Connect with us

Στοίχημα

Καλοκαιράκι στην Νορβηγία είναι ωραία!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλοι. Εχθές προτιμήσαμε να μην ασχοληθούμε με κανένα παιχνίδι, αν και η μέρα ήταν γεμάτη. Επειδή όμως οι τελευταίες αγωνσιτικές είναι για…μάγους, πήραμε «ρεπό». Σήμερα πάντως, θα πάμε με τρία παιχνίδια και για μεγάλο κέρδος. Διακοπές στην Νορβηγία λοιπόν, όπου το καλοκαίρι (δεν έχω πάει ποτέ, αν και θα ήθελα) θα είναι ωραίο….

18:00  Μπόντο Γκλίμιντ – Βίκινγκ

Εξαιρετικό είναι το ξεκίνημα που έχει κάνει η Μπόντο την χρονιά που διανύουμε. Ύστερα από το «διπλό» στην Τρόμσο, ο σύλλογος βρέθηκε στην κορυφή με ρεκόρ 7-1-0 και 21-7 τέρματα και με «τρίποντο» απόψε κόντρα στην Βίκινγκ, θα κάνει «άλμα» τίτλου και ας είναι νωρίς ακόμα.

Ήδη είναι στο συν «οκτώ». Στο 3-2 επί της Τρόμσο, ήταν πολύ καλή και με ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Η Βίκινγκ τώρα, «τρέχει» ρεκόρ 4-2-1 με 16-9, είναι δεύτερη και ο στόχος της είναι να τερματίσει στην πρώτή «τριάδα» που δίνει Ευρωπαϊκό «εισιτήριο».

Την αγωνιστική που πέρασε πάντως, στην νίκη (3-2) επί της Οντ έκανε τα εύκολα-δύσκολα (ήταν πολύ καλύτερη) και γύρισε το ματς (από 0-2). Τέλος καλό, όλα καλά για την Βίκινγκ όμως και απόψε πάει με καλή ψυχολογία, για να «σπάσει» το αήττητο της Μπόντο και να μπει, για τα καλά σε «μούντ» Ευρώπης και γιατί όχι, πρωταθλήματος!

Την δεδομένη χρονική στιγμή και βάσει της εικόνας των δύο αντιπάλων, το φαβορί είναι ξεκάθαρο και αυτό δεν είναι άλλο, από τους γηπεδούχους που δεν έχουν ήττα και δείχνουν να έχουν πάρει «ζεστά» την υπόθεση του τίτλου.

Οι φιλοξενούμενοι όμως, δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Μία ήττα ως τώρα στην σεζόν, ενώ «τρέχουν» αήττητο έξι σερί. Χαμηλές οι αποδόσεις για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι και καλύτερα να πάμε στα γκολ για κέρδος.

Σκοράρουν με ευκολία οι γηπεδούχοι ως στιγμής και ακολουθούν αυτοί της Βίκινγκ. Πρώτη επίθεση στο πρωτάθλημα η Μπόντο, δεύτερη της φιλοξενούμενης. Σε αποδόσεις άνω του 1,80 το αμφίσκορο μαζί με το over 2,5 και πάμε σε αυτό.

18:00 Μπραν – Ρόζενμποργκ

Με Νορβηγία θα πορευτούμε σήμερα και η δεύτερη επιλογή είναι από ένα ματς, όπου φαινομενικά έχει φαβορί. 4-4-4 με 15-8 και τρίτη στην βαθμολογία η Μπραν, υποδέχεται την Ρόζενμποργκ που με ρεκόρ 2-3-3 και 7-10 τέρματα, μόνο καλό ξεκίνημα δεν το λέει κάποιος. Ειδικά για μία ομάδα που μέχρι πριν λίγα χρονιά «σάρωνε» τους τίτλους στην χώρα.

Εύκολη νίκη για την Μπραν την αγωνιστική που πέρασε με 2-0 επί της Λίλεστρομ, δύσκολη, αλλά δίκαιη για την Ρόζενμποργκ επί της Χαουγκεσούντ με 1-0. Στα του σημείου μας τώρα. Με μια «ματιά» σε βαθμολογία, αποτελέσματα και την γενική εικόνα των ομάδων ως στιγμής, ο «άσσος» μοιάζει κάτι παραπάνω από σίγουρος. Απολύτως φυσιολογικά αν με ρωτάτε.

Αν κοιτάξει κάποιος την παράδοση της Ρόζενμποργκ στην έδρα της Μπραν όμως, ίσως το ξανασκεφτεί καλύτερα για να πάει σε ένα ποντάρισμά στην Μπραν, όπου η απόδοση σε νίκη της, με το ζόρι ξεπερνάει το 1,50.

5-2-1 στα τελευταία για την Ρόζενμποργκ και με τέρματα 13-9. Σε αποδόσεις άνω του 7,00 το «διπλό» και πάμε σημείο βάσει παράδοσης…

18:00 Μόλντε – Σάντεφιορντ

Τρίτη και τελευταία επιλογή είναι από έναν αγώνα, όπου δεν υπάρχει φαβορί. Μέτρια χρονιά ως τώρα για την Μόλντε, όπου με ρεκόρ 3-14 και τέρματα 15-12, είναι ήδη δώδεκα βαθμούς από την κορυφή και στην όγδοη θέση.

1-3-3 με 6-6 για την Σάντεφιορντ, δέκατη τρίτη και στο συν «δύο» από τον υποβιβασμό. Με «κάτω» τα χέρια έχασε (1-3) στην Άαλεσουντ η Μόλντε πριν λίγες μέρες, ενώ η Σάντεφιορντ, αν και το πάλεψε κόντρα στην Στρόμσγκοντσετ, έχασε 0-1.

Στα του σημείου μας και χωρίς πολλά-πολλά, πάμε στο over 1,5 ημιχρόνου εδώ, μίας και με την εικόνα των δύο ομάδων ως τώρα στο πρωτάθλημα, δεν ξέρει κανείς τι να περιμένει από αυτές.

Συνοπτικά προτείνω

Μπόντο Γκλίμιντ – Βίκινγκ : G – G / over 2,5 (1,83 – 1,90)

Μπραν – Ρόζενμποργκ : 2 (7,50 – 8,25)

Μόλντε – Σάντεφιορντ : Over 1,5 ημ (2,02 – 2,10)

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα