Connect with us

Σπορ

Η κοπή πίτας και τα βραβεία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού 

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος γιόρτασε και φέτος με ξεχωριστό την ετήσια γιορτή του με την απονομή των βραβείων του Συλλόγου, αλλά και εκλεκτούς καλεσμένους από ολόκληρη την οικογένεια του «τριφυλλιού»..

Στην ετήσια γιορτή του το «τριφύλλι» πραγματοποίησε αρχικά τις κοπές της πίτας για τα Δ.Σ. του Α.Ο., των ΑμεΑ αλλά και του προσωπικού του Συλλόγου.

Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου κ. Παναγιώτης Μαλακατές δήλωσε:

“Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε την καθιερωμένη κοπή της πίτας στα γενέθλια του συλλόγου, στις 3 Φεβρουαρίου καθώς κάποια από τα αγωνιστικά μας τμήματα ήταν εκτός Αθηνών, οπότε σήμερα είμαστε εδώ.

Προηγήθηκε στη Θ.12 η κοπή της πίτας για τα ΑμεΑ, τα οποία σε λίγο καιρό θα απαριθμούν 20 τμήματα. Στη συνέχεια είχαμε την κοπή της πίτας για τα 26 αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου στο “Παύλος Γιαννακόπουλος” και θέλω να καταδείξω ότι ο Παναθηναϊκός με τα 46 τμήματα είναι ο πιο πολυπληθής της Ελλάδας. Και νομίζω ότι είναι πρώτος και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σαν διοίκηση προσπαθούμε να βάζουμε τον πήχη ψηλά τόσο σε διοικητικό αλλά κυρίως σε αγωνιστικό επίπεδο. Δεν έχουμε ταβάνι και θέλουμε όσο πιο ψηλά πηγαίνουμε να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε ψηλότερα, για να γίνει ο Παναθηναϊκός όπως του αξίζει, ο πρώτος Παγκόσμιος Σύλλογος. Είναι κοντά μας και ο Δήμαρχος Αθηναίων που τον ευχαριστούμε για το θέμα της Διπλής Ανάπλασης, αλλά θέλω να σταθώ και στο γεγονός ότι αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό ως τον πρώτο σύλλογο της Ελλάδας”.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε: 

“Θέλω όσο μπορώ να είμαι πιο αντικειμενικός. Αθήνα ίσον Παναθηναϊκός και Παναθηναϊκός ίσον Αθήνα. Είναι τόσο απλό. Δεν θα βγάλω λόγο, δεν θα πω για τη Διπλή Ανάπλαση. Ούτε και για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη.

Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον Ερασιτέχνη και τη διοίκηση όπως και στην ΠΑΕ, αλλά και στην ΑΕΠ Ελαιώνα για τη συνεργασία. Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου σε όλη την Παναθηναϊκή οικογένεια. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, περάσαμε από συμπληγάδες αλλά είμαστε εδώ. Αγαπημένοι, γεροί και μαζί”.

Τον λόγο πήρε  και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Παναγιωτίδης που επισήμανε:

“Θέλω να πω και εγώ μπράβο από την πλευρά μου στην διοίκηση του Α.Ο. που έχει ανεβάσει τον Παναθηναϊκό επίπεδο.

Νομίζω ότι οι σχέσεις ΠΑΕ και τμημάτων βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό σημείο. Η στήριξη της ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη είναι δεδομένη μέσω του Προέδρου και ιδιοκτήτη. Πιστεύω ότι φέτος είναι μια χρονιά κλειδί και για τον Ερασιτέχνη αλλά και για το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Θέλω να ευχαριστήσω από πλευράς μου τον δήμαρχο γιατί ίσως είναι ο μόνος άνθρωπος που θα μπορούσε να φέρει εις πέρας αυτό το πολύ δύσκολο εγχείρημα για να μπορέσει να το ξεμπλοκάρει”.

Κατόπιν προβλήθηκαν δύο βίντεο για τα ετήσια επιτεύγματα του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου σε όλα τα αθλήματα τόσο των αρτιμελών όσο και των ΑμεΑ.

Ακολούθησε η απονομή των Βραβείων Παναθηναϊκού που δόθηκαν τα βραβεία του κορυφαίου αθλητή, της κορυφαίας αθλήτρια, της καλύτερης ομάδας αλλά και το βραβείο ήθους.

Τα βραβεία κέρδισαν οι:

Κορυφαίος Αθλητής: Μάκης Μίτας (Αθλητής της Σκοποβολής)

Κορυφαία Αθλήτρια: Πηνελόπη Νίκα (Αθλήτρια του μοντέρνου πένταθλου)

Βραβείο Ήθους: Κώστας Τσαρτσαρής (Αθλητής Καλαθοσφαίρισης)

Κορυφαία Ομάδα: Γυναικεία Ομάδα Πινγκ Πονγκ

Βίντεο και Φωτογραφίες: Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος 

Advertisement

Must See

More in Σπορ