Connect with us

Στοίχημα

Μόνο νίκη θέλει η Μπασάκσεχιρ!

Γεια σας φίλοι και καλό τριήμερο να έχουμε. Εορταστικό κιόλας, λόγο Χριστουγέννων. Με τα πρωταθλήματα να αρχίζουν το ένα μετά το άλλο πλέον, τα κουπόνια παίρνουν «ζωή» κάθε μέρα και θα πάει έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν. Έτσι, οι επιλογές μας από εδώ και πέρα θα είναι κάπως πιο εύκολες, ώστε να πάμε ταμείο. Βέβαια και στα πολύ….δύσκολα εμείς είχαμε επιτυχίες. Πάμε στα σημερινά τώρα, όπου έχουμε επιλέξει μία «τριάδα» με χαμηλό ρίσκο, υψηλό κέρδος.

19:00 Ουμρανίγεσπορ – Μπασάκσεχιρ

Με ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι ξεκινάει το πρωτάθλημα στην Τουρκιά, ύστερα από την διακοπή λόγο Μουντιάλ. Η τελευταία της βαθμολογίας, Ουμρανίγεσπορ, υποδέχεται την τέταρτη και επίδοξη πρωταθλήτρια, Μπασάκσεχιρ.

Οι γηπεδούχοι που μέχρι στιγμής δεν μπορούν να σηκώσουν «κεφάλι», τουλάχιστον μέχρι την διακοπή, θέλουν με κάθε τρόπο την νίκη απόψε. Μια νίκη που θα «ξεκολλήσει» έστω και προσωρινά από τον «πάτο», δίνοντας τους παράλληλα και ώθηση για την δύσκολη συνέχεια. Την Τρίτη πάντως για το Κύπελλο, κέρδισαν την Κασίμπασα 2-1 και πέρασαν στον επόμενο ο γύρο.

Η «Μπασάκ» τώρα και με τις μηχανές «σβηστές» για τον ίδιο θεσμό, κέρδισε 3-1 την Γκοτζέπε και πλέον στρέφει όλη την προσοχή της στο πρωτάθλημα και το πως θα πάρει το «τρίποντο» απόψε. Πριν διακοπή πάντως, οι φιλοξενούμενοι είχαν υποστεί εάν τεράστιο σοκ, καθώς γνώρισαν την συντριβή από την Γαλατάσαραϊ με 0-7!

Έτσι, με την διαφορά από την πρώτη «Φενέρ» στους πέντε βαθμούς και για να «σβήσει» την «εφτάρα», θέλει νίκη και θέαμα, απέναντι σε μία ομάδα που είναι τουλάχιστον δύο «κλικ» πιο κάτω. Το «διπλό» με over 2,5 είναι η επιλογή μας εδώ και σε αυτό θα βοηθήσει πολύ και η γηπεδούχος ομάδα, που παίζει όλα τα ματς ανοικτά. Πόσο μάλλον απόψε που «καίγεται» για βαθμούς…

21:45  Πάρτικ Θιστλ – Ινβερνές

Πάμε Σκοτία τώρα, εκεί που αργά το βράδυ και για την «Τσάμπιονσιπ» υπάρχει ένα παιχνίδι εντελώς αμφίρροπο. Τόσο η Πάρτικ Θιλστ όσο και Ινβρνές, από την αρχή της χρονιάς «βαδίζουν» στον ίδιο δρόμο και χέρι-χέρι σχεδόν. Στα μεσαία «στρώματα» της βαθμολογίας. Η αλήθεια πάντως είναι, πως με τα ρόστερ που διαθέτουν δύσκολα θα μπορέσουν να πάνε πιο ψηλά.

Δεν θα μπούμε σε περαιτέρω αναλύσεις για ένα παιχνίδι, όπου ότι αποτέλεσμα και αν έρθει θα είναι…νορμάλ. Έτσι, θα πάμε με την παράδοση και την συχνότητα στα γκολ που βάζουν και δέχονται ως τώρα στη κατηγορία. Γκολ – γκολ λοιπόν και πάμε στα επόμενα!

21:45 Φόλκερκ – Κουίν Οφ Σάουθ

Με αγώνα από την Σκοτία θα κλείσουμε τις επιλογές μας και πιο συγκεκριμένα από την «Λιγκ 1». Η Φόλκερκ υποδέχεται την Κουίν Οφ Σάουθ, με μοναδικό στόχο το «τρίποντο» που θα την ανεβάσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με την Έντινμπουργκ και στο μείον «τέσσερα» από την πρώτη Ντανφέρμλιν.

Οι φιλοξενούμενοι τώρα, είναι κάτω από την μέση της βαθμολογίας και μόλις τρείς θέσεις πιο πάνω από τις επικίνδυνες θέσεις, αλλά δεν θα μπουν σε περιπέτειες. Τόσο η Κλαϊντ όσο και η Πίτερχεντ είναι «καταδικασμένες». Έτσι, το μοναδικό άγχος που έχει η Κουίν Οφ Σάουθ, είναι σε ποια θέση θα τερματίσει. Βέβαια, με νίκη απόψε μπαίνει στο «κόλπο» ανόδου. Έστω και σαν «αουτσάιντερ».

Μπορεί να υπάρχει φαβορί (Φόλκερκ) στο αποψινό ματς , αλλά θα το προσπεράσω. Εξάλλου σε κατηγορίες σαν την συγκεκριμένη και γενικά στην Σκοτία, τίποτα δεν είναι αδύνατο. Βάζουν και δέχονται γκολ με ευκολία αμφότερες οι δύο ομάδες (31-20 οι γηπεδούχοι, 30-29 οι φιλοξενούμενοι) και το over 2,5 είναι το σημείο που θα επιλέξουμε.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα