Connect with us

Στοίχημα

Το κέρδος σήμερα θα έρθει από την Σκωτία. Από τις «μικρές» κατηγορίες!

Καλησπέρα κόσμε. Εχτές ήμασταν άστοχοι σε σχεδόν όλες τις επιλογές μας και δεν υπάρχει δικαιολογία. Το κλείνω το χθεσινό χωρίς πολλά-πολλά και πάω στο σημερινό. Ούτε εδώ θα πούμε πολλά. Πέντε επιλογές σήμερα για πολλή χρήμα. Χρήμα που θα μας βγάλει τα έξοδα για το Πάσχα, αλλά και το καλοκαίρι!

17:00 ΑΛΟΑ – Έντινμπουργκ

Αρχή θα κάνουμε με αγώνα από την Λιγκ «ένα» της Σκωτίας. Στην έδρα της επικίνδυνης ΑΛΟΑ «δοκίμαζε» τις αντοχές του το Έντιμπουργκ, που ύστερα από την εντός έδρας ήττα (0-1) από την καλύτερη Ντανφέρμλιν, έμεινε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Στο παιχνίδι αυτό δεν ήταν καθόλου καλό και μάλλον, «λύγισε» από το άγχος, αφού αν κέρδιζε θα ήταν μόνο πρώτο στην βαθμολογία.

Η ΑΛΟΑ τώρα, βρίσκεται στην πέμπτη θέση και είναι από τις ομάδες που «κυνηγάνε» την άνοδο. Την αγωνιστική που πέρασε μάλιστα, πήρε σπουδαίο «διπλό» στην Κουίν Οφ Σάουθ. Δίκαιο το τελικό 2-1 πάντως, αφού ήταν καλύτερη. Κομβικής σημασίας παιχνίδι το αποψινό και για τις δύο ομάδες, αφού αν υπάρξει νικητής, θα έχει κάνει ακόμα ένα τεράστιο «βήμα» ανόδου.

Το Έντιμπουργκ και γενικά όταν δεν παίζει στην έδρα του, αποβάλει το άγχος και αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει κερδίσει στις περισσότερες έδρες των ομάδων που έχουν του ίδιο στόχο. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί υπάρχουν αυτές οι αποδόσεις στο «σετ», που δεν είναι καθόλου δίκαιες. Στην έδρα αυτήν επίσης έχει και το «πάνω»  χέρι παραδοσιακά. 2Χ με over 1,5 το σημείο μας και πάμε στα επόμενα.

17:00 Ντανφέρμλιν – Πίτερχεντ

Μένουμε στην ίδια κατηγορία και σε ένα παιχνίδι, όπου έχει φαβορί και μάλιστα μεγάλο. Πρώτη και καλύτερη ως τώρα η Ντανφέρμλιν στην βαθμολογία, όπου με το τεράστιο «διπλό» στο Έντινμπουργκ, πριν λίγες μέρες, επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της. Το τελικό 1-0 πέρα για πέρα δίκαιο αφού η αντίπαλη ομάδα, δεν έκανε τίποτα για να της βάλει «δύσκολα».

«Ουραγός» στον βαθμολογικό πίνακα η Πίτερχεντ που στο 0-3 με την Ερντριόνιανς, δεν μπόρεσε να κάνει ούτε μία τελική. Λογικό βέβαια, αφού μιλάμε για την ομάδα με το χειρότερο ρόστερ στην κατηγορία (1-5-14 με 10-48) και το πιο μικρό σε ηλικία. Η νίκη των γηπεδούχων εδώ, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη λοιπόν, που πάντως στην έδρα τους δεν εντυπωσιάζουν τόσο. 4-5-0 με 12-8.

Με την φιλοξενούμενη ομάδα όμως, να μην μπορεί να κερδίσει ούτε στην προπόνηση, νομίζω η Ντανφέρμλιν θα έχει ένα πολλή εύκολο απόγευμα. Πάμε σε μία νίκη τους με over 2,5 λοιπόν και μέχρι εκεί.

17:00  Φόρφαρ – Νταμπάρτον

Μένουμε Σκωτία και «πέφτουμε» μία κατηγορία πιο κάτω και πιο συγκεκριμένα στην Λιγκ «δύο». Στην έδρα της Φόρφαρ θέλει να συνεχίσει το σερί ανόδου η Νταμπάρτον, που την περασμένη  αγωνιστική κέρδισε την Άλμπιον Ρόβερς 1-0 και διατήρησε το συν «τέσσερα» από την Στέρλινγκ Άλμπιον. Αυτές είναι οι δύο ομάδες που ξεχωρίζουν στην κατηγορία κιόλας.

Η γηπεδούχος ομάδα τώρα και στο εκτός 2-0 με την Ανάν, ήταν πολύ καλή και πήρε δίκαια την νίκη. Μια νίκη που την «ξεκόλλησε» και από τον «πάτο» της βαθμολογίας. Η Νταμπάρτον όμως δεν είναι Ανάν, αφού είναι η ομάδα με το καλύτερο και πιο έμπειρο ρόστερ στην «Λίγκα» Δίκαια είναι λοιπόν και το φαβορί για την νίκη σήμερα.

Οι αποδόσεις είναι πολλή «χαμηλές» όμως, ώστε να πάμε έτσι απλά στο «διπλό». Μπορεί να είναι ανώτερη σαν ομάδα από την Φόρφαρ, αλλά εκτός έδρας έχει κάνει κάτι «δωράκια» σε παιχνίδια που δεν περίμενε κανείς.  Με κάλυψη λοιπόν και 2Χ και over 1,5.

19:00  Λέτσε – Μίλαν

Επειδή βαρεθήκαμε την Σκωτία, πάμε Ιταλία. Στην Λέτσε θέλει να «πνίξει» τον καημό της η Μίλαν για τον απροσδόκητο αποκλεισμό από το κύπελλο. Ήττα-σοκ από την Τορίνο στο Μιλάνο με 0-1 και ο ένας στόχος της ομάδας του Πιόλι, αποτελεί παρελθόν. «Στροφή» στο πρωτάθλημα πλέον για την Μίλαν και στον δύσκολο αγώνα με την Λέτσε, ο Ιταλός τεχνικός, θέλει συγκέντρωση από τους παίκτες του, ώστε να φύγουν με το «τρίποντο», που θα κλείσει λίγο την «ψαλίδα» από την πρώτη Νάπολι.

Οι γηπεδούχοι τώρα και με το εκτός έδρας 0-0  στην Σπέτσια, συμπλήρωσαν πέντε ματς χωρίς ήττα έδειξαν πως η παραμονή στην κατηγορία (αυτός είναι ο στόχος), θα εξαρτηθεί από αυτούς και μόνο  αυτούς. Την δεδομένη χρονική στιγμή και στην αγωνιστική κατάσταση που είναι η Λέτσε, η λογική λέει μακριά από το 1,60 -1,70 της Μίλαν.

Η Μίλαν όμως και με Πιόλι σπάνια την «πατάει» σε τέτοιου είδους ματς. Αυτό ήταν το «όπλο», που της έδωσε το πρωτάθλημα εξάλλου Θα πάμε κόντρα στην λογική εμείς όμως. Η «σοβαρή» Μίλαν λοιπόν, μπορεί να πάρει την νίκη και να μας πληρώσει. Για να ανεβάσουμε την απόδοση βέβαια, θα «κολλήσουμε» και το over 1,5.

22:30 Μπράγκα – Μποαβίστα

Τελευταία επιλογή μας για σήμερα, έρχεται Πορτογαλία. Το ότι γίνεται καταπληκτική δουλειά στην Μπράγκα και ότι τίποτα δεν είναι στην τύχη, έδειξε ο σύλλογος για ακόμα μία φόρα φέτος. Στον αγώνα κυπέλλου με την Γκιμαράες και ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 0-2 δέκα λεπτά την λήξη, έκανε το αδιανόητο και «γύρισε» το ματς μέσα πέντε λεπτά και πήρε την πρόκριση.

Στο πρωτάθλημα τώρα και ύστερα από το «επιβλητικό» 4-0  στην Σάντα Κλάρα, άφησε τρίτη την Πόρτο  και είναι στο μείον «έξι» από την πρώτη Μπενφίκα.

Η Μποαβίστα  τώρα και ύστερα από την νίκη πέτυχε με την Ζιλ Βισέντε, έβαλε τέλος στην αγωνιστική «κατρακύλα» έξι παιχνιδιών και βρέθηκε από το «πουθενά» στην μέση της βαθμολογίας. Στην κυριολεξία από το «πουθενά».

Απόψε το «έργο» της είναι πολλή δύσκολο όμως, καθώς η Μπράγκα είναι σε τρομερή κατάσταση, με μία επίθεση που πετάει «φωτιές» και σκοράρει από παντού. Λογικά είναι το «αουτσάιντερ» στην αναμέτρηση λοιπόν, αλλά οι αποδόσεις δεν «ψήνουν». Κάποια στιγμή και εντελώς φυσιολογικά, θα κάνουν και την  «κοιλιά» τους οι γηπεδούχοι. Προτιμότερο να πάμε σε ένα ποντάρισμα στο over 2,5 λοιπόν και τίποτα άλλο!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα