Connect with us

Στοίχημα

Τρομερή η παράδοση της Μπράιτον με την Νιούκαστλ. Με «λύσσα» για τον τελικό Λεβερκούζεν και Ρόμα!

Επιστροφή της στήλης ύστερα από μερικές και αυτή γίνεται σε μέρα, όπου υπάρχει «ζωή» στο κουπόνι και δεν είναι όπως τις προηγούμενες. Τις «ρεβάνς» για τα ημιτελικά, τόσο του Κόνφερενς όσο και του και του Γιουρόπα Λιγκ έχουμε απόψε και θα ασχοληθούμε με δύο παιχνίδια από τις διοργανώσεις αυτές. Στο «μενού» υπάρχει και ένα εξ αναβολής παιχνίδια για την «Πρέμιερ Λιγκ» όμως και μάλιστα πολύ κρίσιμο, μιας και δίνει Ευρωπαϊκό «εισιτήριο»….

21:30  Νιούκαστλ – Μπράιτον

«Μούσκεμα» τα έκανε η Νιούκαστλ στο εκτός με την Λιντς πριν λίγες μέρες και τρείς «στροφές» πριν το τέλος της χρονιάς, έβαλε σε κίνδυνο την συμμετοχή της, στην «τετράδα». Το τελικό 2-2, αν αδικεί κάποια ομάδα, αυτήν είναι η Λιντς, που αν και βρέθηκε να χάνει, δεν το έβαλε κάτω, ισοφάρισε το παιχνίδι και είχε και ευκαιρίες λίγο πριν το «φινάλε», ώστε να πάρει ακόμα και την νίκη.

Οι «καρακάξες» μετά την ισοπαλία αυτήν, έφτασαν το ρεκόρ στο 18-12-5 με 63-31, είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αλλά έχουν πίσω τους και στον «πόντο» την Γιουνάιτεντ και στο συν «δυο» την Λίβερπουλ, που έχει πάρει «φόρα». Έτσι, απόψε κόντρα στην Μπράιτον, μόνο η νίκη είναι θεμιτό αποτέλεσμα και τίποτα άλλο.

Μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα είναι η Μπράιτον για την Νιούκαστλ όμως. Η ομάδα του Έντι Χάου πάει με την ψυχολογία στα ύψη, για το ματς αυτό, αφού αν το πάρει «κλειδώνει» την συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ. Θα βρεθεί στο συν «τέσσερα» από την Τότεναμ και θα έχει και παιχνίδι λιγότερο.

Την Κυριακή που μας πέρασε, η Μπράιτον έστησε «πάρτι» στο Λονδίνο, αφού κέρδισε την Άρσεναλ 3-0, με το τελικό σκορ να την αδικεί κιόλας. 17-7-10 με 66-45 η ομάδα Χάου, στην σεζόν της «ζωής» της και έκτη στην βαθμολογία.

Στα του σημείου μας τώρα. Κοιτώντας τις αποδόσεις με πιάσανε γέλια. Μπορεί να κάνει καλή χρονιά η Νιούκαστλ και να δείχνει έτοιμη για το «βήμα» παραπάνω στα μάτια των πολλών, στα δικά μου όχι όμως. 1-6-4 το ρεκόρ της με την Μπράιτον, σε επίπεδο «Πρέμιερ Λίγκ» κόντρα στην Νιούκαστλ και σίγουρα αυτός είναι ένας πολύ κάλος λόγος να αποφύγουμε τον «άσσο» του 2,10 – 2,20.

Ακόμα ένας λόγος για να μη κοιτάξουμε τον «άσσο», είναι ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν κρατήσει το «μηδέν» με την Νιούκαστλ οκτώ φόρες. Σύμπτωση αποκλείεται να είναι πάντως! Ο Χάου σε οκτώ αναμετρήσεις με την Νιοκάστλ «τρέχει» σερί 5-2-1. Δεν θέλω άλλα για να πάω στο 2Χ με over 1,5, που μόνο ρίσκο δεν είναι με την πορεία που κάνει φέτος η Μπράιτον. Από 2,15 και πάνω υπάρχει στις εταιρίες.

22:00 Μπάγερ Λεβερκούζεν – Ρόμα

Πάμε στο Γιουρόπα Λιγκ τώρα και στο ματς της Λεβερκούζεν με την Ρόμα. Η νίκη των «Ρωμαίων» με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι πριν λίγα βράδια στην Ιταλία, τους δίνει ένα προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό, αφού πάνε για δύο αποτελέσματα απόψε.

Σε αντίθεση με την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, όπου θέλει νίκη με τουλάχιστον ένα τέρμα, ώστε να πάει το ματς στην παράταση και από εκεί και πέρα, ότι έρθει. Για να λέμε την αλήθεια πάντως, η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στην Ρώμη, αφού και οι δύο ομάδες, είχαν τις εύκαιρες τους. Λιγοστές, αλλά τις είχαν.

Την πρόκριση στον τελικό την θέλουν αμφότερες οι δύο ομάδες, αφού όπως όλα δείχνουν, χάνουν την «τετράδα» στα εγχώρια και μόνο μέσο κατάκτησης του Γιορόπα Λιγκ θα παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Στα του σημείου μας τώρα. Δεν περιμένω παιχνίδι, όπου θα έχει τις ευκαιρίες την μία μετά την άλλη (βάσει λογικής φυσικά μιλάω και σκοπιμότητας) και θα είναι πάνω-κάτω, όπως το πρώτο, με την μόνη διαφορά μόνο, πως οι Γερμανοί θα προσπαθήσουν να κάνουν «παιχνίδι». Θέλουν γκολ εξάλλου, αφού με ισοπαλία, μένουν «σπίτι» τους.

Αυτού τους είδους τα παιχνίδια, είναι για τον Μουρίνιο ότι πρέπει, αφού τα πάει σε χαμηλό «τέμπο» πάντα και του βγαίνουν τις περισσότερες φορές. Ειδικά τώρα που έχει αυτό που θέλει και σίγουρα θα «δώσει» γήπεδο στην αντίπαλη ομάδα, περιμένοντας απλά την στιγμή της ομάδα του για να «χτυπήσει».

Πολύ έμπειρους πάικτες έχει μπροστά η Ρόμα και ικανούς να κάνουν γκολ και την «μισή» ευκαιρία που θα τους δοθεί. Όπως ακριβώς έκαναν και στο πρώτο ματς δηλαδή και πήραν την νίκη. Σε αποδόσεις άνω του 3,90 το «διπλό» και θα ρισκάρω σε αυτό χωρίς δεύτερη σκέψη!

22:00 Άλκμααρ – Γουέστ Χαμ

Πάμε Κόνφερενς τώρα και στο παιχνίδι της Άλκμααρ με την Γουέστ Χαμ. Η ομάδα της Αγγλίας έχει πάρει πολύ «ζεστά» την διοργάνωση και έχει φτάσει στα ημιτελικά δίκαια, παίζοντας μάλιστα καλό ποδόσφαιρο. Δίκαιο ήταν και το τελικό 2-1 του πρώτου αγώνα στο Λονδίνο, για την ομάδα του Μόγιες πάντως, που της αρκεί μια απλή ισοπαλία, ώστε να βρεθεί στον μεγάλο τελικό.

Τελικό θέλουν και οι Ολλανδοί εδώ που έφτασε το πράγμα πάντως και το πιστεύουν. Εξάλλου έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά, κάνοντας εκπληκτικές εμφανίσεις και….ανατροπές. Ανοικτά και χωρίς άγχος παίζουν σε όλη την διοργάνωση οι της Άλκμααρ και το ίδιο θα κάνουν και απόψε που «κυνηγάνε» το σκορ.

Δεν θα μπω σε παραπάνω αναλύσεις και «ξεψείρισμα» για το ματς αυτό και θα πάω απλά στο over 2,5, που το βρίσκουμε σε τιμές άνω του 1,90 και με το «στιλ» παιχνιδιού των δύο ομάδων, μπορεί να επιβεβαιωθεί νωρίς – νωρίς στον αγώνα.

Συνοπτικά προτείνω

Νιούκαστλ – Μπράιτον : X2 / over 1,5 (2,10 – 2,25)

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Ρόμα : 2 (3,93 – 4,15)

Άλκμααρ – Γουέστ Χαμ : Over 2,5 (1,90 – 2,05)                      

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα