Connect with us

Στοίχημα

Ρίσκο τα γκολ στο Επισκοπή – Απόλλων, αλλά…..

Καλημέρα κόσμε. Ένα πολύ δυνατό ταμείο μας στέρησε η επιθετική αστοχία της Τσιταντέλα εχθές. Στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπενεβέντο, αν και είχε πολλές ευκαιρίες και κλασικές μάλιστα, δεν σκόραρε. Έχασε 1-0 και μας έστειλε. Τα άλλα δύο σημεία πάντως, πέρασαν «αέρα». 3-0 η Μπέρνλι στην ΚΠΡ και 8-0!  η Ολύμπια στην Τάμπορ. Πάμε στα σημερινά τώρα.

14:45 Επισκοπή – Απόλλων Σμύρνης

Λοιπόν φίλοι, δεν θα γράψω πολλά για το ματς αυτό (Επισκοπή – Απόλλων). Φαβορί είναι οι φιλοξενούμενοι για ευνόητους λόγους. Δεν αντιλέγω. Όμως ρε παιδιά, είδα 3,00 απόδοσή στο over και με έπιασε μια «λιγούρα». Θα το παίξω και ας το χάσω!

15:15 ΑΕΚ Β΄ – Προοδευτική

Πάμε και στο δεύτερο ματς της ημέρας, που υπάρχει το πρόγραμμα για την Ελλάδα. Στο «Σεραφείδιο»  υποδέχεται σε λίγες ώρες η ΑΕΚ την Προοδευτική, με στόχο την επιστροφή στις νίκες, ώστε να «σβήσει» την «βαριά» ήττα από την Καλλιθέα πριν λίγες μέρες. Το 0-3 αυτό πάντως, δεν δείχνει την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού, μιας και η «ένωση» είχε ευκαιρίες για γκολ. Όχι να πάρει την νίκη. Για γκολ το τονίζω.

Οι φιλοξενούμενοι τώρα, όπως όλα δείχνουν θα κάνουν «βουτιά» και θα πάνε πάλι στην Γ΄ εθνική. «Μικρό» ρόστερ για τις απαιτήσεις της κατηγορίας, που σίγουρα δεν είναι σαν την Γ΄ όπου έπαιζε πέρσι. Νέος τεχνικός ο Νικοπολίδης που θα κάνει «ντεμπούτο» σήμερα στον πάγκο των «βυσσινή», αλλά σε ένα πραγματικό πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Σαφέστατα και με ποδοσφαιρικό «μάτι» αν το δει κάποιος, λογικό φαβορί είναι η ΑΕΚ σήμερα. Μπορεί να μην έχει την ομάδα που είχε πέρσι και έκανε σπουδαία χρονιά, αλλά ακόμα και έτσι, οι φιλοξενούμενοι υστερούν. Πάμε στον «άσσο», όπου εύκολα ή δύσκολα θα μας πληρώσει.

18:30 Μούρα – Ντομζάλε

Και θα κλείσουμε με Σλοβενία τις επιλογές μας. Την Ντομζάλε υποδέχεται η Μούρα και θέλει μόνο το «τρίποντο», αφού έχει μείνει πίσω στην «μάχη» για την έξοδο στην Ευρώπη. Για Ευρώπη (θεωρητικά) είχε αρχίσει την χρονιά και η φιλοξενούμενη, αλλά το τρένο «εκτροχιάστηκε» νωρίς. Βέβαια, έχει ακόμα ένα «κανονάκι», αφού να πάρει την νίκη σήμερα, θα μπει γερά στο «κόλπο» και αυτή. Πάμε στο over 2,5 εμείς λοιπόν και ας τα βρούνε μεταξύ τους οι ομάδες!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα