Connect with us

Στοίχημα

Η ανάγκη για βαθμούς της Σεβίλλη, το ντέρμπι στην «Πόλη» και ο Άγιαξ, μας στέλνουν ταμείο!

Καλημέρα φίλοι μου, ωραία η μέρα σήμερα. Ήλιος έξω και ψυχολογία πολύ καλή, ώστε σήμερα να πάμε ταμείο και μάλιστα μεγάλο. Εχθές η μέρα δεν ήταν καλή πάντως. Μία επιλογή πέρασε από τις τρείς, αφού είχαμε και αναβολή σε ένα ματς στην Σκωτία. Πάμε στα σημερινά χωρίς πολλά-πολλά όμως.

15:30 Ναϊμέγκεν – Άγιαξ

Πρώτη επιλογή μας έρχεται από πολύ νωρίς και από τον εκτός έδρας αγώνα του Άγιαξ στην Ναϊμέγκεν.  Μονόδρομος η νίκη για τον «Αίαντα» στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, ύστερα από την μεγάλη διακοπή. Εντάξει, φαβορί οι φιλοξενούμενοι, αλλά οι αποδόσεις είναι απλά γελοίες. Σε σχεδόν όλα τα σημεία. Πάμε με το over 1,5 ημιχρόνου και προχωράμε….

18:00  Φενέρμπαχτσε – Γαλατάσαραϊ

Πάμε Τουρκία τώρα, εκεί όπου η «Πόλη» κινείτε σε ρυθμούς ντέρμπι και φυσικά, όπως πάντα είναι «κομμένη» στα δύο. Την «Γαλατά» υποδέχεται η «Φενέρ» και θέλει την νίκη, ώστε να την προσπεράσει στην βαθμολογία και να «κάτσει» στην κορυφή. Οι δύο ομάδες και ύστερα από δύο σεζόν «καταστροφικές», έβαλαν «βαθιά» το χέρι στην «τσέπη» και έφτιαξαν ρόστερ για τίτλο φέτος.

Δύσκολο παιχνίδι για να πάει κάποιος σε σημείο με σιγουριά. Ακόμα και με κάλυψη θα έλεγα εγώ. Βλέποντας τις δύο ομάδες όμως και από την αρχή της σεζόν, αν και είναι στις πρώτες θέσεις, έχουν «προβληματάκια». Κυρίως αμυντικά και ειδικότερα η «Φενέρ», που τρώει γκολ με ευκολία. 11-2-3 με 42-17 για την ομάδα του Ζέσους και 11-3-2 με 29-13 για την φιλοξενούμενη. Όπως έγραψα και πιο πάνω, ακόμα και με κάλυψη, κάθε σημείο είναι ρίσκο. Η «αδιόρθωτη» άμυνα των γηπεδούχων όμως, μου δίνει ένα «πάτημα». 2Χ με over 1,5 το σημείο μας λοιπόν και αναμένουμε!

19:30 Σεβίλλη – Χετάφε

Κλείνουμε τις επιλογές για σήμερα με αγώνα από το Ισπανικό πρωτάθλημα. Παιχνίδι «ζωής-θανάτου» το αποψινό της Σεβίλλη στην έδρα της με την Χετάφε και ο λόγος είναι προφανής, αν κοιτάξει κανείς την βαθμολογία. Δεύτερη από το τέλος η ομάδα του Σαμπάολι και το «τρίποντο» είναι μονόδρομος.

Η Χετάφε τώρα, κάνει μία σεζόν πολύ μέτρια (δεν έχει το brand της Σεβίλλης όμως), αλλά είναι πάνω από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας. Δεν έχει τεράστια διαφορά από αυτές όμως και αν ηττηθεί απόψε και με συνδυασμούς αποτελεσμάτων, θα βρεθεί σε απόσταση «αναπνοής» από αυτές.

2-6-7 οι γηπεδούχοι με 14-23 τέρματα και 4-5-6 με 14-20 οι φιλοξενούμενοι. Στα τρία τελευταια παιχνίδια τους πάντως, οι παίκτες του Σαμπάολι, ανεξαρτήτου αντιπάλου και δυναμικότητας, έδειξαν να έχουν καταλάβει σε τι «λούκι» έχουν μπει (δύο νίκες με Τορεμολίνος 3-0 και Λινάρες 5-0 για το Κύπελλο και 1-1 στην Θέλτα  για το πρωτάθλημα). Δύσκολο παιχνίδι για προβλέψεις πάντως, αλλά με την ανάγκη των γηπεδούχων για βαθμούς θα τους εμπιστευτώ. «Άσσος» με over 1,5 το ποντάρισμα μας και αν η Σεβίλλη, παρουσιαστεί «σοβαρή» θα μας πληρώσει!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα