Connect with us

Premier League

Ο Στόουνς θέλει η Μάντσεστερ Σίτι να «γράψει περισσότερη ιστορία» καθώς κυνηγάει το τρεμπλ

Ο αμυντικός της Σιτι, Τζον Στόουνς, δήλωσε σήμερα ότι είναι αποφασισμένος να μην χαλαρώσει καθώς η Μάντσεστερ Σίτι κυνηγάει το τρεμπλ.

Η Σίτι κατέκτησε το πρώτο από τα τρία πιθανά τρόπαια τις επόμενες εβδομάδες καθώς τερμάτισε πρώτη στην Premier League το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Τώρα έχουν το βλέμμα τους στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 3 Ιουνίου και τον τελικό του Champions League στην Κωνσταντινούπολη την επόμενη εβδομάδα, στον οποίο θα αντιμετωπίσουν την Ίντερ.

Ο Στόουνς δήλωσε στα βρετανικά μέσα: «Πρέπει να κρατήσουμε τον ρυθμό που έχουμε.  Μπορούμε να γράψουμε περισσότερη ιστορία για την ομάδα ».

Η Σίτι κέρδισε το τρόπαιο της Πρέμιερ Λιγκ αφού πανηγύρισε την επιτυχία της με μια άνετη νίκη με 1-0 επί της Τσέλσι, χάρη στο γκολ του Τζούλιαν Αλβάρες την Κυριακή.

Ο θρίαμβος του τίτλου τους – ο πέμπτος τους σε έξι σεζόν και ο τρίτος στη σειρά – επιβεβαιώθηκε το προηγούμενο βράδυ, όταν η  Άρσεναλ έχασε από την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Στόουνς είπε: «Δεν νομίζω ότι είχα χρόνο να αμφιβάλλω για το τι μπορούμε να κάνουμε. Νομίζω ότι εστιάζαμε μόνο σε αυτό που ήταν μπροστά μας, στη νίκη. Το έχουμε κάνει τόσες φορές τώρα. Είμαι εδώ σχεδόν επτά χρόνια τώρα και συνεχίζουμε να πηγαίνουμε από τη δύναμή μας με τους παίκτες που έχουμε, οι τίτλοι που κατακτήσαμε – νομίζω ότι μιλάνε από μόνος του».

Ο Στόουνς υπήρξε ένας από τους βασικούς παίκτες της Σίτι κατά τη διάρκεια της πορείας της όλη την άνοιξη, έχοντας σε έναν υβριδικό ρόλο.

Advertisement

Must See

More in Premier League