Connect with us

Στοίχημα

Στον δρόμο της παραμονής, υπάρχουν «δώρα»…..

Σημαντική αγωνιστική απόψε στην Ισπανία, καθώς μόλις τρείς αγωνσιτικές πριν το «φινάλε», πλην της πρωταθλήτριας και τις δύο από τις τρεις υπόλοιπες θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, όλες οι άλλες θέσεις είναι ανοικτές. Εκτός από τις ομάδες που ψάχνουν Ευρώπη, υπάρχουν και αυτές που θέλουν την παραμονή τους στην κατηγορία και στον δρόμο αυτό, θα βρουν πολλά «δώρα»!

20:30 Θέλτα – Χιρόνα

Δεν μπόρεσε η Θέλτα να πάρει κάτι από το ματς με την Μπιλμπάο, έχασε 1-2 εκτός έδρας και με το ρεκόρ της πλέον να είναι στο 10-9-16 με 40-50, δεν έχει «καθαρίσει» με την παραμονή. Οι πέντε βαθμοί που έχει απόσταση από τις επικίνδυνες θέσεις και με τρεις αγωνσιτικές ακόμα, την έχουν στην «πρίζα».

Έτσι, απόψε κόντρα στην επικίνδυνη Χιρόνα θέλει μόνο νίκη, ώστε να μην περιμένει τα άλλα δύο παιχνίδια. Οι φιλοξενούμενοι πάντως και ύστερα από την εντός έδρας ήττα (1-2) από την Βιγιαρεάλ, είδαν ένα σερί τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς ήττα, να «σπάει».

Με το ρεκόρ τους πάντως, να είναι στο 13-9-13 με 55-50, είναι όγδοοι και στο μείον «δύο» από την Μπιλμπάο και την έξοδο στην Ευρώπη. Οπότε, απόψε κόντρα στην Θέλτα θα παίξουν τα «ρέστα» τους, καθώς αν πάρουν το «τρίποντό» θα βάλουν πίεση στην Μπιλμπάο και οι δυο τελευταίες αγωνιστικές θα είναι «δραματικές».

«Must  win» το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες που έχουν αντίθετους δρόμους φέτος. Οι γηπεδούχοι προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό και η Χιρόνα να βγει Ευρώπη! Έτσι και όπως αναμένεται, δύσκολα θα δούμε ποδόσφαιρο αξιώσεων, αφού η τακτική και το…ξύλο θα υπερισχύσουν, όπως είναι λογικό.

Με νίκη «καθαρίζει» απόψε η Θέλτα, αλλά το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι από εκείνα που αν της πεις να πάρει ένα βαθμό χωρίς να παίξει θα πει ναι. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θα περιμένουν τις στιγμές τους, ώστε να πάρουν κάτι από το ματς. Στην τελική πάντως, ούτε αυτούς θα «χαλάσει» η ισοπαλία, από το τίποτα.

Την δεδομένη χρονικής στιγμή είναι καλύτεροι, αλλά σε τέτοια ματς δεν υπάρχει φαβορί. Πάμε έδρα με κλαυτή λοιπόν. Σε τιμές άνω του 1,80 το 1Χ με under 3,5 και ποντάρουμε σε αυτό.

20:30 Ρεάλ Σοσιεδάδ – Αλμερία

«Αστεράτη» ήταν η νίκη που πήρε η Σοσιεδαδ στην έδρα της Μπαρτσελόνα πριν λίγα βράδια. Η ομάδα του Αλγκουαθίλ, εκτός ότι «έσπασε» μια αρνητική παράδοση τριάντα δύο χρόνων χωρίς νίκη στην Βαρκελώνη, με το τελικό 2-1 αυτό, έφτασε στο 19-8-8 με 47-32 το ρεκόρ της και είναι στο συν «πέντε» από την Βιγιαρεάλ.

Τέταρτη στην βαθμολογία η Σοσιεδάδ λοιπόν και αν απόψε κερδίσει την Αλμερία, θα βρεθεί ακόμα πιο κοντά στα «αστέρια». Μια Αλμερία που ακόμα δεν έχει «καθαρίσει» την παραμονή στην κατηγορία.

Την αγωνιστική που πέρασε πάντως μια παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κέρδισε εύκολα 3-0 την Μαγιόρκα και έφτασε στο 11-6-18 με 46-61 το ρεκόρ της, έχοντας παράλληλα από «κάτω» της, πέντε ομάδες που παλευτούν για τον ίδιο στόχο.

Μεγάλο το «αβαντάζ» της δηλαδή, αφού θεωρικά και στις τρείς αγωνιστικές που απομένουν, ένα-δύο βαθμοί είναι αρκετοί για τον στόχο της. Στα του σημείου μας τώρα. Η Σοσιεδάδ ύστερα από το σπουδαίο «διπλό» επί της «Μπάρτσα» και εδώ που έχει φέρει τα πράγματα, δεν έχει γυρισμό. Νικάει απόψε και ουσιαστικά «τελειώνει» την Βιγιαρεάλ για την τέταρτη θέση.

Δίκαια είναι το φαβορί απόψε και θα την εμπιστευθούμε. Η αλήθεια είναι πως η Αλμερία και εκτός έδρας είναι ακίνδυνη. 1-4-12 με 17-39 το ρεκόρ της. Οπότε ένα ποντάρισμα στον «άσσο» με under 4,5 είναι εφικτό και σε καλή απόδοση, αφού οι γηπεδούχοι θα παίξουν όσο χρειαστεί….

23:00 Βαγιαδολιδ – Μπαρτσελόνα

Κλείνουμε τις επιλογές μας, με ακόμα ένα παιχνίδι από το Ισπανικό πρωτάθλημα, όπου έχει «μονόπλευρο» ενδιαφέρον. Με «κάτω» τα χέρια έχασε η Βαγιαδολίδ στην έδρα της Κάδιθ, σε έναν αγώνα «εξάποντο» για την παραμονή στην κατηγορία.

Το τελικό 0-2 είναι και τιμητικό για την Βαγιαδολίδ, αφού σε κανένα  σημείο του αγώνα δεν ήταν απειλητική και ήταν όλο «πίσω» από την μπάλα. Στο 10-5-20 με 30-62 πλέον το ρεκόρ της, τρίτη από το τέλος  και αν δεν κερδίσει απόψε την Μπαρτσελόνα, θα πρέπει αν αρχίσει τα «πλάνα» της, για την δεύτερη κατηγορία.

Η ομάδα του Τσάβι τώρα και έχοντας το μυαλό της στα «πανηγύρια» και την «φιέστα» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχασε εντός έδρας από την Σοσιεδαδ με 1-2, αλλά αυτό δεν την ένοιαξε καθόλου.

Ούτε απόψε θα την νοιάξει φυσικά. Είπαμε, οι ομάδες που «ψάχνουν» την παραμονή στην κατηγορία και ειδικά αυτές τις αγωνιστικές, θα βρούνε «δώρα μπροστά τους. Το θέμα είναι, να μπορέσουν να τα πάρουν.

Ρίσκο το ποντάρισμα την δεδομένη χρονική στιγμή στους γηπεδούχους, αλλά αυτοί είναι που «καίγονται» και αν αξίζει κάτι στοιχηματικά στο ματς αυτό, είναι ένα «ποντάρισμα» πάνω τους. 1Χ με under 4,5 λοιπόν και αναμένουμε.

Συνοπτικά προτείνω

Θέλτα – Χιρόνα : 1X / under 3,5 (1,82 – 1,90)

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Αλμερία : 1 / under 4,5 (1,72 – 1,85)

Βαγιαδολίδ – Μπαρτσελόνα :  1X / under 4,5 (2,15 – 2,30)  

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα