Connect with us

Στοίχημα

Με τα γκολ στην Τουρκία. Καλύτερη από την Παναχαϊκή η Καλλίθέα!

Καλημέρα φίλοι μου, δεν μπορέσαμε εχθές να επιστρέψουμε στα κέρδη και ήταν η δεύτερη μέρα στη σειρά. Σήμερα όμως θα πάρουμε χρήμα. Μπορεί η Σέλτικ να μας πλήρωσε με τα γκολ της από το πρώτο ημίχρονο, η Πόρτο όμως δεν το έκανε αυτό. Αν και είχε πολλές ευκαιρίες για να κάνει «πάρτι» με την Ζιλ Βισέντε, έμεινε στο 2-0 και δεν πήραμε το σημείο, που από το ημίχρονο πάντως, έδειχνε πως θα μας πληρώσει. Νίκη από ημίχρονο την είχαμε με over 2,5. Ήταν μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο, αλλά…Στο άλλο ματς τώρα, αυτό της Κόβεντρι με την Γουέστ Μπρομ πέσαμε έξω τελείως. Η Κόβεντρι κέρδισε 1-0, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν ούτε μία τελική στον αγώνα. Αμφίσκορο το είχαμε.

14:45 Παναχαϊκή –  Καλλιθέα

Με Σούπερ Λιγκ 2 θα κάνουμε αρχή στις επιλογές μας και σε έναν αγώνα που είναι ντέρμπι. Την Καλλιθέα υποδέχεται σε λίγη ώρα η Παναχαϊκή και θέλει μόνο την νίκη, ώστε να κλείσει την «ψαλίδα» από την κορυφή. Φυσιολογικό αυτό πάντως, μιας και ο στόχος είναι η άνοδος.

Άνοδο θέλει και η Καλλιθέα φυσικά που κάνει μία πολύ καλή χρονιά, έχοντας ένα ρόστερ πολύ δυνατό για την συγκεκριμένη κατηγορία. Αυτό εξάλλου το δείχνουν και τα αποτελέσματα που έχει ως τώρα με 4-0-1 και 8-4 τέρματα. 4-2-1 με 7-4 οι γηπεδούχοι. Οι αποδόσεις πάντως για το σημερινό ματς δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.

Καθόλου σωστές οι αποδόσεις στο «σετ» λοιπόν, αφού αδικούν την Καλλιθέα ξεκάθαρα. Είναι καλύτερη σαν ομάδα και θα πάω σε ποντάρισμα σε αυτήν. 2Χ με over 1,5 λοιπόν και ας πάνε στο….φαβορί οι «πονηροί».

15:15 Α.Ε.Κ. Β΄- Κηφισιά

Δεν λέει να «ξεκολλήσει» από την Α.Ε.Κ. η Κηφισιά. Λίγες μέρες πριν για το Κύπελλο αντιμετώπισε την ομάδα του Αλμέϊδα (ήττα 2-0 ) και σήμερα την ομάδα του Οφρυδόπουλου. Σε λίγες μέρες πάλι;;μαντέψτε. Επαναληπτικός του Κυπέλλου.

Στα του αγώνα τώρα. Η φιλοξενούμενη ομάδα είναι πολύ ανώτερη από την γηπεδούχο ως στιγμής και χωρίς υπερβολές η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία. Επαναλαμβάνω. Ως στιγμής. Πρώτη με ρεκόρ 6-0-0 και 14- 1 τέρματα η Κηφισιά, κάπου στην μέση με 2-2-3 και 9-9 τέρματα η «ένωση». Μία «ένωση» που άρχισε την χρονιά άσχημα, αλλά σιγά-σιγά βρίσκει ρυθμό. Βέβαια, έχει πολύ «δρόμο» ακόμα για να φτάσει στα περσινά επίπεδα.

Το μεγάλο «αγκάθι» για την Α.Ε.Κ. φέτος είναι άμυνα της, αφού δέχεται πολύ εύκολα γκολ. Η Κηφισιά διαθέτει καλή επίθεση, κάτι που έχει και η γηπεδούχος όμως. Έτσι, θα πάμε στο over 2,5 που πληρώνει αρκετά καλά, παρά στο «διπλό» του 1,50 – 1,60 που για Ελλάδα είναι απαγορευτικό ποντάρισμα.

20:00 Γαλατάσαραϊ – Κεσιορενγκούτσου

Τρίτη και τελευταία επιλογή μας έρχεται από Κύπελλο Τουρκίας και από αγώνα που έχει ξεκάθαρο φαβορί. Στο ματς της «Γαλατά» με την Κεσιορενγκούτσου, δεν χρειάζεται καν σας γράψουμε ποια ομάδα είναι το φαβορί, αλλά ούτε να κάνουμε και καμία τρελή ανάλυση. Θεωρούμε ότι όπως και να παραταχθούν οι γηπεδούχοι απόψε στον αγωνιστικό χώρο, θα πάρουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Έτσι, ένα ποντάρισμα στον «άσσο» με over 3,5 εκτός του ότι, είναι εφικτό, πληρώνει και πολύ καλά.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα