Connect with us

Στοίχημα

Κουρασμένη η Κροατία, «αγριεμένος» ο Μέσσι!

Καλημέρα κόσμε. Σήμερα δεν υπάρχει λόγος να σας κουράσω και ιδιαίτερα, αφού στο κουπόνι υπάρχουν και σήμερα πολλά ματς, αλλά δεν είναι από αυτά που σε «τραβάνε». Έχει Λιγκ Τρόφι και κάτι ματς από τις «μικρές» κατηγορίες της Αγγλίας, όπως και τον ημιτελικό (τον πρώτο) του Μουντιάλ. Επίσης στο «μενού» έχει κα Πορτογαλικό Λιγκ Καπ. Πάμε στα γρήγορα στις επιλογές μας.

21:00 Αργεντινή – Κροατία

Τα δύσκολα πέρασαν για την Αργεντινή (Ολλανδία στον προημιτελικό και Μεξικό στον όμιλο ήταν) και τώρα έχει ένα ακόμα παιχνίδι, ώστε να φτάσει στον τελικό του παγκόσμιού κυπέλλου, όπου θα είναι και ο δεύτερος μετά το 1990. Το 2014 ήταν ο πρώτος, όταν και έχασε από την Γερμανία 0-1. Η ομάδα του Σκαλόνι σε ένα ματς «θρίλερ» πήρε την πρόκριση στα πέναλτι (2-2 στην κανονική διάρκεια) κόντρα στους Ολλανδούς και απόψε κόντρα στην πολύ δυνατή Κροατία, θέλει από τους παίκτες του να δείξουν πάθος και ένταση, ώστε να κάνουν ακόμα ένα «βήμα» για την κατάκτηση του Μουντιάλ.

Οι Κροάτες τώρα και ύστερα από την τρομερή πορεία που κάνανε στο περασμένο Παγκόσμιο Κύπελλο  (έφτασαν στον τελικό), πολλοί τους είχαν «ξεγραμμένους» στο φετινό τουρνουά. Και ο λόγος είναι, ότι είναι σχεδόν η ίδια ομάδα με την προηγούμενη διοργάνωση. Μια ομάδα με Μ.Ο. πολύ μεγάλο. Έβαλαν τα «γυαλιά» σε όλους τους… είδους του ποδοσφαίρου και βρίσκονται στον ημιτελικό. Για να φτάσουν ως εδώ έκαναν μεγάλα πράγματα πάντως. «Πέταξαν» έξω Ιαπωνία και Βραζιλία. Και τα δυο ματς αυτά κρίθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι.

Πάμε και στα του αποψινού αγώνα τώρα. Με τον Μέσσι να «σπάει» το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στην διοργάνωση (πρώτος σε ασιστ στην ιστορία του θεσμού πλέον με πέντε, πέρασε τον Πέλέ που είχε τέσσερις)  και πιο ώριμο από ποτέ, αφού αυτός «οδηγεί» και φέτος την χώρα του (τέσσερα γκολ ως τώρα και δέκα σύνολο σε όλα τα Μουντιαλ) προς ακόμα έναν τελικό, αλλά και την υπόλοιπή ομάδα πιο «σοβαρή», είναι δίκαια το φαβορί στην αναμέτρηση.

Οι Κροάτες βέβαια, δεν είναι σίγουρα ομάδα να την υποτιμήσει κανείς, αλλά έχουν πολύ «βάρος» στα πόδια τους. Δεν είναι και λίγο δύο παρατάσεις σε λιγότερο από μία εβδομάδα και σε ματς με πολύ υψηλό ρυθμό. Αυτό θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο σήμερα στην έκβαση του αποτελέσματος. Η λογική λέει, πως θα δούμε παιχνίδι με τους Αργεντινούς να προσπαθούν, να δημιουργήσουν και τους αντιπάλους να «χαλάσουν». Το θέμα είναι πόσο θα αντέξουν οι Κροάτες πίσω από την μπάλα για τρίτο ματς σερί. «Άσσος» λοιπόν το ποντάρισμα μας και να περάσει ο επόμενος για τον Μέσσι και την παρέα του!

21:30 Μπρίστολ – Ρόβερς – Μίλτον Ντονς

Πάμε και σε αγώνα για το Λιγκ Τρόφι στην Αγγλία και στο ματς της Μπρίστολ με την Μίλτον Ντοντς, θα πάμε στο over 2,5 χωρίς πολλά-πολλά. Για Αγγλία μιλάμε εξάλλου, όπου σε αυτά τα ματς τα γκολ πέφτουν σαν «στραγάλια».

22:45  Ρίο Άβε – Φαρένσε

Τέλος, θα κλείσουμε τις επιλογές μας, με αγώνα από το Λιγκ Καπ της Πορτογαλίας. Ισόβαθμες με τρείς βαθμούς Ρίο Άβε και Φαρένσε στον όμιλο και θέλουν μόνο την νίκη απόψε αμφότερες, ώστε να βρεθούν σε θέση πρόκρισης. Η πρώτη θέση είναι «καπακωμένη» από την Σπόρτιγκ, οπότε απόψε οι δύο ομάδες, παίζουν τα «ρέστα» τους. Πάμε στο over 2,5 που πληρώνει καλά λοιπόν και δεν μπλέκουμε σε σημεία, σε έναν αγώνα που τα πάντα μπορούν να συμβούνε!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα