Connect with us

Στοίχημα

Ημέρα «κρίσεως» στην Ιταλία η σημερινή. Με στόχο το κύπελλο η Ρεάλ και στο «βάθος» Σίτι!

Καλημέρα φίλοι και καλό ΣΚ να έχουμε. Έντονο και με πολλές συγκινήσεις αναμένεται να είναι αυτό το διήμερο στην Ευρώπη, αφού οι αγωνιστικές λιγοστεύουν πλέον, όπως και τα περιθώρια για τις ομάδες που έχουν στόχους και έχουν χάσει σημαντικό «έδαφος». Η Μέρα που θα κριθούν σχεδόν τα πάντα είναι η σημερινή στην Ιταλία, αφού από τις έξι! ομάδες που ψάχνουν τα τρία από τέσσερα «εισιτήρια» για το Τσάμπιονς Λιγκ, οι τέσσερις κοντράρονται σε λίγες ώρες μεταξύ τους. Στο πρόγραμμα υπάρχει όμως και ο τελικός κυπέλλου στην Ισπανία, εκεί όπου η Ρεάλ θα παίξει με την Οσασούνα!

16:00 Μίλαν – Λάτσιο

«Αυτοκτόνησε»  πριν λίγα βράδια η Μίλαν με την Κρεμονέζε και μπήκε σε «περιπέτειες», όσον αφορά την έξοδο της, στο Τσάμπιονς λιγκ της επόμενης περιόδου. Το τελικό 1-1 το πήρε με πολύ κόπο και τύχη, αφού δεν ήταν καλή.

Έτσι, σήμερα με την Λάτσιο το παιχνίδι είναι «τελικός». Με ρεκόρ 16-10-7 και τέρματα 53-39 η ομάδα του Πιόλι, είναι έκτη στην βαθμολογία και ισόβαθμη με την Αταλάντα που είναι πέμπτη.

Πίσω της και σε ισοβαθμία πάλι, έχει την Ρόμα, τέταρτη είναι Ίντερ με απόσταση δύο βαθμών (πάιζει με την Ρόμα λίγες ώρες πιο μετά), τρίτη την Γιουβέντους με πέντε βαθμούς διαφορά και δεύτερη την Λάτσιο που τις «χωρίζουν» έξι βαθμοί.

Μια Λάτσιο που μετράει ρεκόρ 19-7-7 με 52-24 και σε περίπτωση νίκης απόψε στο «Μιλάνο», θα γίνει η δεύτερή ομάδα μετά την πρωταθλήτρια, Νάπολι που θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «λατσιάλι», για την αγωνιστική που πέρασε κέρδισαν 2-0 εντός έδρας την Σσσουόλο, σχετικά ευκολά. «Αίμα και άμμος» σήμερα λοιπόν στο «Μεάτσα» με φόντο το «σεντόνι» και δύο ομάδες που θα τα δώσουν όλα για την πιο σημαντική νίκη τους, στην σεζόν.

Οι γηπεδούχοι βέβαια, έχουν και έναν «πονοκέφαλο» επιπλέον για το ματς αυτό, όπου δεν φεύγει και εύκολα. Το παιχνίδι με την Ίντερ την εβδομάδα που έρχεται για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Δύσκολα όμως θα κάνει αλλαγές σημαντικές στην ενδεκάδα του ο Πίόλι και θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει για τη νίκη και μόνο

Και η Λάτσιο θα μπει με στόχο την νίκη, αφού αν έρθει θα έχει κάνει το μεγαλύτερο «βήμα» για την δεύτερη θέση. Για να λέμε την αλήθεια όμως, ανέκαθεν στο συγκεκριμένο γήπεδο πολύ σπάνια «χαμογελάει». 47-24-10 το ρεκόρ της Μίλαν με την αντίπαλο τους και μάλιστα στα τελευταία μετράει ρεκόρ 20-11-1!

Σε αποδόσεις άνω το 1,70 το 1Χ με over 1,5  και θα πάω σε αυτό, αφού μιλάμε για ένα ματς που δεν θέλει να το χάσει καμία από τις δύο ομάδες, οι φιλοξενούμενοι δεν θα «χαλαστούν» και με την ισοπαλία σε ένα γήπεδο που «γέρνει» για αυτούς, οι γηπεδούχοι θα ψάξουν τη νίκη σαν πρώτο αποτέλεσμα και αν δουν ότι δεν…θα κρατήσουν δυνάμεις για την Ίντερ….

19:00  Ρόμα – Ίντερ

Για Ρόμα και Ίντερ τα διαβάσατε στην παραπάνω ανάλυση. Ισχύουν τα ίδια με τις Μίλαν, Λάτσιο, αλλά η «σφήνα» της Αταλαντά (πέμπτη) στο «γκρουπ» τους βάζει έναν επιπλέον «πονοκέφαλο». 17-7-9 με 45-31 η ομάδα του Μουρίνιο που ήρθε 1-1 εκτός με την Μόντσα και ήταν το τρίτο ματς σερί χωρίς νίκη.

6-0 η Ίντερ στην Βερόνα και τρίτο σερί «τρίποντο», με ρεκόρ 19-3-11 και 60-35 τέρματα.

Μιλάμε ξεκάθαρα και εδώ για «τελικό», με μεγάλη ιδιαιτερότητα όμως. Την Τετάρτη η Ίντερ παίζει με την Μίλαν για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς λιγκ και μία μέρα μετά η Ρόμα στα ημιτελικά του Γιουρόπα με την Λεβερκούζεν!

Δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι άλλο για το ματς αυτό και θα πάμε σε σημείο. Μπορεί η Ρόμα να έχει πολλές και σημαντικές απουσίες απόψε, σε αυτό το τόσο κρίσιμο παιχνίδι και η Ίντερ να δείχνει πως έχει βρει ρυθμό, εγώ όμως σε αυτό το «γκρουπ» των έξι ομάδων, αν σε μία ομάδα δεν έχω εμπιστοσύνη, είναι στην ομάδα του Ιντσάκι.

Εξάλλου είναι η ομάδα που φέτος ειδικά, έχει χάσει βαθμούς με τους πιο απίθανους τρόπους και με ομάδες που δεν περίμενε κανείς. Επίσης από τις ομάδες που έχουν Ευρωπαϊκή πρόκληση μπροστά τους, είναι η μοναδική που, όπως φαίνεται θα πάει με κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα της.

Έτσι, θα πάμε σε ποντάρισμα με κάλυψη και μάλιστα στο «αουτσάιντερ» που απόψε δίνεται η Ρόμα, λόγο των σημαντικών απουσιών που έχει. Σε αποδόσεις άνω του 2,20 το 1Χ με over 1,5 και θα πάμε σε αυτό.

23:00  Ρέαλ Μαδρίτης – Οσασούνα

Με τον τελικό κυπέλλου στην Ισπανία θα κλείσουμε τις επιλογές μας. Σε αυτόν επιστρέφει η Ρεάλ ύστερα από εννέα χρόνια! και με το πρωτάθλημα να έχει κάνει «φτερά», θέλει να πάρει την «κούπα» και να κλείσει την χρονιά εγχώρια με τίτλο.

Αναφέρω τα εγχώρια, γιατί η ομάδα του Αντσελότι έχει μπροστά της και το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού την τρίτη παίζει τον πρώτο ημιτελικό με την Σίτι.

Η Οσασούνα τώρα, το «ζει» για τα καλά. Η μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας της είναι εξάλλου και αν καταφέρει να πάρει το κύπελλο, θα γράψει ιστορία. Θα παίξει και Ευρώπη μάλιστα!

Σαράντα τελικούς έχει παίξει η Ρεάλ για το κύπελλο και έχει κατακτήσει τους δεκαεννέα. Αυτός θα είναι μόλις ο δεύτερος για την Οσασούνα. Δεν είναι να σας κουράζω άλλο με τα του αγώνα και πάμε σε σημείο.

Οι περισσότεροι περιμένουν ότι η Ρεάλ θα «σνομπάρει» κατά κάποιο τρόπο το ματς, λόγο Σίτι και υπάρχει μια «τάση» σε πονταρίσματα στο under.  Θα μου πείτε τελικός είναι, ένα ματς μια και έξω και όλα μπορούν να συμβούνε.

Συμφωνούμε σε αυτό. Απόλυτα. Μίλαμε για την Ρεάλ όμως, που σε τελικούς «μεταμορφώνεται» . Χωρίς πολλά-πολλά, πάμε «κόντρα» στους…πολλούς και ποντάρουμε στον «άσσο» με over 3,5 που το βρίσκουμε σε αποδόσεις άνω του 2,80!

Συνοπτικά προτείνω

Μίλαν – Λάτσιο: 1X / over 1,5 (1,80 – 1,95)

Ρόμα – Ίντερ: 1X / over 1,5 (2,20 – 2,35)

Ρέαλ Μαδρίτης – Οσασούνα : 1 / over 3,5 (2,80 – 3,00)                  

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα