Connect with us

Τεχνολογία

Ο λόγος που «έπεσαν» Facebook, Messenger και Instagram – Τι απαντάει η εταιρεία

Χθες το απόγευμα (5/3) οι χρήστες σε Facebook, Messenger και Instagram, είδαν τις πλατφόρμες να τους πετάνε έξω για όσους ήταν συνδεδεμένοι, ενώ αυτοί που ήθελαν να μπουν δεν μπορούσαν. Εκατομμύρια χρήστες των social media αντιμετώπισαν το πρόβλημα αυτό, με τους περισσότερους να θεωρούν ότι κάποιος χάκαρε τον λογαριασμό τους.

Το πρόβλημα όπως αποδείχθηκε ήταν μεγαλύτερο γιατί η διάρκεια του ήταν πάνω από 1 ώρα, με την εταιρία να ενημερώνει ότι έγιναν εργασίες για λόγους συντήρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«To Facebook θα είναι σύντομα και πάλι κοντά σας. Προς το παρόν, το Facebook είναι εκτός λειτουργίας, για λόγους συντήρησης.

Σε λίγα λεπτά, όμως, θα μπορείτε και πάλι να συνδεθείτε.

Στο μεταξύ, διαβάστε περισσότερα για το λόγο που βλέπετε αυτό το μήνυμα. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή που δείχνετε όσο κάνουμε βελτιώσεις στον ιστότοπο».

Λίγο νωρίτερα ο Άντι Στόουν, εκπρόσωπος του ομίλου με ένα tweet στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) ενημέρωνε ότι:

“Νωρίτερα σήμερα, ένα τεχνικό πρόβλημα εμπόδισε χρήστες να έχουν πρόσβαση σε ορισμένες υπηρεσίες μας. Επιλύσαμε το πρόβλημα αυτό το συντομότερο δυνατό για όλους όσους επηρεάστηκαν από τη διακοπή αυτή, και ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε”,

Advertisement

Must See

More in Τεχνολογία