Connect with us

Στοίχημα

Στις 23:00 έχουμε πρωταθλητή στην Ελλάδα!

Με 2/3 έκλεισε η μέρα εχθές και θα μπορούσε με λίγο τύχη να κάναμε το απόλυτο. Σε αυτό έπαιξε ρόλο το χαμένο πέναλτι της Νάπολι στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Φιορεντίνα, αφού αν έμπαινε θα άνοιγε αρκετά το μας. Ήταν βέβαια, ανοικτό και με πολλές φάσεις, αλλά το τελικό 1-0 υπέρ της Νάπολι δεν μας έφτανε. Αμφίσκορο και over 2,5 το θέλαμε. Οι άλλες δύο επιλογές πέρασαν πολύ εύκολα πάντως. 5-4 κέρδισε η Λυών την Μονπελίε (αμφίσκορο και over 2,5 το σημείο μας), 2-1 κέρδισε και η Μονακό την Ανζέ και μας πλήρωσε στο «διπλό» με over 2,5. Πάμε στα σημερινά τώρα και στην Ελλάδα, όπου στις 23:00 θέλοντας και μη, θα έχουμε πρωταθλητή!

21:00 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Πρώτη «στάση» θα κάνουμε στο «Φάληρο», εκεί όπου ο Παναθηναϊκός παίζει τα «ρέστα» του για τον τίτλο. Με νίκη η ομάδα του Γιοβάνοβιτς θα έχει «αγκαλιάσει» το πρωτάθλημα, ύστερα από δεκατρία χρόνια.

Από δύο σερί ισοπαλίες  προέρχονται οι «πράσινοι» για το ματς αυτό και μάλιστα και στις δύο δεν ήταν καλοί. Είχαν τύχη όμως. Ειδικά στο εντός έδρας 0-0 με την Α.Ε.Κ. Σε αυτό με τον ΠΑΟΚ ήταν κάπως καλύτεροι.

Για τον Ολυμπιακό τώρα, τα πράματά άρχισαν «στραβά» και αν δεν κερδίσει απόψε, θα τελειώσουν και «στραβά». Στο 0-0 εκτός έδρας με την Α.Ε.Κ. δεν ήταν κακός (όπως τις προηγούμενες φορές ) και πήρε τον «βαθμό». Δεν του φτάνει όμως για να βγει τρίτος και για να πάρει το καλό «εισιτήριο», αυτό που τον στέλνει Γιουρόπα Λιγκ, θέλει τουλάχιστον δύο βαθμούς στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Απόψε και ύστερα με τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα». Πολλά έχουν ακουστεί για το συγκεκριμένο ματς, αλλά αυτά εμάς εδώ δεν μας ενδιαφέρουν. Εμείς θέλουμε χρήμα. Πολύ κούραση βγάζουν οι δύο ομάδες αυτόν τον καιρό και φαίνεται ξεκάθαρα.

Ειδικά οι φιλοξενούμενοι που στα δύο πρόσφατα παιχνίδια τους, ήταν «πίσω» από την μπάλα. Όχι ότι ο Ολυμπιακός πάει πίσω, αλλά δεν πάει για κάποιον τίτλο, οπότε δε του στοιχίζει. Αυτά όμως πάνε στην άκρη όταν παίζουν μεταξύ τους, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν θέλει να χάσει. Είναι τεράστιο το «γόητρο» που έχουν εξάλλου.

Πρόβλεψη για νικητή δεν μπορεί να κανείς σε αυτό το παιχνίδι (το αποτέλεσμα του κρίνει τον πρωταθλητή) και ούτε εμείς. Σε αποδόσεις άνω του 2,00 το NG / under 2,5 και θα πάμε σε αυτό, για να δούμε τον αγώνα πιο άνετοι.

Δύσκολα θα ανοίξει το ματς, αφού η τακτική του Γιοβάνοβιτς είναι ίδια σε όλα τα ματς. Το «μηδέν» πίσω και ότι «βρέξει» μπροστά. Δύσκολα θα πάει και ο γηπεδούχος σε ανοικτό παιχνίδι όμως και θα περιμένει…

21:00  Άρης – Α.Ε.Κ.

Πάμε Θεσσαλονίκη τώρα, εκεί όπου…αδιάφορος βαθμολογικά, Άρης, υποδέχεται την Α.Ε.Κ. με στόχο να της κάνει την «ζημιά». Οι Θεσσαλονικείς έχουν πετύχει τον στόχο τους (έξοδος στο Κόνφερενες), αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, μόνο αδιάφοροι δεν θα είναι απόψε. Πολύ καλή εμφάνιση πριν λίγες μέρες και εύκολη νίκη (4-2) επί του Βόλου.

Για την Α.Ε.Κ τώρα, τα πράγματα είναι «ζόρικα». Η ομάδα του Αλμέιδια είχε δύο ευκαιρίες για να ξεπεράσει τον Παναθηναϊκό στην βαθμολογία, αλλά δεν το κατάφερε. Σε αυτό βέβαια, υπάρχει μία δικαιολογία.

Τόσο στο εκτός 0-0 με τον Παναθηναϊκό (τον «πάτησε», αλλά δεν κέρδισε), όσο και στο εντός 0-0 με τον Ολυμπιακό (πάλι καλύτερη) είχε σχεδόν την μισή ομάδα με ίωση, αλλά και πολύ μεγάλη κόπωση από τα συνεχή ντέρμπι.

Δεν πτοούνται πάντως στην «ένωση», αφού έχουν πίστη για τον τίτλο. Πρέπει να φύγουν με το «τρίποντο» όμως από το αποψινό παιχνίδι. Κακά τα ψέματα, φέτος η ομάδα του Αλμέιδα είναι καλύτερη φέτος από τον Άρη και δίκαια είναι το φαβορί στο ματς. 2-0, 3-1, 3-0 μέχρι στιγμής κόντρα σε αυτόν.  Σε τιμές άνω του 2,15 η νίκη της με over 2,5 και έχει αρκετή τύχη αυτό το σημείο.

Εξάλλου και παραδοσιακά, τα Άρης – Α.Ε.Κ. έχουν χαρίσει «πλούσιο» θέαμα στον κόσμο και αρκετές συγκινήσεις. Θυμίζουμε την περσινή νίκη του Άρη (3-2) με ανατροπή κιόλας, όπου και άφησε έκτος Ευρώπης την Α.Ε.Κ. Μια Α.Ε.Κ που φέτος όμως, δεν έχει καμία σχέση με την περσινή….

19:30  Μπράιτον – Έβερτον

Νωρίτερα από τα παιχνίδια της Ελλάδας, υπάρχει ένα πολύ κρίσιμο στην Αγγλία. 16-7-9 με 62-40 και έβδομη στην βαθμολογία η Μπράιτον, υποδέχεται την Έβερτον που «τρέχει» ρεκόρ 6-11-17 με 27-52.

Η νίκη (1-0) που πήραν οι γηπεδούχοι επί της Γιουνάιτεντ, πριν λίγες μέρες ήταν τεράστιας σημασίας, αφού αν καταφέρουν και κερδίσουν απόψε την Έβερτον, πάνε στην έκτη θέση που «οδηγεί» στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η Έβερτον τώρα, στο εκτός έδρας 2-2 με την Λέστερ, αδικείται. Ήταν καλύτερη, αλλά για ακόμα μία φορά άτυχη. Προτελευταία στην βαθμολογία η ομάδα του Ντάις και αν χάσει απόψε, ο υποβιβασμός θα είναι πιο ορατός από ποτέ.

Φαινομενικά, αλλά και με αγωνιστικά κριτήρια υπάρχει φαβορί και αυτό είναι η Μπράιτον. Πολύ καλύτερη φέτος η ομάδα του Ντε Τζέρμπι που από την αρχή της σαιζόν είναι στα «ψηλά» και δεν λέει να πέσει.

Η Έβερτον από την μεριά της, παίρνει αυτό που της αναλογεί, αφού σε ένα πρωτάθλημα, όπως  αυτό της «Πρέμιερ Λιγκ» οι «αναλαμπές» δεν φτάνουν. Είπαμε, φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά 1,38- 1,40 για αγώνα της Αγγλίας είναι απλά για γέλια.

Ρίσκο να ποντάρουμε σε μία ομάδα (Έβερτον) που όλη την χρονιά έχει μόλις μία νίκη εκτός έδρας, αλλά είναι το ματς της «ζωής» της. 2Χ με over 1,5 λοιπόν, όπου το βρίσκουμε σε αποδόσεις άνω του 4,00!

Συνοπτικά προτείνω

Μπράιτον – Έβερτον : 2X / over 1,5 (4,00 – 4,30)

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός : NG / under 2,5 (2,00 – 2,20)

Άρης – Α.Ε.Κ. : 2 / over 2,5 (2,15 – 2,25)

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα