Connect with us

Στοίχημα

Με τα γκολ σήμερα, για να «σπάσουμε» την «γκίνια»!

Με 1/3 έκλεισε εχθές η μέρα και θα μπορούσε να ήταν λίγο καλύτερη, αν η Ρεάλ είχε λίγα «κέφια» παραπάνω. Εύκολα κέρδισε η Μίλαν την Λάτσιο με 2-0 και πληρωθήκαμε στο 1Χ με over 1,5, αλλά στο ματς της Ρόμα με την Ίντερ που είχαμε το ίδιο σημείο, δεν περάσαμε ούτε «ξυστά». Νίκη 2-0 για την Ίντερ. Στον τελικό του κυπέλλου της Ισπανίας τώρα, θέλαμε νίκη της Ρεάλ με τέσσερα γκολ και πάνω, 2-1 κέρδισε και αν «γκάζωνε» λίγο ακόμα θα μας πλήρωνε. Πάμε στα σημερινά τώρα, όπου έχω ξεχωρίσει μία «τριάδα» εφικτής, ώστε να «σπάσει» η «γκίνια»!

14:00  Ανζέ – Μονακό

Μονόδρομος είναι η νίκη για την Μονακό σε λίγη ώρα κόντρα στην «καταδικασμένη», σε υποβιβασμό, Ανζέ. Οι «μονεγάκσοι» και ύστερα από την εντός έδρας συντριβή (0-4) από την Μονπελίε, είδαν τις Μαρσείγ και Λανς, να ανοίγουν την «ψαλίδα» απέναντι της, στην «κούρσα» για μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ (Η Παρί σαν πρωταθλήτρια έχει την μία θέση και απομένουν άλλες δύο) και σε περίπτωση «στραβής» σήμερα, ούτε με «θαύμα» δεν θα προλάβουν.

18-7-8 με 66-50 για την ομάδα του Κλεμάν, τέταρτη στο μείον «εννέα» από Μαρσέιγ και στο μείον «έντεκα» από την Λανς. Στην ουσία μόνο την Μαρσέιγ μπορεί να φτάσει η Μονακό και αυτήν πολύ δύσκολα. Για την Ανζέ είναι ανάγκη να γράψουμε και πολλά. 3-5-25 με 27-72, στον «πάτο» τη βαθμολογίας και δεν θα αλλάξει κάτι, αφού εκεί θα τερματίσει.

Την αγωνιστική που πέρασε, παίζοντας ανοικτά και χωρίς σκοπιμότητες, έχασε 2-4 από την Ρεν εκτός έδρας. Το ίδιο θα κάνει και σήμερα λοιπόν απέναντι στην Μονακό, αφού θα θελήσει στα ματς που της απομένουν, να δείξει κάτι καλό.

Βέβαια, στο ματς αυτό είναι «αουτσάιντερ» και δίκαια, αφού η Μονακό είναι πολύ καλύτερη σαν ομάδα και δίκαια δίνεται φαβορί στην αναμέτρηση, μα οι αποδόσεις είναι «χαμηλές». Αν όμως μαζί με την νίκη της προσθέσουμε και το over 2,5 η απόδοση «φτιάχνει», αφού πάει στο 1,90 και πάνω.

18:00 Λυών – Μονπελίε

Μένουμε Γαλλία και στην κρίσιμη αναμέτρηση της Λυών με την Μονπελίε. Οι γηπεδούχοι και ύστερα από την νίκη (2-1) επί του Στρασβούργου εκτός έδρας, κράτησαν «ζωντανές» τις ελπίδες τους για έξοδο στο Κόνφερενες Λιγκ, σε μία χρονιά για αυτούς εντελώς τραγική.

Στο 15-8-10 με 52-37 πλέον το ρεκόρ της ομάδας του Μπλάν που είναι έβδομη και στο μείον «έξι» από την πέμπτη Λίλ. Η Μονπελίε τώρα, εδώ και λίγες αγωνισιτικές είναι αδιάφορη και απλά περιμένει να τελειώσει το πρωτάθλημα. Δωδέκατη με 13-4-16 και 52-52 η ομάδα του Ζακαριάν, που πάντως δεν προτίθεται να είναι «χαλαρή».

Αυτό το έδειξε και την αγωνιστική που πέρασε, με την «τεσσάρα» που «φιλοδώρησε» την Μονακό. Στα του σημείου μας τώρα και χωρίς πολλά-πολλά. Μπορεί αν το ενδιαφέρον να είναι «μονόπλευρο», αφού οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που θέλουν την νίκη, αλλά φέτος ειδικά δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης.

Έχουν και πολλά προβλήματα στην άμυνα και αν η Μονπελίε παίξει όπως και με την Μονακό, θα είναι δύσκολα τα πράγματα για αυτήν. Σε αποδόσεις άνω του 1,90 το αμφίσκορο μαζί με το over 2,5 και θα πάμε σε αυτό, αποφεύγοντας τα άλλα…

19:00  Νάπολι – Φιορεντίνα

Με Ιταλία θα κλείσουμε τις επιλογές μας και με έναν αγώνα, όπου δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με σημεία και ο λόγος είναι προφανής. Με το 1-1 στην έδρα της Ουντινέζε πριν λίγα βράδια, η Νάπολι «στέφθηκε» πρωταθλήτρια ύστερα από τριάντα τρία ολόκληρα χρόνια και έγινε η νύχτα-μέρα στην πόλη.

Το άξιζε η ομάδα του Σπαλέτι βέβαια, αφού ήταν η πιο σταθερή από την αρχή της χρονιάς συν, ότι έπαιξε και καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Πολύ καλή χρονιά κάνει και η Φιορεντίνα και μάλιστα, στο τέλος της, μπορεί να πανηγυρίσει περισσότερους τίτλους από την Νάπολι!

Έχει μπροστά της, τον τελικό του κυπέλλου και είναι στα ημιτελικά του Κόνφερενς (παίζει την Πέμπτη με την Βασίλεια). Στο 3-3 της αγωνιστικής που πέρασε, πάντως, αν και μπροστά ήταν καλή, πίσω είχε προβλήματα. 12-10-11 με 45-39 το ρεκόρ της, όγδοη και θέλει να τελειώσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

25-5-3 με 69-23 η Νάπολι, που σίγουρα θα θελήσει να πάει και αυτή με νίκες ως το τέλος και να μην «χαλάσει» την εικόνα της στα τελειώματα. Το τι θέλουν οι δύο ομάδες πάντως, με το τι θα παρουσιάσουν με τος συνθήκες που υπάρχουν, είναι άλλο θέμα πάντως. Σίγουρα στους γηπεδούχους τα «γλέντια» είναι πιο «πάνω» από το ποδόσφαιρο αυτήν την στιγμή και δίκαια.

Στην Φιορεντινα το μυαλό είναι στην Βασιλεία, όπως και στον τελικό του κυπέλλου, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να κάνει το «παιχνίδι» της. Έτσι και βάσει λογικής οι ομάδες θα είναι «χαλαρές» σήμερα και θα ψάξουν γκολ και θέαμα. Αμφίσκορο με over 2,5 το σημείο μας, όπου υπάρχει από 2,25 και πάνω.

Συνοπτικά προτείνω

Ανζέ – Μονακό : 2 / over 2,5 (1,90 – 2,10)

Λυών – Μονπελίε : G-G / over 2,5 (1,90 – 2,10)

Ναπολι – Φιορεντίνα : G-G / over 2,5 (2,25 – 2,35)                         

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα