Connect with us

Super League

Λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Μαρσέλο με τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός και ο Μαρσέλο τα βρήκαν και έλυσαν το συμβόλαιο του Βραζιλιάνους κοινή συναινέσει, ο παίχτης φαίνεται να έχει πρόταση από τους Los Angeles Galaxy και εφόσον δεν βρισκόταν στα πλάνα του Μίτσελ, ήθελε να βρεθεί σε ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής.

Η Ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

“Όλη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ευχαριστεί τον Μαρσέλο για τη συνεργασία και την παρουσία του στον ΘΡΥΛΟ. Το χρονικό διάστημα που έμεινε ήταν μικρό, αλλά αρκετό για να δημιουργηθούν παντοτινοί δεσμοί. Ξέρει ότι στην Ελλάδα, στον Πειραιά, θα έχει πάντα φίλους!”

Η Ανακοίνωση του Μαρσέλο:

Έχω ζήσει αξέχαστες στιγμές στην Ελλάδα, στις οποίες με υποδέχτηκαν θερμά σε ένα νέο σπίτι, όχι μόνο για μένα, αλλά και για την οικογένειά μου. Ο Πειραιάς και οι άνθρωποι του έχουν όλη μου την καρδιά και δεν θα είναι η τελευταία μου φορά σε αυτή την καταπληκτική χώρα. Μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να εκφράσω που φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού. Παρόλο που η σύντομη διαμονή, η εμπειρία και οι φίλοι που έκανα εκεί θα μείνουν για πάντα σημαδευτές στη ζωή μου. Σήμερα αποχαιρετώ αλλά αφήνω τη στοργή και τον σεβασμό μου στον Πρόεδρο, στους συμπαίκτες μου, σε όλους τους εργαζόμενους και τους φιλάθλους του συλλόγου. Εύχομαι στον Ολυμπιακό ένα επιτυχημένο μέλλον! Ευχαριστώ, Ολυμπιακέ”

O Μαρσέλο είχε 10 συμμετοχές και 3 γκολ σε 332 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις.

Advertisement

Must See

More in Super League