Connect with us

Στοίχημα

Ντέρμπι Ευρώπης στο «κομμένο» στα δύο, απόψε, «Τορίνο». Υποψιασμένη η Ρόμα στην «Κρεμόνα»!

Καλημέρα κόσμε και καλή εβδομάδα να έχουμε. Με 1/3 έκλεισε η μέρα εχθές για την στήλη, αφού από τις τρείς επιλογές μας, μόνο η Βιγιαρεάλ μας δικαίωσε, όπου και κέρδισε εύκολα την Χετάφε με 3-1 (νίκη της με πάνω από δυο γκολ θέλαμε). Στο παιχνίδι της Λάτσιο τώρα με την Σαμπντόρια προτιμήσαμε να μείνουμε μακριά από τον «άσσο» του 1,40 και στραφήκαμε στα γκολ. 1-0 κέρδισαν οι «αετοί» και μάλιστα πολύ δύσκολα.

Το ματς πάντως ήταν ανοικτό και με φάσεις για τέρματα και από τις δύο ομάδες. Στην Πορτογαλία πάντως και στο παιχνίδι της Μπράγκα με την Γκιμαράες, πέσαμε έξω. Νίκη ή ισοπαλία της Μπράγκα θέλαμε, με δυο γκολ και πάνω. Έχασε τελικά 1-2. Πάμε στα σημερινά τώρα, όπου έχω ξεχωρίσει μια «τριάδα» εφικτή για ποντάρισμα και με αρκετή τύχη, ώστε να επιβεβαιωθεί. Στο στοίχημα εξάλλου, η τύχη είναι βασικός παράγοντας…

19:45 Κρεμονέζε – Ρόμα

Η πρώτη μας επιλογή έρχεται από την εντός έδρας αναμέτρηση της Κρεμονέζε με την Ρόμα. Της «ουραγού» στην βαθμολογία Κρεμονέζε. Οι γηπεδούχοι στο παιχνίδι της αγωνιστικής που πέρασε με την Τορίνο εκτός έδρας, έφτασαν μια «ανάσα» από την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά και πάλι δεν τα κατάφεραν. Το τελικό 2-2 άφησε μια «πίκρα» στον σύλλογο, καθώς άξιζε την νίκη.

Η Ρόμα τώρα και ύστερα από την πρόκριση που πήρε (2-0 νίκησε την Σάλτσμπουργκ) στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και την «σβηστή» νίκη στο πρωτάθλημα επί της Βερόνα με 1-0, είναι σε καλό «φεγγάρι». Με νίκη μάλιστα απόψε, πάει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, σε ισοβαθμία με Μίλαν και Ίντερ.

Στα του αγώνα τώρα. Οι «Ρωμαίοι» και ύστερα από τον αποκλεισμό-σοκ του κυπέλλου από την Κρεμονέζε (ήττα 1-2 στην έδρα τους κιόλας), πάνε υποψιασμένοι σήμερα στην «Κρεμόνα» και χωρίς «ίχνος» υποτίμησης προς τον αντίπαλο. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Μουρίνιο θα παρατάξει στο «χορτάρι» την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Είναι καλύτερη ομάδα η Ρόμα και σε καλή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα.

Παλεύει τα ματς η Κρεμονέζε, που μετράει σημαντικές επιστροφές παικτών απόψε, αλλά δύσκολα θα μπορέσει να πάρει κάτι από το ματς κατά την άποψη μου. Το «διπλό» με over 1,5 είναι εφικτό λοιπόν και πληρώνει πολύ καλά. 1,80 έως και 2,00 το βρίσκουμε στις εταιρείες

21:45 Γιουβένους – Τορίνο

Συνεχίζουμε με αγώνα πάλι από το Ιταλικό πρωτάθλημα και μάλιστα ντέρμπι, από κάθε άποψη. «Κομμένο» στα δύο είναι απόψε το «Τορίνο» και φυσιολογικό είναι να υπάρχει αυτή η κατάσταση όταν παίζουν Γιουβέντους, Τορίνο.

Οι δύο ομάδες στην προσπάθεια που κάνουν για έξοδο στην Ευρώπη θέλουν μόνο νίκη σήμερα πάντως. 14-5-4 με 36-17 για την «κυρία» και όγδοη στον βαθμολογιό πίνακα (έχει και το μείον 15 στην «πλάτη»), 8-7-8 με 24-25, μία θέση πιο κάτω η «Τόρο» και στο μείον «ένα» από την «Γιούβε».

Οι γηπεδούχοι πάντως είναι σε καλό «μουντ». Νίκη- πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ επί της Ναντ με 3-0 την Πέμπτη στην Γαλλία, με τον Ντι Μαρία «on-fire», καθώς πέτυχε χατ-τρικ. Τέσσερείς σερί νίκες και στο πρωτάθλημα, με τελευταία αυτήν επί της Σπέτσια με 2-0 εκτός έδρας.

2-2 οι «ταύροι» εντός έδρας με την Κρεμονέζε, με το τελικό σκορ να αδικεί την αντίπαλη ομάδα που ήταν καλύτερη. Ντέρμπι λοιπόν απόψε στο «Τορίνο» με την παράδοση να είναι συντριπτικά υπέρ της γηπεδούχου ομάδας. 40-21-16 τα τελευταία και 24-8-1 τα εντός έδρας. Πολλές οι απουσίες των φιλοξενούμενων απόψε που λογικό είναι να παίξουν «σφικτά» και όσο αντέξουν.

Η Γιουβέντους φέτος πάντως, δεν δίνει και αρκετά γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια της (με μερικές εξαιρέσεις), αφού δίνει πολύ προσοχή στην άμυνα της. Έχει δεχτεί δεκαεπτά γκολ εξάλλου (δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα) φέτος και τα πέντε από αυτά τα δέχτηκε στην Νάπολι.

Μπροστά όμως, διαθέτει παίκτες που «έχουν» το εύκολο γκολ (Ντι Μαρία, Βλαχοβιτς, Κιέζα). Έτσι, τόσο οι  «τρανταχτές»  απουσίες των φιλοξενούμενων, όπως γράψαμε πιο πάνω πάνω όσο η καλή αγωνιστική  κατάσταση που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα, την κάνουν φαβορί απόψε. Ο «άσσος» με under 4,5 βρίσκεται μεταξύ 1,75 – 1,90 και θα ποντάρω σε αυτόν.

21:45  Φούλαμ – Λιντς

Με τον θεσμό του κυπέλλου Αγγλίας θα κλείσουμε τις επιλογές μας. Έναν θεσμό που οι ομάδες στον «νησί» τον βάζουν πιο πάνω και από το πρωτάθλημα!  Έτσι, είναι απολύτως λογικό να μην σνομπάρει την διοργάνωση καμία ομάδα και σε κάθε ματς, να βάζουν ότι καλύτερο διαθέτουν οι προπονητές τους.

Αυτό ακριβώς θα κάνουν απόψε και οι Σίλβα, Γκράθια στον αγώνα της Φούλαμ με την Λιντς, όπου και είναι νοκ-άουτ. Μπορεί αμφότερες οι ομάδες να «καίγονται» περισσότερο για τους στόχους που έχουν το πρωτάθλημα (έξοδο στην Ευρώπη ψάχνει η Φούλαμ και παραμονή στην κατηγορία η Λιντς), αλλά θα ήθελαν να πάνε όσο πιο ψηλά γίνεται και στο κύπελλο.

Την δεδομένη χρονική στιγμή στο «σετ» οι αποδόσεις δεν είναι σωστές και ας «πατάει» πολύ καλύτερα στο γήπεδο, Η Φούλαμ, από ότι η Λιντς. Μιλάμε για νοκ-άουτ αγώνα στην Αγγλία, όπου οι εκπλήξεις πάμε και έρχονται.

Βέβαια, εδώ δεν θα είναι έκπληξη αν η Λιντς πάρει την πρόκριση. Ομάδες «Πρέμιερ Λιγκ» κοντράρονται εξάλλου. Πάμε στο «αουτσάιντερ» λοιπόν και στο 2Χ με over 1,5. Από 2,20 έως και 2,50 πληρώνει το σημείο αυτό!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα