Connect with us

Αγγλία

Ο Ράιαν Ρέινολντς ανταλλάζει tweets με τους οπαδούς των Spartans ενόψει της αναμέτρησης του Κυπέλλου Αγγλίας

Η Wrexham ΑFC, η οποία έγινε πρόσφατα γνωστή μετά την αγορά του συλλόγου από τους Αμερικανούς ηθοποιούς Ryan Reynolds και Rob McElhenney, αντιμετωπίζει τον σύλλογο από την Northumberland για τον 4ο προκριματικό γύρο του FA Cup.

Ο Ρέινολντς που είναι διάσημος για τον ρόλο του χαρακτήρα της Marvel, Deadpool  και η ομάδα υποστηρικτών των Blyth Spartans, Green Army, αντάλλαξαν μερικά παιχνιδιάρικα tweets. 

Οι Green Army ανέβασαν ένα tweet με ένα πανό που γράφει: «Ετοιμάστε το πρωινό σας και φάτε χορταστικά, για απόψε θα δειπνήσουμε στην κόλαση», μια πρόταση από την γνωστή ταινια οι “300”, μαζί με το κεφάλι του Deadpool καρφωμένο σε ένα δόρι.

Ο ηθοποιός απάντησε λέγοντας: «Η κόλαση λαμβάνει εκπληκτικά θετικές κριτικές στο Yelp», προς διασκέδαση των 20 εκατομμυρίων οπαδών του. Οι Green Army απάντησαν ότι θα του άρεσε μια πίτα στον αγώνα, η οποία “λαμβάνει καλύτερες κριτικές”.

Οι Σπαρτιάτες του Blyth, αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 21η θέση στην 6η κατηγορία (NL North), ενώ η Wrexham, στην 2η μια κατηγορία παραπάνω καικοιτάζει την άνοδο στη League Two με τον αγώνα του Σαββάτου να υπόσχεται μια σκληρή μάχη.

Οι ομάδες συναντήθηκαν για τελευταία φορά το 1978 σε ένα κατάμεστο St James’ Park, με 43.000 οπαδούς και των δυο ομάδων, που είδε τους Blyth Spartans να αποκλείονται από το κύπελλο Αγγλίας λόγω μιας αμφιλεγόμενης απόφασης.

(Με πληροφορίες από την Chronicle Live)

Advertisement

Must See

More in Αγγλία