Connect with us

Premier League

Από την Corinthian-Casuals στην Brentford FC!

Οι Reggie Rose και Omaru King από τις Ακαδημιες της Corinthian-Casuals (σε συνεργασία με την Kinetic Academy) και τις Non League κατηγορίες θα βρεθούν στην Premier League και στην Brentford FC!

Ο τερματοφύλακας Reggie Rose, έπαιξε και στους 11 αγώνες για το FA Youth Cup φορώντας τα γάντια των Casuals, την περασμένη σεζόν, όταν και έφτασαν μέχρι και τον 2ο γύρο και αποκλειστηκαν από την Cambridge United.

Ο Omaru King εντάχθηκε την φετινη σεζόν στις Ακαφήμιες της ομάδας και αγωνιστηκε και στους 5 αγώνες του FA Youth Cup, μάλιστα πέτυχε και 1 γκολ.

Και οι δύο παίκτες έχουν αγωνιστεί στην National League U19 Alliance (το υψηλότερο Non League πρωτάθλημα) όπου έχουν κερδίσει αυτήν τη στιγμή 4 στους 5 αγώνες.

O πρόεδρος της ομάδας, Brian Vandervilt, δήλωσε στο Kinetic Academy: “Είμαστε απίστευτα περήφανοι για τη συνεργασία μας με την Kinetic Academy και ήταν μεγάλη χαρά να παρακολουθούμε τις ομάδες των Corinthian-Casuals να παίζουν καλό ποδόσφαιρο στο FA Youth Cup και στο πρωτάθλημα. Είναι φανταστικό να βλέπεις δύο νέους παίκτες μας από αυτή τη συνεργασία – ο Reggie και ο Omaru – να υπογράφουν σε μια ομάδα της Premier League του διαμετρήματος του Brentford. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι για αυτούς και τις οικογένειές τους.”

Advertisement

Must See

More in Premier League