάθλημα.

Δεν βρήκε σε κανένα σημείο της σεζόν σταθερότητα. Έτσι και για να πάιξει Ευρώπη την νέα χρονιά θα πρέπει να κατακτήσει το τρόπαιο.

Γράψαμε πιο πάνω, πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα και πως να μην είναι, όταν έχουμε να κάνουμε με Γερμανία βέβαια.

Παραδοσιακά πάντως, η Αϊντραχτ έχει το «πάνω» χέρι στις αναμετρήσεις με την Λειψία, αλλά εδώ μιλάμε για ένα ματς μία και έξω. Πάμε στο over 2,5 λοιπόν και αράζουμε να δούμε τον αγώνα χωρίς άγχος.

Συνοπτικά προτείνω

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : G-G / over 2,5 (2,05 – 2,25)

Σέλτικ – Ινβέρνες : Over 1,5 ημ (1,72 -1,80)

Λειψία – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης : Over 2,5 (1,72 – 1,90)

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα