Connect with us

Στοίχημα

Μας αρέσουν τα…δύσκολα!

Καλημέρα φίλοι και καλή εβδομάδα να έχουμε. Με τον καλύτερο τρόπο κλείσαμε την περασμένη πάντως, αφού την Κυριακή κάναμε ένα πολλή εύκολο τρία στα τρία, όπου μας έδωσε στην τσέπη ένα σημαντικό κέρδος. Εχθές πήραμε «ρεπό», όπως διαπιστώσατε και επιστρέφουμε σήμερα, όπου το κουπόνι δεν είναι και τόσο εύκολο, μιας και είναι πολλή μικρό. Έχει πολλά ματς για την Αγγλία, αλλά λόγο καιρού θα υπάρξουν πολλές αναβολές και προτιμήσαμε, να «ψαχτούμε» στα…δύσκολα, παρά να «τρακάρουμε» σε κανένα ματς που θα αναβληθεί.

14:45 Προοδευτική – Επισκοπή

Αρχή θα κάνω με ένα παιχνίδι, όπου είναι πολύ νωρίς και έρχεται από Ελληνικό πρωτάθλημα. Μέχρι και εχθές αργά το βράδυ, ήταν άγνωστό αν η Επισκοπή θα ταξιδέψει για το ματς με την Προοδευτική. Ο λόγος φυσικά δεν είναι η κακοκαιρία, αλλά τα τρομερά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Για να αντιληφθεί κανείς την τραγική κατάσταση της ομάδας, μέχρι πριν δυο μέρες έφτασε πριν την οριστική «αποβολή» της από το πρωτάθλημα.

Έτσι, όπως είναι φυσιολογικό στο σημερινό (αν δεν προκύψει κάτι) παιχνίδι, μόνο στο ποδόσφαιρο δεν είναι το μυαλό των ανθρώπων της Επισκοπής. Οι γηπεδούχοι τώρα, οικονομικά προβλήματα μπορεί να μην έχουν, αλλά είναι σε δυσμενή βαθμολογική θέση και μόνο με «θαύμα» θα παίζουν και του χρόνου στην ίδια κατηγορία.

Σήμερα πάντως, η «Προ» έχει τεράστια ευκαιρία, ώστε να επιστρέψει στις νίκες και να πάρει μια βαθιά βαθμολογική «ανάσα», αφού πετυχαίνει μία αντίπαλο, που μόνο το ποδοσφαιρικό κομμάτι δεν την ενδιαφέρει. Πάμε με κάλυψη στην γηπεδούχο όμως, αφού στον «μαγικό» κόσμο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, τίποτα δεν αποτελεί έκπληξη. 1Χ με over 1,5 το σημείο μας.

20:00  Σοσιεδάδ – Μαγιόρκα

Με αγώνα από το Ισπανικό κύπελλο θα συνεχίσουμε. Την Μαγιόρκα υποδέχεται σε νοκ-άουτ αγώνα η Σοσιεδάδ και μέσα στην έδρα της έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Βέβαια, δεν παίζει ρόλο μόνο η έδρα, αφού οι γηπεδούχοι έχουν και φέτος μία πολλή δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα. Οκτώ σερί ματς χωρίς ήττα  (σε όλες τις διοργανώσεις) μετράνε οι «Βάσκοι», που για το πρωτάθλημα πριν λίγες μέρες, κέρδισαν εύκολα (3-1)  την «αιώνια» αντίπαλο, Μπιλμπάο.

Οι φιλοξενούμενοι από την μεριά τους, είναι μία «κρύο» μία «ζέστη» και όπως είναι λογικό, «βολοδέρνουν» κάτω από την μέση της βαθμολογίας και κοντά στις επικίνδυνες θέσεις. Έτσι, όπως είναι φυσιολογικό, το κύπελλο περνάει σε δεύτερη μοίρα. Ειδικότερα μετά την ήττα (0-1) από την Οσασούνα την Κυριακή.

Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν θα διεκδικήσουν απόψε το «μερίδιο» τους. Φαινομενικά και βάσει της εικόνας του τελευταίου καιρού οι γηπεδούχοι έχουν το «πάνω» χέρι για την πρόκριση. Οι αποδόσεις πάντως δεν μας «ψήνουν». Προτιμώ να ρίξω την «ζαριά» μου λοιπόν, στο αρκετά ελκυστικό over 2,5, παρά σε σημεία του 1,55-1,65. Κύπελλο Ισπανίας είναι εξάλλου, όπου τα γκολ και οι…εκπλήξεις, πάνε και έρχονται!

22:00 Αλαβές – Σεβίλλη

Με αγώνα πάλι από το Ισπανικό κύπελλο θα κλείσουμε τις επιλογές μας. Την Σεβίλλη υποδέχεται η Αλάβες και θα προσπαθήσει να πάρει κάτι από το ματς (την πρόκριση), εκμεταλλευόμενη τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα της. Η ομάδα του Σαμπάολι, δεν λέει να «σηκώσει» κεφάλι στο πρωτάθλημα με τίποτα και είναι πλέον σε δύσκολη θέση.

Στην εκτός έδρας ήττα (1-2) από την Χιρόνα, ήρθαν τα «πάνω-κάτω». Βρέθηκε αρκετά νωρίς μπροστά στο σκορ, αλλά τα γνωστά «παιδικά» αμυντικά λάθη, που από την αρχή της σεζόν την «βασανίζουν», ήταν «καταλυτικά» για το αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι τώρα και ύστερα από την έκπληξη που έκαναν στον προηγούμενο γύρο «πετώντας» έξω την Βαγιαδολίδ, θα ψάξουν ακόμα μία υπέρβαση στον θεσμό, αλλά με το μυαλό και στο πρωτάθλημα. Πολλά τα προβλήματα των φιλοξενούμενων, όπως και οι απουσίες τους. Δεν αξίζει να πάει κάποιος σε ποντάρισμα «πάνω» τους, αφού έχουμε να κάνουμε με μία ομάδα «αυτοκαταστροφική» φέτος. Πάμε στο αμφίσκορο και τίποτα άλλο!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα