Connect with us

Στοίχημα

Να γυρίσει τον «διακόπτη» θέλει η Αϊντραχτ και να μπει στον δρόμο, για τα «αστέρια»!

Καλημέρα φίλοι και καλό τριήμερο να έχουμε. Τελείωσε το «μαρτύριο» των Εθνικών ομάδων επιτέλους και από σήμερα κιόλας, τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι στην τελική τους ευθεία. Μέχρι τον Ιούνιο θα πάμε σερί. Τι καλύτερο για εμάς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο και φυσικά το στοίχημα!

21:30 Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Μπόχουμ

Από Γερμανία η πρώτη μας επιλογή για απόψε και μάλιστα από παιχνίδι πολύ κομβικής σημασίας. Τόσο η Αϊντραχτ όσο και η Μπόχουμ, θέλουν απόψε το «τρίποντο» ώστε να μην βγουν εκτός στόχων πρόωρα. Οι γηπεδούχοι μετράνε ένα σερί πολύ άσχημο, (έξι ματς χωρίς νίκη δεν είναι και λίγα εξάλλου) τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα και αυτό απόψε πρέπει να αλλάξει με κάθε τρόπο και κόστος.

11-7-7 με 46-36, έκτη στην βαθμολογία και στο μείον «έξι» από την «τετράδα» η Αϊντραχτ, που μέσα στην «εξάδα» χωρίς νίκη ήταν και οι δύο ήττες από την Νάπολι  στα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί που θέλει να ξανά παίξει του χρόνου. Πριν την διακοπή έχασε από την Ουνίον εκτός έδρας με 0-2, σε ένα ματς, όπου ήταν πολύ καλύτερη από την αντίπαλη πομάδα, αλλά πολύ άτυχη ταυτόχρονα.

Η Μπόχουμ από την μεριά της και ύστερα από τις δύο σερί νίκες (2-0 εκτός την Κολωνία και 1-0 εντός την Λειψια), είδε το ρεκόρ της να φτάνει στο 8-1-16 με 27-56, αλλά να βρίσκεται πλέον «καβάλα» στο άλογο, σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή της στην κατηγορία. Στο μείον «τέσσερα» από τις επικίνδυνες θέσεις και είναι αυτή που ορίζει την τύχη της από εδώ και πέρα.

«Τελικός» με το «καλημέρα» για Άϊντραχτ και Μπόχουμ λοιπόν, αλλά υπάρχει φαβορί στον αγώνα, αν με ρωτάτε. Δώδεκα ήττες στα δεκατέσσερα εκτός έχει η Μπόχουμ φέτος που στην έδρα της Αϊντραχτ «πελαγοδρομεί» ιστορικά. 24-7-5 υπέρ των γηπεδούχων η παράδοση και αυτό μας δείχνει τον δρόμο, σε ότι έχει να κάνει με το σημείο μας.

Σαφέστατα όμως, είναι και καλύτερη ομάδα από την Μπόχουμ και απόψε θα μπει με «φορά» στον αγωνιστικό χώρο. Πάμε στον «άσσο» με over 2,5 (από 2,30 μέχρι και 2,50 το βρίσκουμε) λοιπόν, καθώς το «έχει» αυτό το «ζευγάρι». 3-0 είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο η Μπόχουμ!

22:00 Μπέρνλι – Σάντερλαντ

Τα τυπικά απομένουν για να επιτρέψει στην «Πρέμιερ Λιγκ» η Μπέρνλι. Η ομάδα του Κομπανί είναι και με διαφορά η καλύτερη στην «Τσάμπιονσιπ», με το 24-11-2 και τα 74-29 τέρματα, να δείχνουν του λόγου το αληθές. Στην έδρα της τώρα, εκεί και αν «τρομάζει». 14-5-0 με 43-13 τέρματα, είναι ένα ρεκόρ μοναδικό για τα δεδομένα της κατηγορίας, αφού οι ομάδες που έχουν κρατήσει το αήττητο σε αυτό το πρωτάθλημα, είναι μετρημένες στα «δάκτυλα».

14-11-13 με 53-46 ρεκόρ «τρέχει» η Σαντερλαντ από την μεριά της που στην «μάχη» για μία θέση στα πλέι-οφ, έχει μείνει πίσω, αλλά όχι σε απαγορευτική απόσταση. Στο μείον «πέντε» είναι εξάλλου και αν καταφέρει να πάρει κάτι από το αποψινό ματς, θα μπει για τα καλά σε διεκδίκηση.

Δύσκολο το «έργο» της πάντως, μιας και η Μπέρνλι είναι ένα «επίπεδο» πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας και δίκαια φαβορί στο συγκεκριμένο ματς. Οι αποδόσεις όμως, είναι κάπως «πονηρές» και προτιμώ να πάω στο over 2,5 (από 1,70 μέχρι 1,90), αφού και οι δυο ομάδες σκοράρουν με ευκολία. ΥΓ. Δεκαεννέα ματς εκτός έδρας για την Σάντερλαντ φέτος και έχει σκοράρει στα δέκα επτά!

14:45 Καλλιθέα – Προοδευτική

Η τελευταία μας επιλογή για σήμερα, έρχεται από αρκετά νωρίς. Σε λίγες ώρες συγκεκριμένα και από Ελλάδα μάλιστα. Την Προοδευτική υποδέχεται η Καλλιθέα και στην προσπάθεια που κάνει για την πρώτη θέση και την απευθείας άνοδο στην «Σούπερ Λιγκ», δεν θέλει να πέσει σε «λακκούβα».

10-3-1 με 26-9 το ρεκόρ της και στην έδρα της «τρέχει» 6-0-0 με 15-4. Οι φιλοξενούμενοι τώρα και αν αναλογιστεί κανείς πως άρχισαν την χρονιά και πως εξελίσσεται, δεν θα πρέπει να έχουν κανένα παράπονο, αφού από το «πουθενά» πάνε να σωθούν. 4-2-9 με 8-22 το ρεκόρ τους που εκτός έδρας δεν «τρομάζουν» ιδιαίτερα. 1-2-4 με 4-10 τέρματα.

1,25 και 1,35 σε αγώνα για την Ελλάδα και την δεύτερη Εθνική, δεν το κοιτάμε καν. Και ας είναι φαβορί οι γηπεδούχοι και δίκαια μάλιστα. Ο «άσσος» από ημίχρονο όμως, είναι εφικτός και σε αποδόσεις άνω του 1,80, αξίζει!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα