Connect with us

Super League

Κούγιας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: «Δικαίωση Παναθηναϊκού»

Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στο ΕΡΑ ΣΠΟΡ για την απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαιοδοτικού οργάνου της Σούπερ Λίγκας σχετικά με την διακοπή του Κυριακάτικου (22/10) ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Με βάση τη νέα συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή, ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι ο Ολυμπιακός θα μηδενιστεί και ο Παναθηναϊκός. Και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «Η απόφαση είναι μονόδρομος».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ευτυχώς επιβεβαιώνομαι, γιατί είχα πει ότι απόλυτο αποδεικτικό στοιχείο είναι το φύλλο αγώνος και απόλυτο αποδεικτικό στοιχείο είναι η ιατρική έκθεση. Τότε σας είχα πει, με το τότε φύλλο αγώνος, πριν προκύψει η συμπληρωματική έκθεση και με τα όσα είχε πει ο γιατρός, ότι δεν προέκυπτε υπαιτιότητα κανενός.
Ο διαιτητής είχε κρατήσει μια ουδέτερη θέση, γιατί ούτε βγήκε στο γήπεδο να σφυρίξει το παιχνίδι υπέρ του Ολυμπιακού, επειδή ο Παναθηναϊκός αδικαιολόγητα δεν έβγαινε, ούτε από την άλλη πλευρά είχε διακόψει το παιχνίδι εις βάρος του Ολυμπιακού λόγω τραυματισμού.
Όμως χθες ο διαιτητής κατέθεσε συμπληρωματική έκθεση και μάλιστα έχει δημοσιοποιηθεί το περιεχόμενό της, όπου παίρνει θέση, όσον αφορά την κατάσταση του Χουάνκαρ κατά τον χρόνο της διακοπής. Και λέει ότι ο λόγος της διακοπής ήταν η κατάσταση του Χουάνκαρ, που ήταν πολύ σοβαρή. Εκεί νομίζω ότι τελειώνει η σημερινή διαδικασία.
Κατά την ταπεινή μου άποψη, το παιχνίδι θα κατακυρωθεί υπέρ του Παναθηναϊκού, θα τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με την αφαίρεση ενός βαθμού, πέρα από τον βαθμό της ισοπαλίας που θα χάσει, ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει τους 3 βαθμούς, θα έχουμε τιμωρία έδρας και βαρύ χρηματικό πρόστιμο. Είναι μονόδρομος για τον οποιοδήποτε δικαστή. Είναι τυχερή η δικαστής, καθώς θα είχε πολύ δύσκολο έργο αν δεν υπήρχε η συμπληρωματική έκθεση»

Advertisement

Must See

More in Super League