Connect with us

Στοίχημα

«Ψαρεύουμε» γκολ στην Φινλανδία!

Τελειώσανε το περασμένο ΣΚ όλα τα «μεγάλα» πρωταθλήματα στην Ευρώπη και πλέον μέχρι και το τέλος του Ιουνίου, όπου θα ξεκινήσουν οι ομάδες την προετοιμασία τους για την νέα σεζόν, θα πορευτούμε με πρωταθλήματα, όπου μπορεί να είναι πιο μικρά στο «μάτι», αλλά έχουν ευκαιρίες για κέρδος. Ένα από αυτά είναι της Φινλανδίας. Μπορεί το εθνικό τους σπορ να είναι το…ψάρεμα, αλλά το πρωτάθλημα τους έχει «λαβράκια»

18:00 Κουόπιο – Ούλου

Πρώτη επιλογή είναι το παιχνίδι της πρωτοπόρου στην βαθμολογία, Κουόπιο, με την Ούλου. Την επικίνδυνη Ούλου που με ρεκόρ 5-2-3 και με 15-16 τέρματα είναι τέταρτη στην βαθμολογία και στο μείον «πέντε» από την κορυφή.

Η Κουόπιο από την μεριά της, «τρέχει» 7-1-3 με 14-5 ρεκόρ, είναι πρώτη και δείχνει πως έχει πάρει πολύ «ζεστά» την υπόθεση του τίτλου. Την αγωνιστική που πέρασε, κέρδισε εύκολα εντός έδρας την Χάκα με 3-0. Νίκη και για την Ούλου κόντρα στην Μαριέχαμν με 3-2.

Στο «ζουμί». 1,60 και 1,55 που υπάρχει στο φαβορί (Κουόπιο), μόνο για ποντάρισμα δεν είναι. Ειδικά απέναντι στην Ούλου, όπου παίζει όλα τα ματς ανοικτά και χωρίς άγχος. Αυτό το δείχνουν και τα αποτελέσματα της, όπου έχει σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια ως τώρα. Δέχεται και εύκολα γκολ όμως και με την ευκολία που σκοράρουν οι γηπεδούχοι, το αμφίσκορο είναι μια καλή και εφικτή επιλογή.

18:00  Χάκα – Ίλβες

Επόμενο παιχνίδι είναι το Χάκα – Ίλβες. Ομάδες που πάνω-κάτω είναι στα ίδια αγωνιστικά επίπεδα και με τους ίδιους στόχους. Την γρήγορη παραμονή στην κατηγόρια και από εκεί και πέρα, ότι έρθει. Η παραμονή βέβαια θα έρθει απευθείας, μόνο να τερματίσουν από την έκτη θέση και πάνω, καθώς από την εβδόμη μέχρι και την δωδέκατη, υπάρχουν τα πλέι- άουτ.

3-3-3 με 10-9 και πέμπτη η Ίλβες στην βαθμολογία ύστερα από το 2-2 με την Λάχτι, ένατη με 2-3-5 και 13-19 η Χάκα, μετά την ήττα (0-3) από την Κουόπιο. Χωρίς πολλά-πολλά, πάμε και εδώ στο γκολ – γκολ και τίποτα άλλο!

18:00  Ίντερ Τούρκου – Κότκα

Κλείνουμε τις επιλογές μας με το Ίντερ Τούρκου – Κότκα. Αμφότερες οι δύο ομάδες και ως στιγμής κινούνται σε μέτρια αγωνιστικά επίπεδα και όπως είναι απολυτός φυσιολογικό και σε βαθμολογικά. 3-1-3 με 11-10 και όγδοη η Ίντερ, 3-3-4 με 9-13, έβδομη και στον «δύο» από την Ίντερ, η Κότκα.

Έτσι, όπως είναι απολυτός λογικό, σήμερα θα γίνει μεγάλη μάχη για την νίκη και από τις δύο ομάδες, αφού όποια χάσει, θα μπει για τα καλά σε περιπέτειες. Σε αποδόσεις άνω του 1,80 το αμφισκορο και θα πάμε σε αυτό και εδώ.

Συνοπτικά προτείνω

 Κουόπιο – Ούλου : G – G (2,05 – 2,10)

  Χάκα – Ίλβες : G – G (1,80 – 1,95)

  Ίντερ Τούρκου – Κότκα : G – G (1,75 – 1,95)

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα