Connect with us

Στοίχημα

Μόνο νίκη θέλει η Ντόρτμουντ. Το ίδιο και οι Τουλούζ, Λιλ!

Καλημέρα κόσμε, καθόλου καλά δεν πήγαμε εχθές στις προβλέψεις μας και με 0/3 δεν μπορούμε να πούμε και πολλά. Έτσι, σήμερα η επιστροφή στα κέρδη είναι μονόδρομος για την στήλη. Δυνατές αναμετρήσει υπάρχουν σήμερα στα «μεγάλα» Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και θα ασχοληθούμε με αυτές, αφού υπάρχουν  σημεία με τρομερές αποδόσεις μια εφικτά για ποντάρισμα.

18:00 Τουλούζ – Λιλ

Η πρώτη μου επιλογή είναι από το Γαλλικό πρωτάθλημα και ένα παιχνίδι, όπου δεν υπάρχει φαβορί. Εξάλλου στο «Σαμπιονά», πολύ λίγα είναι τα παιχνίδια με φαβορί. Με ρεκόρ 10-5-12 και 43-46 τέρματα η Τουλούζ βρίσκεται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας και ο μεγάλος της στόχος (παραμονή), έχει σχεδόν επιτευχθεί.

Την αγωνιστική που πέρασε και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την  Ανζέ, κέρδισε εύκολα 2-0 και απόψε αν πάρει «τρίποντο» κόντρα στην Λιλ, θα κοιτάει και λίγο πιο ψηλά. Οι «λιλουά» από την μεριά τους και στο εντός έδρας 3-3 με την Λυών πριν λίγες μέρες, «αυτοκτόνησαν».

Αν και ήταν πολύ καλύτεροι για περισσότερο από μία ώρα και ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1, ένα πεντάλεπτο «μπλακ-άουτ», έφερε τα πάνω-κάτω.

Η ισοπαλία αυτή, ήταν ότι χειρότερο στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Φονσέκα για έξοδο στην Ευρώπη. Έτσι, το «τρίποντο» απόψε είναι μονόδρομος. 13-7-7 με 49-36 το ρεκόρ της και έκτη στην βαθμολογία.

No-bet ο αγώνας λοιπόν, καθώς αμφότερες οι ομάδες θα παίξουν μόνο για την νίκη. Σε αποδόσεις άνω του 1,90 το αμφίσκορο μαζί με το over 2,5 και θα το τιμήσω.

21:45 Ουντινέζε – Μίλαν

Πάμε στην Ιταλία τώρα και σε ακόμα ένα παιχνίδι, όπου βάσει της εικόνας των δύο αντιπάλων όλη τη χρόνια ως τώρα δεν υπάρχει φαβορί. Με ρεκόρ 8-11-7, τέρματα 34-30 και εντέκατη στην βαθμολογία, η Ουντινέζε υποδέχεται την Μίλαν και θα ψάξει την νίκη, ώστε διατηρήσει κάποιες λιγοστές ελπίδες για την έκτη θέση.

Η Μίλαν τώρα και ύστερα από το 0-0 στην Αγγλία με την Τότεναμ  βρίσκεται στους «οκτώ» του Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα σε «εμφύλιο» με την Νάπολι για μία θέση στον ημιτελικό. Πριν από τα ματς αυτά όμως, η ομάδα του Αλέγκρι, έχει μπροστά της μια «τριάδα» αγώνων, όπου θα κρίνουν την συμμετοχή της στην «τετράδα» του πρωταθλήματος.

Η αρχή είναι απόψε στου «Ούντινε», με την πάντα επικίνδυνη Ουντινέζε. 14-6-6 με 43-33 το ρεκόρ της Μίλαν και τέταρτη στην βαθμολογία που την περασμένη αγωνιστική παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στην Σαλερνιτάνα. Από νίκη (1-0)  εκτός έδρας επί της Έμπολι προέρχεται η Ουντινεζε.

Παιχνίδι που μπορεί να «κάτσει» παντού το συγκεκριμένο, μιας και οι δύο ομάδες και μέσα σε όλη την διάρκεια της σεζόν, δεν μπορούν να βρούνε ρυθμό. Ειδικά η Μίλαν που σαν ομάδα είναι καλύτερη από την αντίπαλο της και σήμερα οι αποδόσεις είναι με το μέρος της.

Ρίσκο το «διπλό», αλλά η Μίλαν είναι Μίλαν και τρίτο ματς σερί νίκη θα είναι πολύ «βαρύ» για τον σύλλογο και θα τον βάλει σε «μπελάδες», για την θέση της στην «τετράδα». Από 2,30 μέχρι και 2,50 το βρίσκουμε στην «αγορά».

19:30  Ντόρτμουντ – Κολωνία

Τρίτη επιλογή μας, από Γερμανία. 16-2-6 με 40-30 και δεύτερη στην βαθμολογία η Ντόρτμουντ, υποδέχεται την Κολωνία με μοναδικό στόχο την νίκη. Η ισοπαλία  (2-2) με την Σάλκε την αγωνιστική που πέρασε, «έριξε» από την κορυφή την ομάδα (μείον δύο από Μπάγερν πλέον) και με το ντέρμπι (Μπάγερν) καταλαβαίνουν όλοι πόσο σημαντική είναι η νίκη σήμερα.

Η Κολωνία τώρα και ύστερα από την εντός έδρας ήττα (0-2) από την Μπόχουμ, λίγες μέρες πριν, συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη και με ρεκόρ 6-9-9 και τέρματα 32-28 είναι δωδέκατη και στο μείον «επτά» από την επικίνδυνη «ζώνη». Η αλήθεια είναι πάντως, πως με το ξεκίνημα που είχε κάνει, μόνο πως θα παλέψει για τον υποβιβασμό δεν έδειχνε. «Έμπλεξε» τώρα και «τρέχει».

Δεν θα το «ψάξω» και πολύ το ποντάρισμα μου. Μέσα στην έδρα της η Μπορούσια μπορεί να κερδίσει τον αγώνα με τον κόσμο στο «πλευρό» της που είναι πραγματικά ο «δωδέκατος» παίκτης της. Το 9-1-1- με 30-11 μιλάει από μόνο του εξάλλου.

Ακίνδυνη εκτός έδρας η Κολωνία (1-6-5 με 11-14) και σε αγωνιστική «πτώση». Η αλήθεια είναι λοιπόν, πως απόψε με την πολύ καλύτερη της, Ντόρτμουντ θα χρειαστεί ένα «θαύμα», ώστε να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Από 2,00 μέχρι και 2,20 βρίσκουμε τον «άσσο» με over 2,5 και θα πάμε σε αυτόν.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα