Connect with us

Στοίχημα

Οι έδρες μας πληρώνουν απόψε!

Γεια σας φίλοι μου και καλό τριήμερο να έχουμε. Από την  Δευτέρα μέχρι και εχθές τα έχουμε πάει απίστευτα και έχουμε μοιράσει πολλή χρήμα. Ενδεικτικό είναι ότι, Δευτέρα η στήλη έκανε το τρία στα τρία, την Τρίτη δύο στα τρία, Τετάρτη δύο στα τρία και εχθές το ίδιο. Εννέα περασμένες επιλογές στις δώδεκα, δεν ήταν καθόλου άσχημα. Βέβαια, για εμάς εδώ επιτυχία είναι όταν περάσει η «τριάδα» η «τετράδα» και πάει λέγοντας. Αυτό δείχνει και τον τεράστιο βαθμό δυσκολίας της δουλείας που γίνεται. Πάμε στα σημερινά τώρα, όπου θα κάνουμε το απόλυτο!

21:30 Μπορούσια Γκλάντμπαχ – Στουτγάρδη

Σε «τελικό» έχει μετατραπεί το αποψινό ματς της Γκλάντμπαχ με την Στουτγάρδη. Τα «πουλάρια» μετράνε τέσσερα ματς στην σειρά χωρίς νίκη, όπου μέσα σε αυτά είναι και αποκλεισμός-σοκ του κυπέλλου από την Ντάρμσταντ και οι «τριγμοί» έχουν ξεκινήσει για τα καλά στον σύλλογο.

Η ήττα (1-2) από την Ουνιόν Βερολίνου την περασμένη αγωνιστική και για να λέμε την αλήθεια, ήταν άδικη μιας και ήταν καλύτερη η Γκλάντμπαχ, αλλά τα έχει αυτά το ποδόσφαιρο. Οι φιλοξενούμενοί τώρα, βρίσκονται σε μία περίοδο, που προσπαθούν να βρούνε αγωνιστική ισορροπία. Νίκη 2-1 επί της Άουγκσμπουργκ την περασμένη αγωνιστική και αυτή ήταν η δεύτερη σε τρία ματς στο πρωτάθλημα, κάτι που ήταν αρκετό, ώστε να πάρει μια απόσταση από τις επικίνδυνες θέσεις. Όχι ασφαλείας όμως.

«Μονόδρομος» η νίκη απόψε για τους γηπεδούχους, που έδειξαν καλά στοιχεία κόντρα στην Ουνίον και αν παίξουν έτσι απόψε, θα επιβεβαιώσουν την «ταμπέλα» του φαβορί από τους «μπουκ». Σωστές οι αποδόσεις στο «σετ», μιας και η Στουτγάρδη εκτός από ένα 2-2 με την Μπάγερν μακριά από την έδρα της, δεν έχει να πηδήξει κάτι άλλο ως τώρα. Χωρίς νίκη από τον Δεκέμβριο του 21 και με ρεκόρ 0-8-7, όπως αντιλαμβάνεστε, δεν τρομάζει. «Άσσος» με over 1,5 λοιπόν το ποντάρισμα μας και πάμε παρακάτω.

21:45 Γκενκ – Σαρλερουά

Στο Βέλγιο τώρα, η πρωτοπόρος Γκενκ είναι σε τρομερή «φόρμα» και φαντάζει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί κόντρα στην Σαρλερουά. Και πως να μην είναι εξάλλου, όταν στα τελευταία δέκα της παιχνίδια έχει εννέα νίκες και μόλις μία ισοπαλία. Με «σβηστές» τις μηχανές κέρδισε την Μαλίν 3-1 την αγωνιστική που πέρασε και λίγες μέρες πιο πριν την Ανβέρπ με το ίδιο σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι από την μεριά τους, κάνουν μία χρονιά ανάλογη του ρόστερ που διαθέτουν και για τους στόχους που έχουν βάλει, πάνε σχετικά καλά. Να σταθεροποιηθούν στην μέση της βαθμολογίας είναι ο πρώτος στόχος και από εκεί και πέρα, ότι έρθει θα πούνε και «ευχαριστώ». Την αγωνιστική που πέρασε μάλιστα, κέρδισαν την Αντβέρπ με 1-0 και απέκτησαν απόσταση ασφαλείας από τις επικίνδυνες θέσεις.

Απόψε πάντως, δεν είναι καθόλου εύκολο το «έργο» τους κόντρα στην «αφηνιασμένη» Γκενκ. Λογικό φαβορί λοιπόν οι γηπεδούχοι και με την φόρα που έχουν πάρει, δύσκολα δεν θα πάρουν την νίκη. Χαμηλές οι αποδόσεις όμως και για τις ανεβάσουμε, θα προσθέσουν δίπλα στον «άσσο», το over 1,5.

22:15 Ζιλ Βισέντε – Πορτιμονένσε

Με Πορτογαλία θα κλείσουμε τις επιλογές μας και μάλιστα με ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι. Σχεδόν όλα είναι έτσι στην συγκεκριμένη λίγκα πάντως, αν εξαιρέσουμε τις «μεγάλες» δυνάμεις. Τόσο η Ζιλ Βισέντε όσο και η Πορτιμονένσε αμφότερες, έχουν βάλει ψηλά τον «πήχη» φέτος (έξοδο την Ευρώπη) αλλά ως στιγμής αυτή που πάει προς τα εκεί είναι η δεύτερη. Στην ένατη θέση της βαθμολογίας με δεκαέξι βαθμούς βρίσκονται και στο μείον «τέσσερα» από τον στόχο τους.

Οι γηπεδούχοι τώρα, ύστερα από έντεκα αγωνιστικές έχουν μαζέψει εννέα βαθμούς και προς το παρών «τρέχουν» να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Στην ήττα (0-1) από την Μπράγκα πριν λίγες μέρες, δεν ήταν κακοί. Αντιθέτως, ήταν άτυχοι, αφού είχαν ευκαιρίες για να πάρουν ακόμα και την νίκη.

Από το εντός έδρας 1-1 με την Εστορίλ προέρχονται οι φιλοξενούμενοι. Στα του αποψινού ματς τώρα, οι αποδόσεις στο «σετ» είναι σωστά μοιρασμένες, αφού μιλάμε για δύο ομάδες που πάνω-κάτω είναι στα ίδια επίπεδα. Η παράδοση στα μεταξύ τους βέβαια και ειδικά στην έδρα της Ζιλ Βισέντε, την ευνοεί και αυτό μας δίνει ένα «πάτημα» για το σημείο που θα επιλέξουμε. Για να λέμε και την αλήθεια, δεν θα είναι έκπληξη μια νίκη των γηπεδούχων, οπότε με μία κάλυψη κιόλας, ήμαστε «μέσα». 1Χ με over 1,5 λοιπόν το ποντάρισμα μας και τα λέμε αύριο.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα