Connect with us

Στοίχημα

Ξεκάθαρο φαβορί η Μίλαν. Την παράδοση με το μέρος της έχει η Ντόρτμουντ!

Καλημέρα κόσμε. Καθόλου καλή δεν ήταν εχθές η μέρα για την στήλη, αφού «πέσαμε» έξω τελείως στις επιλογές μας. Η δεύτερη μέρα συνεχόμενη με «μηδέν» στο ταμείο, αλλά τα έχει το πρόγραμμα αυτά. Πάμε στα σημερινά ματς, όπου υπάρχουν πολλά μάλιστα. Με Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία θα ασχοληθούμε, καθώς υπάρχει «εμβόλιμη» αγωνιστική.

19:30  Βόλφσμπουργκ – Ντόρτμουντ

Απίστευτη είναι η παράδοση που έχει «χτίσει» η Ντόρτμουντ κόντρα στην Βόλφσμπουργκ και μάλιστα μέσα στην έδρα της. Για να το γράψουμε πιο απλά, έχει κάνει «κατάληψη», αφού έχει επτά σερί «διπλά» και ρεκόρ 15-1-0 τα τελευταία χρόνια. Η γηπεδούχος ομάδα που προέρχεται από δύο νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, με τελευταίο το άνετο 3-0 στην έδρα της Μάιντζ θα προσπαθήσει να «σπάσει» το αρνητικό σερί με τους «βεστφαλούς».

Οι φιλοξενούμενοι πάντως και μετά το εύκολο 3-0 επί της Μπόχουμ πριν λίγες μέρες, έδειξαν για ακόμα μία φορά, πως αυτήν την στιγμή είναι στα «πάνω» τους αγωνιστικά. Τρείς σερί νίκες για την Ντόρτμουντ στο πρωτάθλημα, στο μείον «τρία» από την κορυφή και ο στόχος είναι ένας. Το δύο στα δύο μέχρι την διακοπή για το  Μουντιάλ. Η αλήθεια είναι πως δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις τoυ, αλλά παίρνει αυτό που θέλει το συγκρότημα του Τέρζιτς.

Γράψαμε πιο πάνω πως έχει τρομερή παράδοση στην έδρα που παίζει απόψε και δεν θα πάμε κόντρα σε αυτήν. «Διπλό» με over 2,5 λοιπόν το ποντάρισμα μας, καθώς τα παιχνίδια μεταξύ τους έχουν και πολλά γκολ.

20:00 Έλτσε – Χιρόνα

Στην Ισπανία τώρα, Έλτσε και Χιρόνα δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα, μέχρι τον επόμενο  και θέλουν μόνο το «τρίποντο». Ειδικά οι γηπεδούχοι, που είναι η μοναδική ομάδα στην κατηγορία χωρίς αυτό. Η Έλτσε, πάντως στην ήττα (1-2) από την Βαγιαδολίδ, δεν ήταν κακή. Άτυχη ήταν. Αντιθέτως, τυχερή ήταν η Χιρόνα στην νίκη της, με 2-1 κόντρα στην Μπιλμπάο.

Ματς που κρέμεται σε μία «κλωστή» το αποψινό, καθώς όποια ομάδα χάσει θα μείνει στα «χαμηλά» και θα έχει «μουρμούρες» δύο μήνες και μέχρι την επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Ειδικά η γηπεδούχος ομάδα που είναι στον «πάτο» της βαθμολογίας με μόλις τέσσερις βαθμούς.

Και με νίκη απόψε εκεί θα μείνει, αφού Κάδιθ, Θέλτα, Σεβίλλη που είναι πάνω της έχουν από έντεκα βαθμούς. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια, πως δεν θα παλέψει να πάρει την νίκη. Αντιθέτως, θα μπει με το μαχαίρι στα «δόντια». Εφικτό ένα ποντάρισμα στο 1Χ με over 1,5  λοιπόν και θα πάμε σε αυτό. Οι φιλοξενούμενοι, μπορεί να κινδυνεύουν και να βρεθούν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, με συνδυασμό αποτελεσμάτων, αλλά στην τελική δεν θα πουν και «όχι» στην ισοπαλία.

21:45 Κρεμονέζε – Μίλαν

Κλείνουμε με Ιταλία και ένα ματς, όπου υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Την Κρεμονέζε εκτός έδρας αντιμετωπίζει η πρωταθλήτρια Μίλαν και αν παρουσιαστεί σοβαρή, θα φύγει με το «τρίποντο» από εκεί. Σημαντικές οι απουσίες  των Ζιρού και Ερνάντες, αλλά ο Στέφανο Πιόλι δεν ανησυχεί, αφού πιστεύει σε όλους τους παίκτες του. Δεν «τραβάει» και μεγάλη ανάλυση αυτό το ματς και το σημείο μας είναι το «διπλό» με over 2,5. Οι γηπεδούχοι μπορεί να είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά παίζουν όλα τα παιχνίδια ανοικτά και αυτό είναι στα υπέρ μας!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα