Connect with us

Στοίχημα

Χαλαρό ποντάρισμα σε εφικτά σημεία!

Καλημέρα κόσμε, πολύ κοντά σε ένα αρκετά ικανοποιητικό ταμείο έφτασε η στήλη εχθές, αλλά η τύχη δεν μας ήθελε. Και το εννοώ αυτό, αφού αν κοιτάξει κανείς πόσες τελικές έγιναν στον αγώνα της Χάρτπουλ με την Σόλιχαμ (1-1 το τελικό αποτέλεσμα), δεν θα πιστεύει πως δεν ήρθε over αυτό το ματς. Οι άλλες δύο επιλογές πάντως, πέρασαν «αέρα». Έτσι, σε μία μέρα σαν την χθεσινή που το κουπόνι ήταν «νεκρό», κλείσαμε με δύο στα τρία. Σήμερα η μέρα έχει φιλικές αναμετρήσεις από Εθνικές ομάδες, που όμως δεν είναι για να «τρελαίνεται» κάποιος. Έτσι, θα πάμε με κάποια σημεία, που ούτε ρίσκο αποτελούν, ούτε βεβαία, είναι για μεγάλο ποντάρισμα.

17:30 Η.Α.Ε. – Αργεντινή

Πρώτη επιλογή μας, όπου δεν «σηκώνει» καθόλου ανάλυση (οι λόγοι είναι ξεκάθαρα αγωνιστικοί), έρχεται από το φιλικό της Αργεντινής με τα Η.Α.Ε. Λόγο για φαβορί δεν κάνουμε, αλλά ούτε και για κάποιο σημείο. Εξάλλου το «διπλό» του 1,05 είναι για γέλια. Πάμε στο over 1,5 ημιχρόνου εμείς που έχει καλύτερη απόδοση.

19:00 Τσεχία – Νήσοι Φερόε

Ακόμα ένα ματς φιλικού χαρακτήρα, όπου δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με σημείο, είναι αυτό της Τσεχίας με τα Νησιά Φερόε. Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, αλλά οι αποδόσεις είναι απλά για γέλια. Over 1,5 ημιχρόνου λοιπόν και τίποτα άλλο.

19:00 Ομάν – Γερμανία

Κλείνουμε με ακόμα ένα παιχνίδι, που έχει ξεκάθαρο φαβορί, αλλά έχει αποδόσεις που δεν ασχολούνται ούτε οι «μπουκ». Η Γερμανία κόντρα στο Ομάν και να μην μπει στο γήπεδο, θα κερδίσει. Πάμε στο over 1,5 ημιχρόνου λοιπόν και από εκεί και πέρα, κοιτάμε στο live το ματς αυτό.

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα