Connect with us

Στοίχημα

Μεγάλα ματς το ΣΚ, με τεράστιες αποδόσεις!

Καλημέρα φίλοι μου και καλό ΣΚ να έχετε. Ακόμα μία μέρα ήταν η χθεσινή που πολύς κόσμος πήρε χρήμα.Τα σημεία της Γκλάντμπαχ (νίκη με over 1,5) και της Γκενκ (νίκη με δύο γκολ και πάνω) πέρασαν πολύ εύκολα και οι περισσότεροι από εσάς «κασάρατε» το δελτίο σας στον αγώνα της Ζιλ Βισέντε με την Πορτιμονένσε. Δεν υπήρχε λόγος εξάλλου, όταν το ματς είναι στο 80ο λεπτό 1-1 και το κας-άουτ να σας δίνει το 75% του κέρδους να μην τα παίρνατε. Έτσι, ακόμα μία μέρα έκλεισε με κέρδος για τους περισσότερους.

16:30 Ντόρτμουντ – Μπόχουμ

Από την Γερμανία έρχεται η πρώτη επιλογή μας για σήμερα. Με επιτυχία έκλεισε η Ντόρτμουντ μία πολλή δύσκολη εβδομάδα και οι πάντες στον σύλλογο είναι στα «πάνω» τους. Το 1-1 στην Κοπεγχάγη και σε ένα πολύ «σβηστό» ματς, από πλευράς Γερμανών, «σφράγισε» την πρόκριση στους «δεκαέξι» του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ λίγες μέρες πριν, είχε προηγηθεί το τεράστιο «διπλό» για το πρωτάθλημα επί της Αϊντραχτ. Πλέον και μέχρι την διακοπή για του Μουντιάλ υπάρχουν ακόμα τρία παιχνίδια, με τον Τέρζιτς να ζητάει από τους παίκτες του, το απόλυτο. Κάνοντας την αρχή από σήμερα κόντρα στην Μπόχουμ.

Μία Μπόχουμ που πάει στο ματς αυτό χωρίς τους δυο βασικούς «πυλώνες» της, όχι και τόσο σταθερής άμυνας που έχει ως στιγμής. Μάσοβιτς και Χάιντς. Το πόσο ασταθής άμυνα έχει πάντως, φάνηκε και στην ήττα (0-4) από την Βόλφσμπουργκ, την αγωνιστική που πέρασε. Δύσκολα τα πράγματα και σήμερα κόντρα στην «φορμαρισμένη» Ντόρτμουντ, αφού  με την φόρα που έχει πάρει και μπροστά στον κόσμο της, δύσκολα δεν θα πάρει ακόμα μία νίκη. Χαμηλές οι αποδόσεις όμως, σε όλα σχεδόν τα σημεία και θα πάμε με το over 1,5 ημιχρόνου που πληρώνει καλά και με την «φούρια» που θα μπουν οι γηπεδούχοι στο ματς, είναι εφικτό.

16:30 Άουγκσπουργκ – Αϊντραχτ Φρνακφούρτης

Ακόμα μία Γερμανική ομάδα που είναι σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση και πέρασε στους «δεκαέξι» του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι η Αίντραχτ. Η ομάδα της Φρανκφούρτης πέτυχε ένα τεράστιο «διπλό» στην έδρα της Σπόρτινγκ Λισαβώνας και με ανατροπή μάλιστα, γράφοντας ιστορία. Πρώτη φορά στην διοργάνωση και πρόκριση στα νοκ-άουτ.

Στο πρωτάθλημα πάντως, έχασε από την Ντόρτμουντ με 1-2, σε ένα ματς όπου ήταν καλύτερη. Η σημερινή αντίπαλος της τώρα, Άουγκσμπουργκ, έχασε από την Στουτγάρδη με 2-1, αλλά όπως και στον εντός 3-3 με την Λειψία, ήταν καλύτερη. Αυτό ήταν και το έκτος ματς στην σειρά χωρίς νίκη και απόψε είναι «μονόδρομος» η νίκη.

Κουρασμένη και χωρίς τον «ηγέτη» της τον Καμάντα η Αϊντραχτ, για να περάσει από μία παραδοσιακά πολλή δύσκολη έδρα, θα πρέπει να «σπάσει» πολλά αυγά. Στην Γερμανία πάντως, δεν υπάρχουν φαβορί και κάνένα αποτέλεσμά δεν αποτελεί έκπληξη. Πάμε στο 1Χ με over 1,5 λοιπόν και αναμένουμε.

19:00 Γαλατάσαραϊ – Μπεσίκτας

Πάμε Τουρκία τώρα, εκεί όπου υπάρχει το ντέρμπι της «Γαλατά» με την Μπεσίκτας και η «Πόλη» είναι «κομμένη» στα δύο. Πάντα έτσι είναι βέβαια, όταν παίζουν μεταξύ τους. Οι γηπεδούχοι ύστερα από τρία παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, κέρδισαν την Καραγκουμρούκ 2-0 εκτός έδρας, «έφτιαξαν» την ψυχολογία τους και περιμένοhttps://www.skygoal.gr/υν την Μπεσίκτας, σε ένα γεμάτο γήπεδο με «άγριες» διαθέσεις.

Μια Μπεσίκτας που ύστερα από τα πολλά «στραβά» αποτελέσματα και τις «γκρίνιες» του κόσμου της, προχώρησε σε αλλαγή προπονητή (εν μέσω αποθέωσης ανέλαβε ο Γκιουνές). Μάλιστα στο πρώτο κιόλας παιχνίδι του, στην επιστροφή του στην ομάδα, η Μπεσίκτας διάλυσε την Ουμρανίγεσπορ με 5-2.

Παιχνίδι χωρίς «αύριο» και για τις δύο ομάδες το συγκεκριμένο, αφού έχουν μείνει πίσω από την κορυφή, με τον χαμένο να «χάνεται». Από την αρχή της σεζόν αμφότερες και έχοντας κάνει πολλές μεταγραφές, προσπαθούν να βρούνε ρυθμό, αλλά μάταια ως στιγμής. Αυτό εξάλλου το δείχνουν και τα «σκαμπανεβάσματα» που έχουν στην απόδοση τους.

Οι γηπεδούχοι που φέτος «τάραξαν» το μεταγραφικό «παζάρι», δυσκολεύονται να «δέσουν» γιατί ακόμα να βρει τρόπο ο προπονητής να χωρέσει στην εντεκάδα όλους τους καλούς. Οι φιλοξενούμενοι ως τώρα είχαν πρόβλημα με τον προηγούμενο τεχνικό τους, όπου δυσκολεύονταν να δώσει μια «ταυτότητα» και είχαν αυτό ως δικαιολογία.

Ο Γκιουνές μπορεί να κέρδισε στο «ντεπούτο» του και να έδωσε μια «ανάσα» στην ομάδα του, μα άλλο Καραγκουμρούκ άλλο «Γαλατά». Πάμε στο 1Χ  με over 1,5, καθώς δύσκολα θα μπορέσει η Μπεσίκτας νa πάρει την νίκη σε ένα γήπεδο όπου έχει να το κάνει πάνω από μια πενταετία…

21:45  Μίλαν – Σπέτσια

Με Ιταλία θα κλείσουμε τις επιλογές μας και στον αγώνα της Μίλαν με την Σπέτσια, το φαβορί είναι η ομάδα του Πιόλι. Η Μίλαν προέρχεται από την «τεσσάρα», που συνοδεύτηκε με πρόκριση στα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Σάλτσμπουργκ και θέλει να επιστρέψει στις νίκες (έχασε από την Τορίνο την περασμένη αγωνιστική), για μείνει κοντά στην κορυφή.

Η Σπέτσια  τώρα, που έχασε εντός έδρας από την Φιορεντίνα με 1-2 και έμεινε «κολλημένη» στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, θα προσπαθήσει να πάρει κάτι από το ματς, εκμεταλλευόμενή, την όποια κούραση θα βγάλει η Μίλαν από συνεχή ματς. Δύσκολα θα μείνει μακριά από την νίκη, για δεύτερο σερί ματς η συγκεκριμένη Μίλαν και ο «άσσος» είναι εφικτός. Επειδή όμως είναι χαμηλός και για να ανεβάσουμε την απόδοση, θα προσθέσουμε και τo over 2,5.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα