Connect with us

Premier League

Οι οπαδοί της Man United γνωρίζουν ποιον θέλουν να αντικαταστήση τον Harry Maguire από αρχηγό της ομάδας

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωρίζουν ποιον θέλουν για νέο αρχηγό στην ομάδα μετά τον Harry Maguire.

Ο Άγγλος αμυντικός φοράει το περιβραχιόνιο από τότε που ο Άσλεϊ Γιανγκ έφυγε για την Ίντερ – όχι του Μαϊάμι, αλλά του Μιλάνου- τον Ιανουάριο του 2020, όμως, είχε μικρή συμμετοχή στην περσινή Premier League -μόλις 8 αγώνες- ο Έρικ τεν Χαγκ πήρε την απόφαση να τον απομακρύνει από τη θέση του αρχηγού.

Ο Maguire έκανε την ανακοίνωση στον λογαριασμό του στο Twitter σε μια μακροσκελή δήλωση που στη συνέχεια κοινοποίησε και η ομάδα.

Η ανακοίνωση ήταν αναμενόμενη και ο Maguire είπε ότι ήταν «προσωπικά εξαιρετικά απογοητευμένος», αλλά δεσμεύτηκε να στηρίξει όποιον τον αντικαταστήσει στο τιμόνι.

Ο Ραφαέλ Βαράν ήταν αρχηγός στον φιλικό αγώνα με την Λιντς Γιουνάιτεντ την περασμένη εβδομάδα, ενώ ο Κασεμίρο και ο Λουκ Σο φαίνονται αμφότεροι ως υποψήφιοι για τον ρόλο.

Ωστόσο, για πολλούς είναι αδιανόητο ότι ο Μπρούνο Φερνάντες θα είναι ο αρχηγός για τους Κόκκινους Διαβόλους για την νέα σεζόν.

Ο Πορτογάλος διεθνής έχει επιδείξει ηγετικές ικανότητες σε πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν.

Ο Ρίο Φέρντιναντ έχει πει ότι θα ήταν μια «φυσική εξέλιξη» για τον Φερνάντες, με πολλούς οπαδούς της Γιουνάιτεντ να συμφωνούν ότι πρέπει να πάρει το περιβραχιόνιο.

Ο ένας έγραψε: “Ο Μπρούνο Φερνάντες είναι προφανώς ο επόμενος αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν έχει καμία επιλογή. Ο Κασεμίρο θα πρέπει να γίνει ο υπαρχηγός του.

Ένας άλλος είπε: «Δεν υπάρχει κανένας που να αξίζει περισσότερο το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Μπρούνο Φερνάντες».

Ένας τρίτος απηχούσε τις σκέψεις, γράφοντας: “Κανένας παίκτης δεν αξίζει περισσότερο το περιβραχιόνιο από τον Μπρούνο Φερνάντες”.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, ο Τεν Χαγκ ρωτήθηκε αν επέτρεπε στους παίκτες του να αποφασίσουν για τον αρχηγό, αλλά είπε, “Όχι, δεν θα αφήσω τα αποδυτήρια να αποφασίσουν. Αυτό είναι στο χέρι μου”.

Advertisement

Must See

More in Premier League