Connect with us

Στοίχημα

Με στόχο το κύπελλο Ρόμα και Φέγενορντ!

Ρε Άγιαξ….ρε Άγιαξ. Ακόμα ένα πολύ δυνατό ταμείο μέσα σε λίγες μέρες μας στέρησε ο «Αίαντας». Αν και είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες για πολλά γκολ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την αδύναμη Ντεν Μπος (over 1,5 ημίχρονο το είχαμε), δεν κατάφερε να «ματώσει» τα δίχτυα. Έτσι, έκλεισε το ημίχρονο με το «φτωχό» 1-0 και μας χάλασε το τέσσερα στα τέσσερα. Εύκολα πέρασε το σημείο στον αγώνα της Πόρτο που κέρδισε (4-0) την Αρούκα (over 2,5 δικά της παίζαμε), εύκολα πέρασε και το σύνολο των γκολ (τρία με τέσσερα) στο Α.Ε.Κ. – Κηφισιά. Τέλος, στον αγώνα της Νότιγχαμ με την Γουλβς, δικαιωθήκαμε και εκεί για την επιλογή μας, με το τελικό 1-1 να μας πληρώνει. 2Χ over 1,5 το ποντάρισμα μας.

21:45 Σετούμπαλ – Κάζα Πία

Αρχή θα κάνουμε με αγώνα νοκ-  άουτ για το κύπελλο Πορτογαλίας. Την Κάζα Πία υποδέχεται η Σετούμπαλ και το φαβορί στην αναμέτρηση αυτή, είναι οι φιλοξενημένοι. Και πως να μην είναι δηλαδή, όταν οι γηπεδούχοι είναι πλέον στην τρίτη κατηγορία, κάτω από την μέση της βαθμολογίας και με τεράστια οικονομικά προβλήματα, που την «απειλούν» ακόμα και με διάλυση.

Η Κάζα Πία τώρα, ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία μετά από σχεδόν έναν αιώνα και όχι μόνο δεν κινδυνεύει, αλλά κάνει «πάταγο» με τα αποτελέσματα που φέρνει. Για να λέμε την αλήθεια όμως και προϊστορικά, οι γηπεδούχοι στα ματς με την αποψινή τους αντίπαλο, έχουν την συντριπτική υπεροχή.

Δεν ξέρω αν θα μπορέσουν απόψε να πάρουν την πρόκριση. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα το παλέψουν το ματς. Έτσι, σε συνδυασμό και των χαμηλών αποδόσεων, σε σχεδόν όλα τα σημεία, θα αρκεστώ στο αμφίσκορο και τίποτα άλλο!

22:00 Ρόμα – Τζένοα

Στην Ιταλία τώρα και για το κύπελλο πάλι, η Ρόμα υποδέχεται την Τζένοα σε νοκ – άουτ παιχνίδι και θέλει την πρόκριση. Μπορεί την Κυριακή να έχει το κομβικό ματς με την Φιορεντίνα για το πρωτάθλημα, αλλά ο Μουρίνιο έχει βάλει στόχο μία «κούπα» στα εγχώρια φέτος. όπως είναι τα πράγματα στο πρωτάθλημα πάντως, το κύπελλο είναι πιο εφικτό για την ομάδα του και για αυτόν τον λόγο δεν θα κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του.

Πριν λίγες μέρες για το πρωτάθλημα και ενώ μέχρι και πέντε λεπτά πριν την λήξη του αγώνα με την Μίλαν, ήταν πίσω στο σκορ 0-2, έφερε σε δύο λεπτά το ματς στα ίσια και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό. Με το 2-2 αυτό «ανέβασε» και την ψυχολογία της. Η Τζένοα τώρα, αν και ήταν το μεγάλο φαβορί για άνοδο από την δεύτερη κατηγορία, δεν ξεκίνησε καλά. Λιγοστές οι νίκες της, με αποτέλεσμα να υπάρξει αλλαγή προπονητή.

Με τον Τζιλαρντίνο στο πάγκο πάντως φαίνεται να έχει γυρίσει κάπως τον «διακόπτη», αφού σε τέσσερα ματς σερί έχει πάρει δέκα πόντους και το «τρένο» μπαίνει στις «ράγες» σιγά-σιγά. Σήμερα πάντως το έργο της Τζενοα δεν θα είναι καθόλου εύκολα και θα χρειαστεί ένα μικρό «θαύμα», για να πάρει την πρόκριση. Αν την θέλει φυσικά, μιας και η άνοδος στην μεγάλη κατηγορία είναι ο μεγάλος στόχος. Σαφέστατα οι γηπεδούχοι υπερτερούν σε όλους τους τομείς από τους αντιπάλους τους και δίκαια είναι το φαβορί στην αναμέτρηση. Το κύπελλο πάντως ανέκαθεν ήταν θεσμός των εκπλήξεων, σε όλες τις χώρες, όχι μόνο στην Ιταλία.

Ο Μουρίνο όμως, δεν είναι «χθεσινός» και ειδικά σε έναν θεσμό που τον έχει κατακτήσει πολλές φορές την καριέρα του και σε διαφορετικές χώρες. Έχει τον τρόπο να μην πέσει στην «παγίδα», αλλά και να οδηγήσει την ομάδα του σε μία πρόκρισή, χωρίς πολλά «ζόρια». Πάμε στον «άσσο» με under 3,5, καθώς θεωρώ ότι καμία από τις δυο ομάδες, δεν θα δώσει από την αρχή «τέμπο» στον αγώνα και θα περιμένει την στιγμή της. Όπως είναι λογικό βέβαια, η Ρόμα θα έχει πιο πολλές.

22:00 Φέγενορντ – Τσβόλε

Με αγώνα για το κύπελλο Ολλανδίας, θα κλείσουμε τις επιλογές μας για σήμερα και σε αυτόν της Φέγενορντ με την Τσβόλε, φαβορί έχουμε και μάλιστα μεγάλο. Αυτό βέβαια, δεν είναι άλλο, από την Φέγενορντ, που «καίγεται» να επιστρέψει στους τίτλους. Κακά τα ψέματα, το κύπελλο είναι πιο εφικτός στόχος από το πρωτάθλημα.

Ο Σλότ θέλει και αυτός το κύπελλο. Έτσι, στο και σήμερα, «κατάμεστο» γήπεδο της η Φέγενορντ θα μπει από την αρχή με το πόδι «κολλημένο» στο γκάζι. Πάμε σε μία νίκη της με over 2,5  λοιπόν και αναμένουμε.

 

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα