Connect with us

Στοίχημα

Μόνο νίκη για το «restart» θέλει η Τράμπζονσπορ!

Καλημέρα φίλοι και καλό τριήμερο να έχουμε. Μεγάλη γιορτή αύριο και οι περισσότεροι το κάνατε τετραήμερο. Εμείς όμως, θα ήμαστε σταθεροί και αύριο και σήμερα, που το κουπόνι είναι πολύ μικρό και «βγάλαμε» τα μάτια μας, ώστε να βρούμε σημεία. Σημεία που θα μας πληρώσουν, γιατί σήμερα θα κάνουμε το τρία στα τρία και εύκολα πολύ. Εχθές πάντως, μας το στέρησε η Σαουθάμπτον (1Χ over 1,5 το είχαμε). Στο εντός έδρας ματς με την ανύπαρκτη εκτός έδρας (μέχρι εχθές), Νότιγχαμ, έχασε 0-1 και μας έστειλε. Για να ήμαστε δίκαιοι όμως, δεν άξιζε ούτε την ισοπαλία η Σαουθάμπτον στον αγώνα, αφού οι φιλοξενούμενη ομάδα ήταν καλύτερη. Οι άλλες δύο επιλογές τώρα, πέρασαν «αέρα». Εύκολη νίκη (4-0) η Τότεναμ στην έδρα της Πάλας, ενώ στον αγώνα της Λιντς με την Άστον Βίλα, οι δύο ομάδες ακόμα βάζουν γκολ. 2-2 τα τελικό σκορ και ήταν και λίγα, αφού το ματς ήταν πολύ ανοικτό, όπως σωστά προβλέψαμε.

19:00 Τράμπζονσπορ – Γκιρέσουνσπορ

Με αγώνα από το πρωτάθλημα της Τουρκίας θα κάνουμε αρχή για σήμερα. Στο ντέρμπι του Πόντου δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους Τράμπζονσπορ και Γκιρένσουνσπορ, σε μία πολύ κρίσιμη «καμπή» στη σεζόν. Η πρωταθλήτρια «Τράμζπο» μπαίνει στο παιχνίδι αυτό με τρομερή πίεση, αφού η διαφορά από την πρωτοπόρο «Γαλατά» είναι στους δεκατρείς πόντους (κέρδισε εχθές) και πλέον, δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες.

Δεν είναι μόνο οι βαθμοί που έχουν βάλει πίεση στον σύλλογο, αλλά και η πρόσφατη συντριβή από την Καραγκιουμρούκ εκτός έδρας με το «βαρύ» 1-4! Για τους φιλοξενούμενους τώρα, τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα. Από την «ζέστη» στο «κρύο» και το αντίστροφο, παιχνίδι με παιχνίδι και αυτό τους έχει στην μέση της βαθμολογίας. Την αγωνιστική που πέρασε πάντως και κάνοντας καλή εμφάνιση, κέρδισαν την Γκαζιαντέμπ 2-1 και πάνε με καλή ψυχολογία στο αποψινό ματς.

«Γειτονικό» ντέρμπι το αποψινό λοιπόν, που ανέκαθεν ήταν αμφίρροπο. Βέβαια, οι δύο ομάδες σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας έχουν να τα….πούνε σχεδόν δέκα χρόνια, αλλά πριν στα μεταξύ τους υπήρχε μεγάλη «έχθρα» και «πέφτανε» κορμιά. Άλλο πριν δέκα χρόνια όμως, άλλο τώρα, μιας και οι γηπεδούχοι και κακά τα ψέματα, είναι δύο επίπεδα πάνω σαν ομάδα. Από όποια πλευρά και να το δει κανείς. Χωρίς αυτό να σημαίνει, πως η Γκιρέσουνσπορ δεν θα παλέψει το ματς.

Η πίεση που έχουν όμως οι παίκτες και προπονητής της «Τράμζπο», κάνει το ματς τελικό για αυτούς. Έτσι, λογικό είναι να μπούνε «γκαζωμένοι» στον αγώνα, ώστε να πάρουν την νίκη και αν μπορέσουν να προσφέρουν και θέαμα. Εφικτός ο «άσσος» και θα ποντάρω σε αυτόν μαζί με το over 1,5. Οι γηπεδούχοι μετράνε 4-3-0 εντός με 9-4 τέρματα. «Φτωχός» απολογισμός στην επίθεση για μία ομάδα που θέλει πρωτάθλημα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ψάχνω τα περισσότερα γκολ στο σημείο μου.

20:00 Λεϊσόες – Μορεϊρένσε   

Συνεχίζουμε με αγώνα από τη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας και την «δοκιμασία» της πρωτοπόρου Μορεϊρένσε στην έδρα της Λεϊσόες. Οι φιλοξενούμενοι μέχρι στιγμής και με ρεκόρ 10-3-1 και 31-14 τέρματα, είναι στην κορυφή, όπως γράψαμε και πιο πάνω και έτσι όπως δείχνει το πράγμα, θα το πάνε μέχρι τέλους. Η αλήθεια πάντως είναι ότι η Μορεϊρένσε για τα «κυβικά» της συγκεκριμένης κατηγορίας, είναι «τοπ», αφού διαθέτει ρόστερ με παίκτες, που κάλλιστα θα μπορούσαν να παίξουν σε ομάδες της πρώτης κατηγόριας.

Οι γηπεδούχοι τώρα, κάνουν μέτρια χρονιά και με 4-7-3 ρεκόρ και τέρματα 15-13, βρίσκονται στην μέση της βαθμολογίας από την αρχή της χρονιάς, σταθερά. Δύσκολα θα τερματίσουν πιο κάτω πάντως, μιας και διαθέτουν ένα ικανοποιητικό, για την κατηγορία, ρόστερ. Με νίκη απόψε δε, μπαίνουν στον «κόλπο» της ανόδου κιόλας!

Φαινομενικά, υπάρχει φαβορί  και αυτό είναι η Μορεϊρένσε. Εκτός έδρας όμως, έχει βρει κάποιες δυσκολίες. 4-2-1 με 14-8. Δεν θα πάω στο «διπλό» έτσι απλά, γιατί οι παίκτες της Λεϊσόες παλεύουν όλα τα παιχνίδια. Ειδικά στην έδρα τους που έχουν δεχθεί μόλις δύο τέρματα. 3-2-1 με 6-2 το ρεκόρ. Έτσι, περιμένω ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και θα βάλω κάλυψη στο σημείο μου. 2Χ με over 1,5  το ποντάρισμα μας εδώ λοιπόν.

22:00 Ελδένσε – Αθλέτικ Μπιλμπάο

Πάμε Ισπανία τώρα, που αυτές τις ημέρες το κύπελλο έχει την «τιμητική» του. Στον αγώνα της Ελδένσε με την Μπιλμπάο, λόγος για φαβορί δεν πέφτει. Για πολλούς φυσικά. Ένας από αυτούς είναι ότι οι «Βάσκοι» ,είναι ομάδα ξεκάθαρα του κυπέλλου και από τις λιγοστές στα χρόνια του θεσμού που δεν τον «σνόμπαραν» ποτέ. Επίσης μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις, ενώ είναι η ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές στο τελικό.

Έτσι, δύσκολα θα μπορέσουν οι γηπεδούχοι να κάνουν μία δεύτερη «υπέρβαση» στον θεσμό, ύστερα από αυτήν κόντρα στην Μπούργος. Βέβαια, οι αποδόσεις για το φαβορί είναι για γέλια, σε όλα σχεδόν τα σημεία και θα ψάξουμε κέρδος στα γκολ. Δεν αναμένεται να κάνει rotation «βαρύ» ο Βαλβέρδε, που έχει την εμπειρία και ξέρει τι παγίδες κρύβει ο συγκεκριμένος θεσμός. Επίσης, θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος στη  διοργάνωση και για αυτό έχει ζητήσει σοβαρότητα από τους παίκτες του. Εφικτό ένα ποντάρισμα του over 1,5 στο πρώτο ημίχρονο και θα πάω σε αυτό, αφού η Μπιλμπάο θα μπει με «γκάζια» από νωρίς στον αγώνα και να τελείωσει από νωρίς την υπόθεση πρόκριση.

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα