Connect with us

Στοίχημα

Με τα γκολ στην Ολλανδία. Θέλει άνοδο το Αμβούργο με κάθε κόστος!

Γεμάτο σήμερα το πρόγραμμα δεν το λες, αλλά υπάρχουν σημαντικά παιχνίδια. Τόσο στην Γερμανία, όσο και στην Ολλανδία τα πρώτα παιχνίδια είναι πολύ κρίσιμα, αφού όλες οι ομάδες θα ψάξουν ένα καλό αποτέλεσμα. Με τρείς επιλογές θα ψάξουμε κέρδος και με σημεία εφικτά για ποντάρισμα.

19:45  Χερενφεϊν – Τβέντε

Με Ολλανδία θα κάνουμε αρχή και το πρώτο από τα δύο παιχνίδια που υπάρχουν στο πρόγραμμα για τα πλέι – οφ Ευρώπης. Δίπλες αναμετρήσεις και με το εκτός έδρας τέρμα να μην ισχύει πλέον, Χερενφεϊν και Τβέντε θα κοντραριστούν, για ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει το «πάνω» χέρι, ενόψει του επαναληπτικού. Δεν έχω σκοπό να σας κουράσω σήμερα και πάμε στο αμφίσκορο και τέλος!

21:45 Στουτγάρδη – Αμβούργο

Από Γερμάνια η επόμενη επιλογή μας και είναι το μεγάλό παιχνίδι ανάμεσα σε Στουτγάρδη και Αμβούργο. Διπλές αναμετρήσεις και με το εκτός έδρας τέρμα να μην ισχύει, οι δυο ομάδες θα τα δώσουν όλα για να παίξουν του χρόνου στην «Μπουντεσλίγκα».

Καθόλου καλή χρονιά για την Στουτγάρδη ως στιγμής και αν διεκδικεί την παραμονή την στην κατηγορία, αυτό το οφείλει στις Σάλκε και Χέρτα  που ήταν απλά τραγικές και έπεσαν «καρφί».

Το Αμβούργο από την άλλη, έκανε ακόμα μία καλή χρονιά, αλλά έχασε την απευθείας άνοδο στην λεπτομέρεια και πάλι. Πάμε στα του σημείου μας τώρα. 1,70 και 1,80 και μάλιστα να είναι φαβορί αυτή η Στουτγάρδη, δεν υπάρχει.

Το προσπερνάμε. Ομάδα που παίζει επιθετικά το Αμβούργο και χωρίς σκοπιμότητα στα παιχνίδια του, είναι ικανό να πάριέ αποτέλεσμα ανόδου, από απόψε κιόλας.

Σε πολύ καλή απόδοση το 2Χ με over 1,5 και θα ποντάρουμε σε αυτό χωρίς δεύτερη σκέψη. ΥΓ. Το Αμβούργο και ύστερα από τον τρόπο που έχασε την απευθείας άνοδο, θα κάνει τα πάντα και με κάθε κόστος!

22:00  Ουτρέχτη – Σπάρτα Ρότερνταμ

Πάμε στο δεύτερο παιχνίδι από την Ολλανδία για τα πλέι – οφ Ευρώπης. Ουτρέχτη εναντίον Σπάρτα Ρότερνταμ και έχουμε να κάνουμε ξεκάθαρα με αγώνα, όπου δεν υπάρχει φαβορί. Πάνω-κάτω οι ομάδες είναι στα ίδια αγωνιστικά επίπεδα, με την Ουτρέχτη να έχει απλά ένα μικρό προβάδισμα λόγο έδρας και τίποτα παραπάνω.

Οι φιλοξενούμενοι από την μεριά τους τώρα, δεν έχουν άγχος, μιας και ο στόχος τους ήταν η άνετη παραμονή στην κατηγορία. Έτσι, το ότι παίζουν για έξοδο στην Ευρώπη, είναι απλά ένα καλό «μπόνους». Πάμε και εδώ με το αμφίσκορο και τίποτα άλλο.

Συνοπτικά προτείνω

Χερενφεϊν – Τβέντε :  G – G (1,72 – 1,85)

Στουτγάρδη – Αμβούργο : 2X / over 1,5 (2,80 – 3,10)

Ουτρέχτη – Σπάρτα Ρότερνταμ : G – G (1,80 – 2,00)

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα