Connect with us

Στοίχημα

Μικρό κουπόνι, μεγάλο κέρδος. Και σήμερα!

Καλημέρα κόσμε. Βροχερή σήμερα η μέρα, αλλά δεν απασχολεί καθόλου, αφού ήμαστε «φορτωμένοι» από χθες το βράδυ. Πιο εύκολο τρία στα τρία δεν νομίζω να έχει ξανά γίνει για την στήλη και μάλιστα σε ημέρα που το κουπόνι, αν και είχε παιχνίδια, δεν ήταν αυτά που θα τα δει κάποιος και θα μπει σε διαδικασία, ώστε να ασχοληθεί σοβαρά. Πολύ εύκολα πέρασε το over στον αγώνα της Μπρίστολ Ρόβερς με την Μίλτον Νοτνς (4-1), όπως και στο Ρίο Άβε –  Φαρένσε (2-1). Τέλος ακόμα πιο εύκολα από το τελικό 3-0 επικράτησε η Αργεντινή της Κροατίας και αν δεν πάταγε «φρένο», θα το χάναμε κιόλας στο σημείο (νίκη με μηδέν ως τέσσερα τέρματα το είχαμε). Μικρό και σήμερα το κουπόνι, αλλά εμέις θα πάμε για το σερί.

21:45 Χάβαντ – Ντάρτφορντ

Πρώτη επιλογή έρχεται από  ην Νάσιοναλ Λιγκ της Αγγλίας στον νότιο όμιλο. Χάβαντ και Ντάρτφονρτ πάνε χέρι-χέρι από την της χρονιάς, είναι στις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο και φυσικά από τις ομάδες που ξεχωρίζουν στην κατηγορία μαζί με την πρωτοπόρο, Εμπσφλντ. Όποια ομάδα πάρει το «τρίποντο» απόψε πάντως, θα «κάτσει» στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Οπότε, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο «ζευγάρι». Αμφίσκορο και τίποτα άλλο λοιπόν.

22:45 Πορτιμονένσε – Ζιλ Βισέντε

Στο Λιγκ Καπ της Πορτογαλίας τώρα, η Πορτιμονένσε υποδέχεται τν Ζιλ Βισένετε  και θέλει μόνο την νίκη, ώστε να έχει ελπίδες να περάσει αυτή στον επόμενο γύρο. Αν φυσικά η Νασιονάλ στο άλλο «ζευγάρι» δεν κερδίσει. Οι φιλοξενούμενοι τώρα, πάνε για δύο αποτελέσματα και αν εν χάσουν, θα πάρουν αυτοί την πρόκριση. Ότι και να γίνει στο άλλο παιχνίδι του ομίλου.

Άγνωστο αν θέλει να συνεχίσει στον θεσμό η γηπεδούχος ομάδα, αφού προέχουν οι στόχοι στο πρωτάθλημα και το «διπλό» νομίζω εδώ είναι μια πολύ καλή επιλογή για ποντάρισμα. Βέβαια, δεν ξέρουμε και πως θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι, που πάντως θέλουν να συνεχίσουν στον θεσμό. Έτσι, θα πάμε με κάλυψη στο σημείο που «βλέπουμε» πιο πολύ. 2Χ με over 1,5 λοιπόν και προχωράμε.

22:45 Κοβίλια – Νασιονάλ

Κλείνουμε με το άλλο «ζευγάρι» του ομίλου, εκεί που το ενδιαφέρον είναι «μονόπλευρο». Μόνο νίκη θέλει η Νασιονάλ κόντρα στην αδιάφορη Κοβίλια, αλλά και πάλι αυτό ίσως δεν της φτάσει, ώστε να περάσει στον επόμενο γύρο. Αν δεν χάσει η Ζιλ Βισέντε από την Πορτιμονένσε. Δεν υπάρχει λόγος να το «ψάξουμε» και πολύ το σημείο. Η φιλοξενούμενη ομάδα είναι σαφώς καλύτερη και θα πάμε σε αυτήν. Θα βάλουμε και εδώ κάλυψη όμως, αφού αν την ίδια ώρα υπάρξουν στον άλλον αγώνα…δυσάρεστα, ίσως υπάρξει μία μικρή «χαλάρωση» από την Νασιοναλ. 2Χ με over 1,5  και εδώ και τα λέμε αύριο!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα