Connect with us

Ολυμπιακοί Αγώνες

Παρίσι 2024: Ουεντά-Καστερά: «Οι απαντήσεις θα δοθούν τον Νοέμβριο»

Η υπουργός Αθλητισμού Αμελί Ουεντά-Καστερά, δήλωσε ότι «οι απαντήσεις θα δοθούν τον Νοέμβριο» όσον αφορά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού το 2024.

Η τελετή δεν θα διεξαχθεί στο Παρκ ντε Πρενς, αλλά, στο Σηκουάνα και όπως είναι αναμενόμενο έγινε αντικείμενο διαπραγματεύσεων μεταξύ της πόλης του Παρισιού, της οργανωτικής επιτροπής και του αρχηγείου της αστυνομίας, μετά τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις και την επίθεση στο Αράς, όπου σκοτώθηκε ένας δάσκαλος, ο φόβος για επιθέσεις έχει θέσει την χώρα σε κόκκινο συναγερμό μετά τον πόλεμο του Ισραήλ με τη Χαμάς.

Ο αριθμός ήταν αρχικά 500.000 δωρεάν θέσεις, με 100.000 θέσεις επί πληρωμή στις χαμηλότερες πλατφόρμες. Αλλά αυτός ο αριθμός δεν έχει ακόμη επισημοποιηθεί.

«Θα έχουμε απαντήσεις γύρω από τον αρχηγό του κράτους ως μέρος ενός μελλοντικού συμβουλίου άμυνας τον Νοέμβριο», διαβεβαίωσε η υπουργός Αθλητισμού Αμελί Ουεντά-Καστερά στο BFM-TV, όταν ρωτήθηκε για αυτό το θέμα.

«Δίνουμε σημασία στο πλαίσιο; Η απάντηση είναι προφανώς ναι. Υπάρχουν μεταβλητές προσαρμογής στις οποίες εργαζόμαστε; Η απάντηση είναι προφανώς ναι. Θα ήταν ανεύθυνο να μην το κάνουμε. Αλλά θέλουμε να διατηρήσουμε την αρχή αυτής της τελετής έναρξης», πρόσθεσε.

Advertisement

Must See

More in Ολυμπιακοί Αγώνες