Connect with us

Premier League

Ο Ποτσετίνο υπερασπίζεται τον Γκάλαχερ μετά από επίθεση που δέχθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο υπερασπίστηκε τον Κόνορ Γκάλαχερ, αφού ο μέσος δέχθηκε χειμαρρώδη επίθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή αρνήθηκε να κάνει high-five με την μασκότ.

Η Τσέλσι ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι τα «συκοφαντικά σχόλια» που έγιναν προς τον Γκάλαχερ ήταν «εντελώς απαράδεκτα».

Το περιστατικό συνέβη στο τούνελ αμέσως πριν από την έναρξη του αγώνα, όταν οι «» έπαιζαν με την Μπέρνλι στο Στάμφορντ Μπριτζ το Σάββατο 30 Μαρτίου, με τον 24χρονο φαινομενικά να μην έχει παρατηρήσει ότι μία από τις μασκότ είχε σηκώσει το χέρι του.

Ο Ποτσετίνο απέρριψε οποιαδήποτε πρόταση ότι ο παίκτης ενήργησε εσκεμμένα και καταδίκασε τη διαδικτυακή επίθεση που δέχθηκε ο παίχτης.

«Με έχει στενοχωρήσει τόσο πολύ», είπε. «Κανείς δεν θέλει να το κάνει αυτό με αυτή την πρόθεση. Όταν εστιάζετε στο να παίξετε και να ξεκινήσετε το παιχνίδι, αυτό μερικές φορές μπορεί να συμβεί.

«Οι άνθρωποι πάντα προσπαθούν να βρουν πράγματα για να δημιουργήσουν ένα χάος. Ξέρω τον Κόνορ. Δεν υπάρχει κάποια πρόθεση. Ο Κόνορ είναι υπέροχο παιδί και πάντα νοιάζεται για τα πάντα. Μισώ το πώς οι άνθρωποι αισθάνονται ελεύθεροι να επιτίθενται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Ο Ποτσετίνο έχει μιλήσει στο παρελθόν για τον αντίκτυπο των διαδικτυακών επιθέσεων εναντίον παικτών και τόνισε εκ νέου την επείγουσα ανάγκη για την απαλλαγή από το πρόβλημα.

Advertisement

Must See

More in Premier League