Connect with us

Στοίχημα

Δύο Ουνιόν μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα!

Καλημέρα φίλοι μου. Κάλή ήταν η μέρα εχθές για την στήλη. Κάτι παραπάνω από το 80% είχε ρίξει απλά το over 2,5 στο ματς της Σαχτάρ με την Λειψία και όχι με το γκολ-γκολ, με over  που είχαμε δώσει. Πέρασε και το σημείο στην Ρεάλ (2-3) γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με κάπου στο 3,00! Απόδοση, όπως και το 1Χ της Μίλαν με  over 1,5. Οπότε μιλάμε για ένα…κάπως τρία στα τρία, όπου «χαλάει» μόνο τα στατιστικά μας στην σελίδα και τίποτα παραπάνω για εσάς. Γιουρόπα και Κόνφερενς σήμερα…

17:30 Μπασάκσεχιρ – Χαρτς

Σε «σάκο» του μποξ έχει μετατραπεί η Χαρτς στον όμιλο της. Η ομάδα της Σκωτίας, ούτε λίγο ούτε πολύ, έχει «μαζέψει» την μπάλα από τα δίχτυα της δεκατρείς φορές, έχοντας την χειρότερη άμυνα. Έχει και έξι βαθμούς όμως. Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον ταξίδεψε σήμερα στην Τουρκία για τον τελευταίο της αγώνα και απέναντι στην πολλή δυνατή «Μπασάκ», δύσκολα θα πάρει κάτι θετικό.

Η ομάδα της Τουρκίας τώρα, θέλει μόνο την νίκη, όπου της δίνει ταυτόχρονα την πρώτη θέση στον όμιλο, μιας και υπερτερεί στην ισοβαθμία με την Φιορεντίνα. Και για αυτήν θα παίξει φυσικά. Είναι καλύτερη ομάδα από την Χαρτς (4-0 κέρδισε στην Σωτία) και αναμένεται να πάρει αυτό που θέλει και μάλιστα πολύ εύκολα, αν παρουσιάσει την εικόνα που έχει στην Ευρώπη ως τώρα. Σοβαρότητα και πάθος. Εφικτός ο «άσσος» και θα πάμε σε αυτόν με over 2,5.

22:00  Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ – Ουνιόν Βερολίνου

Αφήνουμε το Κόνφερενς τώρα και πάμε στην πιο πάνω κατηγορία. Το Γιουρόπα Λιγκ. Ματς με «μονόπλευρο» ενδιαφέρον είναι αυτό που θα γίνει στο Βέλγιο απόψε. Οι δύο ευχάριστες εκπλήξεις, τόσο στα εγχώρια όσο και στην Ευρώπη, Ουνίον, κοντράρονται με τους γηπεδούχους να είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, αφού και «περασμένοι» είναι και έχουν «καπακωμένη» την πρώτη θέση.

Οι Γερμανοί όμως θέλουν νίκη και μόνο νίκη, ώστε να περάσουν σαν δεύτεροι από το όμιλο, καθώς «παραμονεύει» η Μπράγκα, που παίζει την ίδια ώρα με την τελευταία του ομίλου, Μάλμε, στην Πορτογαλία. Στο ματς της Γερμανίας πάντως, οι Βέλγοι επικράτησαν 1-0 και θα ψάξει «εκδίκηση» η ομάδα του Βερολίνου.

Άγνωστο αν θα κάνει…αλλαγές στην ενδεκάδα του ο τεχνικός των γηπεδούχων, ώστε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες που έχουν τραβήξει πολλή «κουπί», αλλά έχουμε την εντύπωση ότι δεν θα «γκαζώσουν» αρκετά στον αγώνα. Θα παίξουν πάντως για το γόητρο τους και αν τους δοθεί ευκαιρία να πάρουν το ματς, θα το κάνουν. Τις περισσότερες φορές όμως και σε παιχνίδια σαν το αποψινό, η ομάδα που θέλει βαθμούς ή βαθμό, καταφέρνει να πετύχει τον στόχο της. Έτσι, ένα ποντάρισμα στο 2Χ με αμφίσκορο είναι εφικτό και πληρώνει αρκετά καλά.

22:00  Μπράγκα – Μάλμε

Και κλείνουμε τις επιλογές μας, με τον άλλον αγώνα του ομίλου. Η Μπράγκα, που φέτος κάνει καταπληκτική χρονιά θέλει την νίκη απέναντι στην τελευταία, με «μηδέν» βαθμούς, του ομίλου, Μάλμε και από εκεί και ύστερα ένα «δώρο» από την Σιλουάζ. Ένα «δώρο» που θα δώσει την πρόκριση σε αυτήν. Τραγικοί οι φιλοξενούμενοι στην διοργάνωση με πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς και δύσκολα θα μπορέσουν να αποφύγουν την ήττα απόψε, από την κατά πολλή καλύτερη τους, Μπράγκα. Εφικτός λοιπόν ο «άσσος» και θα πάμε σε αυτον με το over 2,5, που μας ανεβάζει την απόδοση αρκετά.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα