Connect with us

Κοινωνία

Το Μπάκιγχαμ έβαλε τέλος στις φήμες σχετικά με την κατάσταση της υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας

Με ένα σύντομο βίντεο το παλάτι του Μπάκιγχαμ έβαλε φρένο στις φήμες σχετικά με την κατάσταση της υγεία ΛΣ της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κάθριν, ήταν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ υποβαλλόταν σε θεραπεία για τον καρκίνο, ανακοίνωσε την Παρασκευή 22 Μαρτίου.

«Τον Ιανουάριο, υποβλήθηκα σε μεγάλη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά στο Λονδίνο και εκείνη την εποχή θεωρήθηκε ότι η κατάστασή μου δεν ήταν καρκινική», είπε σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο X. «Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής, ωστόσο, μετά την επέμβαση ο καρκίνος παρέμεινε.”

Λεπτομέρειες σχετικά με το είδος του καρκίνου που έχει διαγνωστεί η πριγκίπισσα δεν έχουν αποκαλυφθεί. Ωστόσο, η Κάθριν είπε ότι αναρρώνει και ότι «είναι καλά».

«Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό πήρε χρόνο», είπε. «Μου πήρε χρόνο για να συνέλθω από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση για να ξεκινήσω τη θεραπεία μου. Αλλά το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις με τρόπο που τους ταιριάζει και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαι εντάξει. Όπως τους είπα, είμαι καλά. Γίνομαι πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας σε πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπεύσω στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου.» Είπε και συνέχισε.

«Για όλους όσους αντιμετωπίζουν αυτή την ασθένεια, σε οποιαδήποτε μορφή, παρακαλώ μην χάσετε την πίστη ή την ελπίδα», είπε. “Δεν είσαι μόνος.”

Δείτε το βίντεο εδώ.

Advertisement

Must See

More in Κοινωνία