Connect with us

Στοίχημα

Τα γκολ μας πληρώνουν σήμερα!

Καλημέρα φίλοι μου, εδώ ήμαστε πάλι «πιστοί» στο ραντεβού μας, όπως πάντα. Κοιτώντας το κουπόνι σήμερα το πρωί, αν και Κυριακή, δεν βρήκα κάτι να με «ψήνει». Παράξενο πάντως, αφούτα πρωταθλήματα είναι όλα σε «δράση». Υπάρχουν και αυτές οι μέρες όμως. Τρία ματς τα βρήκα πάντως και βγάλανε σημεία για ποντάρισμα. Πάμε να τα δούμε στα γρήγορα.

16:30 Ουνιόν Βερολίνου – Γκλάντμπαχ

Από την Γερμανία έρχεται η πρώτη επιλογή μας και στο Ουνιόν – Γκλάντμπαχ θα πάει όλων το μυαλό στον «άσσο». Δίκαια πάντως, αφού κάνει τρομερή χρονιά η γηπεδούχος ομάδα και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η φιλοξενούμενη ομάδα όμως, δεν είναι να την υποτιμήσει κανείς και πόσο μάλλον η Ουνιόν, που είναι μία ομάδα που κάνει «βήματα» μεν, αλλά δεν ξέρουμε κατά πόσο θα την «ζαλίσουν» οι πρώτες θέσεις. Δεν υπάρχει λόγος να πάμε σε σημείο εδώ (όλα είναι πιθανά) και το over 2,5 είναι μια πιο ασφαλής επιλογή, μιας και οι δύο ομάδες μπροστά είναι πολύ καλές.

17:00 Σερένγκ – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ

Πάμε σε μια άλλη Ουνιόν τώρα, που και αυτή κάνει πρωταθλητισμό και είναι ψηλά στην βαθμολογία της χώρας της. Ο λόγος για την Σιλουάζ του Βελγίου, που δίνει έναν «φαινομενικά» εύκολο αγώνα με την Σερένγκ, που όπως όλα δείχνουν του χρόνου θα παίζει στην πιο κάτω κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτερη σαν ομάδα και δίκαια λογίζονται ως φαβορί. Οι αποδόσεις όμως, δεν είναι για εμάς. Τρομερή επίθεση η Ουνιόν (29-18 τέρματα), τραγική άμυνα οι γηπεδούχοι (14-24) και θα πάμε απλά, στο να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα το φαβορί.

21:45 Λυών – Λιλ

Κλείνουμε τις επιλογές μας, με αγώνα από την Γαλλία και τι αγώνα μάλιστα. Την Λιλ υποδέχεται αργά το βράδυ η Λύων, που με τον Μπλαν στον πάγκο της πέτυχε την πρώτη νίκη την αγωνιστική που πέρασε. «Δραματική» βέβαια, αλλά δεν παύει να είναι νίκη. Έξι ματς χωρίς νίκη ήταν η Λυών και το σερί σταμάτησε με το 2-1 στην Μονπελιέ. Δίκαια πάντως, αφού ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα η ομάδα του Μπλαν.

«Δραματική» νίκη πηρέ και η Λιλ την αγωνιστική που πέρασε. Το τελικό 4-3 με την Μονακό, σε ένα «τρελό» ματς, ήταν το τρίτο στην σειρά «τρίποντο» και αυτό σταθεροποίησε την Λιλ στην έκτη θέση και στο μείον πέντε από την δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Αμφίρροπη αναμέτρηση απόψε στο «Ζερλάν» πάντως, αν και η Λιλ «πατάει» καλύτερα από την Λυών ως στιγμής. Με Μπλαν δείχνει πως αλλάζει κάτι στους γηπεδούχους, αλλά είναι απαγορευτικό ένα ποντάρισμα σε αυτούς και οι αποδόσεις λάθος. Επιθετικές ομάδες αμφότερες και ένα ποντάρισμα στα τέσσερα με πέντε τέρματα είναι ρίσκο. Πληρώνει καλά όμως και η παράδοση έχει πολλά γκολ στα μεταξύ τους, πλην της περσινής χρονιάς.

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα