Connect with us

Super League

ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα

Μεγάλη νίκη με 3-2 μέσα στην Λεωφόρο και παραμένει σταθερά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο δικέφαλος του βορρά έβγαλε ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε έναν άσχημα στημένο Παναθηναϊκό από τον Τερίμ, χτύπησε στην κόντρα επίθεση και έφυγε από το γήπεδο της Λεωφόρου με 3 βαθμούς αφήνοντας στο -4 τους γηπεδούχους.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό όταν ο Μπράντον έκανε μια μεγάλη κούρσα από αριστερά, έδωσε τη μπάλα στον Σοάρες και αυτός τη γύρισε μέσα στην περιοχή όπου ο Ντεσπόντοφ με δυνατό σουτ με το εξωτερικό νίκησε τον Ντραγκόφσκι. Οι πράσινοι ισοφάρισαν με σουτ το Μπερνάρ μέσα από την περιοχή στο 29΄αλλά οκτώ λεπτά αργότερα ο Τόμας διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ.

Οι ασπρόμαυροι “κλείδωσαν” τη νίκη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σβαμπ στο 89ο λεπτό, το οποίο κέρδισε ο Σαμάτα όταν ο Παλάσιος απόκρουσε τη μπάλα με τα χέρια, πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος μετά από σουτ του Τανζανού. Ο Μπέραναρ μείωσε σε 2-3 στο 93′ αλλά δεν ήταν αρκετό.

Παναθηναϊκός (Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης (46’ Πέρεθ), Γέντβαϊ, Αράο, Μλαντένοβιτς (46’ Χουάνκαρ), Κώτσιρας, Τσέριν (79’ Γερεμέγιεφ), Μπακασέτας, Μπερνάρ, Ιωαννίδης, Σπόραρ (46’ Παλάσιος).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σοάρες, Κεντζιόρα (46’ Νάσμπεργκ), Κουλιεράκης, Οτο (77’ Βιεϊρίνια), Μεϊτέ, Σβαμπ, Ντεσπόντοφ (61’ Ζίβκοβιτς), Μουργκ (61’ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Τόμας (72’ Σαμάτα).

Advertisement

Must See

More in Super League