Connect with us

Αρθρογραφία

Όταν ο Snoop Dogg φωτογραφήθηκε με τη φανέλα του Άγιαξ

O Ilja Meefout είναι ένας φωτογράφος από το Bijlmermeer, μια γειτονιά από το Νοτιοανατολικό Άμστερνταμ. Ο Ilja φωτογραφίζει όποιον τραγουδιστή της ραπ έχει ακούσει ή συναντηθεί μπροστά του, όπως οι Ice Cube και 50 Cent, αλλά και οι Kendrick Lamar και Joey Bada$$, όπως και όταν βρισκόταν στην Νέα Υόρκη, τους RZA με τους Wu-Tang Clan την εποχή του πρώτου τους άλμπουμ. Μια ημέρα, όταν ο ίδιος βρέθηκε σε ένα μουσικό φεστιβάλ στο Άμστερνταμ, συνάντησε τον Snoop Dogg και ζήτησε να τον φωτογραφίσει.

“Μεγάλωσα σε μια μονογονεϊκή οικογένεια στην ποιο διαβόητη περιοχή του Άμστερνταμ, την Kraaiennest (K-Zone 1104). Το ποδόσφαιρο και το hip-hop είναι δύο πράγματα απίστευτα σημαντικά για την περιοχή αυτή”. Δήλωσε στο Mundial Magazine.

O Ilja Meefout

Και συνέχισε: “Το hip-hop με βοήθησε σε πολλές καταστάσεις ενώ μεγάλωνα σε ένα σπίτι με πολλά οικονομικά προβλήματα., ήταν σαν να υπάρχει μια αντρική φωνή στο σπίτι, γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό για μένα να δίνω στους ανθρώπους που κάνουν αυτή τη μουσική την κάλυψη που τους αξίζει.”

“Ο Snoop Dogg έδωσε μια παράσταση στο “Milky Way”, έναν μικρό χώρο στο κέντρο του Άμστερνταμ, ενώ ένα χρόνο αργότερα στο Heineken Music Hall, που βρίσκετε δίπλα στο Amsterdam Arena, μετά το σώου πήγα και το βρήκα πίσω στα παρασκήνια, τότε παρατήρησα ότι φορούσε μια φανέλα του Άγιαξ, αυτό ήταν τέλειο τόσο του Snoop όσο και του Ajax. Τότε σκέφτηκα ότι πρέπει να τραβήξω μια φωτογραφία με τον Snoop που φοράει την φανέλα του Άγιαξ.”

«Snoop, μπορώ να σε φωτογραφήσω;» “Τον ρώτησα, ο ίδιος τότε σηκώθηκε και πήρε μια πόζα, του είπα ότι ήθελα να κάτσει μπροστά από μια γκρι πόρτα, ο ίδιος δεν το αρνήθηκε, τότε τον φωτογράφισα σε ένα κοντινό και μια δεύτερη που φαίνεται η φανέλα του Άγιαξ.

Και απλώς σηκώθηκε για μένα και έκανε μια πόζα στη μέση του δωματίου, αλλά του είπα ότι ήθελα να το κάνω μπροστά στην πόρτα και έτσι μόλις πέρασε και στάθηκε μπροστά της τράβηξα το κοντινό, και μετά κοίταξα και σκέφτηκα ότι ίσως δεν βλέπεις αρκετή φανέλα του Άγιαξ μέσα, γι’ αυτό ρώτησα αν μπορούσα να κάνω ένα ακόμη, έκανα ένα βήμα πίσω και «ΚΛΙΚ», και αυτό ήταν. Μόνο δύο καρέ. Ήμουν πολύ τυχερός και ήταν πολύ ευγενικός μαζί μου. Δεν μπορώ καν να θυμηθώ αν είπε κάτι. πέρασε πολύ γρήγορα. Θα έλεγα ότι το όλο θέμα ήταν το πολύ πέντε δευτερόλεπτα. Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.”

“Νομίζω ότι αυτές οι φωτογραφίες αντιπροσωπεύουν τα πράγματα που με βοήθησαν στη ζωή, τα πράγματα που ήταν και είναι πάντα εκεί για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που κάποιος μπορεί να με ξέρει για αυτές τις φωτογραφίες»”.

Πηγή: Mundial Magazine 

Advertisement

Must See

More in Αρθρογραφία