Connect with us

Στοίχημα

Γκολ και…αδιαφορία μας πληρώνουν τα ξημερώματα στο Σουνταμερικάνα!

Με 2/3 κλείσαμε την μέρα και εχθές, όπου ήταν η πέμπτη συνεχόμενη. «Κουβά» μας έστειλε η Βάσκο, αφού την «αναστήσαμε» και κέρδισε την Κουϊαμπά με 1-0. Οι άλλες δύο επιλογές μας και όπως πάντα, πέρασαν «αέρα». Το «ξημερώνουμε» και σήμερα, ώστε να διώξουμε την ατυχία από πάνω μας και αυτό θα γίνει με αγώνες για το Σουνταμερικάνα!

Παλεστίνο – Φορταλέζα

Πρώτη επιλογή έρχεται από τον αγώνα της Παλεστίνο με την…αδιάφορη και «περασμένη» σαν πρώτη από τον όμιλο, Φορταλέζα. 4-0-1 με 15-4 το ρεκόρ της Βραζιλιάνικης ομάδας, 2-2-1 με 6-5 της γηπεδούχου που της αρκεί απλά μια ισοπαλία, ώστε να περάσει στους «δεκαέξι».

Κοιτώντας τις αποδόσεις και βλέποντας σαν φαβορί την ομάδα της Χιλής (λογικό, αφού αυτή είναι που καίγεται), πολύς κόσμος θα πάει σε ποντάρισμα πάνω της. Εγώ όχι πάντως. Η ισοπαλία της φτάνει και σε αυτήν θα ποντάρω, μιας και δεν βλέπω τον λόγο να μην φύγουν από το γήπεδο «αγκαλιασμένες» οι δύο ομάδες…

Σάο Πάουλο – Τίγκρε

Δεύτερη επιλογή μας τώρα, είναι από την ίδια διοργάνωση και από ένα ντέρμπι με τα όλα του. 4-1-0 με 11-0 τέρματα η Σάο Πάουλο, πρώτη στον όμιλο και σίγουρα με την εικόνα που δείχνει ως τώρα στον θεσμό, συγκαταλέγετε μέσα στα φαβορί για την κατάκτηση του.

3-1-1 με 7-4 η Τίγκρες, δεύτερη και σίγουρα στον επόμενο γύρο, αλλά θα ψάξει την νίκη με κάθε τρόπο. Είναι μία πρόκληση εξάλλου, μιας και η Σάο  Πάουλο, εκτός ότι είναι αήττητη στον όμιλο, δεν έχει δεχθεί ακόμα τέρμα.

Θα πέσει πολύ… ξύλο στο συγκεκριμένο παιχνίδι και απολύτως λογικό, αφού μιλάμε για ομάδες της Βραζιλίας και του Μεξικού, όπου πάντα στα μεταξύ τους βλέπουμε γκολ, κόκκινες, κίτρινες, κλωτσιές, μπουνιές και πάει λέγοντας. Εμείς θα πάμε απλά στο αμφισκορο όμως και θα απολαύσουμε τον αγώνα με λιγότερο άγχος!

Τολίμα – Πουέρτο Καμπέγιο

Για τέλος άφησα ένα παιχνίδι (πάλι από το Σουντεμερικάνα) εντελώς αδιάφορο βαθμολογικά και με αποδόσεις στο «σετ» που είναι για γέλια. 1-2-2 με 3-7 και χωρίς ελπίδες για την δεύτερη θέση η Τολίμα (έχουν προκριθεί Σάο Πάουλο και Τίγκρε), αλλά και σίγουρα τρίτη.

«Μηδέν» βαθμούς ύστερα από πέντε ματς η Καμπέγιο με ισάριθμες ήττες, 1-11 τέρματα και η «μοίρα» της δεν αλλάζει. Θα τερματίσει τελευταία. Το θέμα είναι αν θα καταφέρει να πει «αντίο» στον θεσμό με μία νίκη ή έστω έναν βαθμό.

Βάσει της εικόνας που έχουν οι δύο ομάδες σε όλα τα παιχνίδια του ομίλου είναι ξεκάθαρο, ότι η πιο αδύναμη είναι Καμπέγιο που και τραγική άμυνα έχει και δεν σκοράρει (ένα μόλις τέρμα έχει πετύχει στον θεσμό).

Λογικά είναι και το «αουτσάιντερ» στο παιχνίδι με την Τολίμα. Οι αποδόσεις για το φαβορί όμως και μάλιστα σε αγώνα εντελώς αδιάφορο, είναι για γέλια, όπως γράψαμε και πιο πάνω. Ρίσκο μεγάλο το «διπλό» θα μου πείτε, αλλά δεν θα αλλάξει κάτι στα του ομίλου. Θα ρισκάρουμε λοιπόν και αναμένουμε….

Συνοπτικά προτείνω

01:00 Παλεστίνο – Φορταλέζα : X (3,30-3,45)

03:30 Σάο Πάουλο – Τίγκρε : G/G (2,00-2,20)

03:30 Τολίμα – Πουέρτο Καμπέγιο : 2 (7,50-8,50)

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα